Aileniz evlendiğinizde düğününüze gelmese destekçi olmasa ne yapardınız eşiniz de sürekli yüzünüze vuruyor olsa?

Arkadaşlar 4 aylık evliyim ailem gelmedi düğünüme destekçim de olmadı eşim sürekli baldırıçıplak gönderdiler seni diyor. Çok zoruma gidiyor çok üzgünüm. Genç ve güzelim istediğim kişiyle olurum ancak o beni sürekli eleştiriyor bu konuyu yüzüme vuruyor. Onu çok sevdiğim için her şeye katlanacağımı düşündüm herkesi karşıma aldım. Bu sözler beni çok incitti ne yapabilirim? Ailemle de görüşmüyorum. Eşimi beğenmedikleri yüzünden evlilik desteği yapmadılar görüşmeyi kestiler. Kızları önemseyen bir ailem yok biraz da onlar beni evlenmeye mecbur bıraktı. 1 hafta süre verdiler evlenmem için evleneceksin diye. Eşim de sürekli baldırıçıplak gönderdiler laflarını söylüyor. 4 aydır bana 500 tl para verdi zaten param vardı evin ihtiyaçlarını bile ben aldım hep ona muhtaç olduğum hiçbir konu yok. Çalışıyorum da aylık 15 bin tl para kazanıyorum.

Aileniz evlendiğinizde düğününüze gelmese destekçi olmasa ne yapardınız eşiniz de sürekli yüzünüze vuruyor olsa?