Aşk İlişkileri Hoşlandığım çocuğu 3 kere işlettim, üçünde de kandı. Sizce bundan olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Olur mu ondan Güncellemeler+1 yıl Bence aldatır Hoşlandığım çocuğu 3 kere işlettim, üçünde de kandı. Sizce bundan olur mu? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Olmaz.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende evlendiğim adam i işlettim ama. farkli şekilde oda kendi saf bazı erkekler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Of aldatır bunlar Yorumla
kalpsancısı17 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Banada aynısını yapmıştı. İlişkinin içine etti afedersin ağzına sıçtı. Öyle bir şey yapmasakta insanın sinirini bozan hareketler. Güvenmiyorsanız soldan devam edin bii zahmet yoll Alın!!! 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Şimdi ben yazsam bana da cevap verir 😂😂🤣🤣Bırak şunu gözünü seveyim 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Verir valla ya Yorumla Soran +1 yıl Ne desen inanır angut Yorumla
mhgkshn Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Başlığı olurken gülmekten öldüm ya djdjdkdkd 2 6 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hshajajaj valla ya çok iyimiş Yorumla Soran +1 yıl Bu aralae çok komiğim gençler Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Hshsha Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl İnsanlar cidden ruh hastası kanka tedavi lazım bunlara :D Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Dnksksks dimii Yorumla Soran +1 yıl Anana lazım tedavi Yorumla
kfkfkdkkfkfxnoanaak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl aşkım ne oluru bas nikahı ya 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama başka kızlar kandırır be bunu Yorumla kfkfkdkkfkfxnoanaak +1 yıl sen bile bunu biliyorsun daha ne oluru düşünüosun Yorumla Soran +1 yıl Size de sormak istedim Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Başlığa çok güldüm wjjsjsjsj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Komikliğim üstümde Yorumla
BisoruSorcamönemlii Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Seni bilmem ama ben karşımdaki zeki olmadan yapamam senin bileceğin iş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya test etmek için baktım zeki değiş Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İşletecek duruma sokan bir ilişkiyse zaten olmaz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlişki değil ki ablam Yorumla busegmss +1 yıl O zaman girme hiç o toplara Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ondan olur, senden olmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tam kafamdaki görüş Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl O demek ki senden iyi işletmeci olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden düşündüm onu hahshaha Yorumla arsizadam1983 +1 yıl Aklin yolu bir 😂 Yorumla
aysem00 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Amaç ne 3 7 Yorumla Soran +1 yıl Konuşmak Yorumla aysem00 +1 yıl 𝙰𝚖𝚊 𝚋𝚎𝚗 𝚜𝚘𝚛𝚞𝚢𝚞 𝚢𝚊𝚋𝚕ı𝚍 𝚊𝚗𝚕𝚊𝚍ı𝚖 𝚔𝚒 𝚜𝚎𝚟𝚐𝚒𝚕𝚒𝚜𝚒𝚗𝚒𝚣 𝚍𝚎 𝚍𝚎𝚗𝚒𝚢𝚘𝚛𝚜𝚞𝚗 𝚐𝚒𝚋𝚒 𝚊𝚗𝚕𝚊𝚍ı𝚖 𝚢𝚊 𝚙𝚊𝚛𝚍𝚘𝚗 𝚊𝚖𝚊 𝚢𝚒𝚗𝚎 𝚍𝚎 𝚒𝚕𝚎𝚝𝚖𝚎𝚔 𝚜𝚊𝚌̧𝚖𝚊 𝚍𝚎𝚐̆𝚒𝚕𝚖𝚒 Yorumla Soran +1 yıl Niye böyle yazdınız anlayamadım ama denedim sadece sevgili adayını kandığı için vazgeçtim kendisinden Yorumla Soran +1 yıl Sevgili olduktan sonra işletmek saçma bence Yorumla aysem00 +1 yıl 𝙾 𝚣𝚊𝚖𝚊𝚗 𝚍𝚘𝚐̆𝚛𝚞 𝚊𝚗𝚕𝚊𝚖ı𝚜̧ı𝚖 😂𝚑𝚎𝚎𝚎 𝚊𝚖𝚊 𝚜𝚎𝚗𝚕𝚎 𝚔𝚘𝚗𝚞𝚜̧𝚞𝚢𝚘𝚛 𝚖𝚞𝚢𝚍𝚞 𝚘 𝚣𝚊𝚖𝚊𝚗 Yorumla Soran +1 yıl Yok küstük 😄 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Gözlere bak maşallah @aysem0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olmaz..
