3 gün once tanistigim cocukla adam akilli konusmadik?

Okulda bir çocuktan hoşlanıyorum çocukla daha oncesinden hiçbir iletişimizmiz yoktu. Ortak arkadasim araciligiyla tanistik ve ne niyetle tanistigimi da biliyo. Okulda cok aktif oldugu icin cok gorusemiyoruz. Gecen gun de bana istek atmis. Normalde hic utangac birisi degil ama benimle konusurken cokutaniyo hatta adam akilli konusamadik bile hic. Ama birbirimizi her gordugumuzde cok tatli gulumseyerek selam veriyo. Daha 3 gün oldu tanisali ve instagramdan yazmadi yazmamasi normal midir sizce? Ortal arkadasima soyledim eger ki istemiyorsa soyleyebilir dedim. Bana dedi ki cok istiyo zaten sorun orada dedi. Ben o zaman neden bu kadar utangac dedim. Normalde utangac degilmis ama beni gorunce bi utanmaya baslamis sanirim dün de arkadasina benim hakkimda bazi sorular sormys iste exi var mi falan diye. Bugün nerdeyse hic karsilasmadik ama selam verdi tekrar. İlk gün de onların müzik dersi varmis bizim de dersimiz almancaydı. Beni müzik sinifina cagirdi beraber tanisalim diye. Almanca dersinden aldi onlarin müzik dersine katildüm. orada biraz konustuk ama sadece isimlerimizi falan biliyoruz yani. İste boyle sizce zamanla ne olur ya da ne yapmaliyim yazmak istemiyorum cunku d@ssaklarim cikar diye korkuyorum.🥲

3 gün once tanistigim cocukla adam akilli konusmadik?