Bende evlendiğim adam i işlettim ama. farkli şekilde oda kendi saf bazı erkekler
Of aldatır bunlar
Banada aynısını yapmıştı. İlişkinin içine etti afedersin ağzına sıçtı. Öyle bir şey yapmasakta insanın sinirini bozan hareketler. Güvenmiyorsanız soldan devam edin bii zahmet yoll Alın!!!
Şimdi ben yazsam bana da cevap verir 😂😂🤣🤣
Bırak şunu gözünü seveyim 😊
Verir valla ya
Ne desen inanır angut
Başlığı olurken gülmekten öldüm ya djdjdkdkd
Hshajajaj valla ya çok iyimiş
Bu aralae çok komiğim gençler
Hshsha
İnsanlar cidden ruh hastası kanka tedavi lazım bunlara :D
Dnksksks dimii
Anana lazım tedavi
aşkım ne oluru bas nikahı ya
Ama başka kızlar kandırır be bunu
sen bile bunu biliyorsun daha ne oluru düşünüosun
Size de sormak istedim
Başlığa çok güldüm wjjsjsjsj
Komikliğim üstümde
Seni bilmem ama ben karşımdaki zeki olmadan yapamam senin bileceğin iş
Ya test etmek için baktım zeki değiş
İşletecek duruma sokan bir ilişkiyse zaten olmaz.
İlişki değil ki ablam
O zaman girme hiç o toplara
Ondan olur, senden olmaz
Tam kafamdaki görüş
O demek ki senden iyi işletmeci olur
Cidden düşündüm onu hahshaha
Aklin yolu bir 😂
Çok safmış sana karşı
Olur evi arabayı üstüne yap
Nasıl işlettin?
Amaç ne
Konuşmak
𝙰𝚖𝚊 𝚋𝚎𝚗 𝚜𝚘𝚛𝚞𝚢𝚞 𝚢𝚊𝚋𝚕ı𝚍 𝚊𝚗𝚕𝚊𝚍ı𝚖 𝚔𝚒 𝚜𝚎𝚟𝚐𝚒𝚕𝚒𝚜𝚒𝚗𝚒𝚣 𝚍𝚎 𝚍𝚎𝚗𝚒𝚢𝚘𝚛𝚜𝚞𝚗 𝚐𝚒𝚋𝚒 𝚊𝚗𝚕𝚊𝚍ı𝚖 𝚢𝚊 𝚙𝚊𝚛𝚍𝚘𝚗 𝚊𝚖𝚊 𝚢𝚒𝚗𝚎 𝚍𝚎 𝚒𝚕𝚎𝚝𝚖𝚎𝚔 𝚜𝚊𝚌̧𝚖𝚊 𝚍𝚎𝚐̆𝚒𝚕𝚖𝚒
Niye böyle yazdınız anlayamadım ama denedim sadece sevgili adayını kandığı için vazgeçtim kendisinden
Sevgili olduktan sonra işletmek saçma bence
𝙾 𝚣𝚊𝚖𝚊𝚗 𝚍𝚘𝚐̆𝚛𝚞 𝚊𝚗𝚕𝚊𝚖ı𝚜̧ı𝚖 😂𝚑𝚎𝚎𝚎 𝚊𝚖𝚊 𝚜𝚎𝚗𝚕𝚎 𝚔𝚘𝚗𝚞𝚜̧𝚞𝚢𝚘𝚛 𝚖𝚞𝚢𝚍𝚞 𝚘 𝚣𝚊𝚖𝚊𝚗
Yok küstük 😄
Gözlere bak maşallah @aysem0
Ayril