07 aydır evliyim yedi ay boyunca her seferinde onun yüzünden ağladım
Eşinizin ailesinde bir de evlense ve siz görümce ile kaynananızla küs olsanız o düğünde nasıl davranırdınız?

07 aydır evliyim yedi ay boyunca her seferinde onun yüzünden ağladım
Olayı uzatmaya değmez
En azından o gün için böyle bi şey olmamış gibi davranırdım ve aynı zamanda bunu kaynanma söylerdim sadece bugün için böyleyiz diye
Ama hak etmiyor yemin ederim hak etmiyor benim annem ev salmış çayıra Mevlam kayra diyen insan bana çoluk çocukla uğraşıyorum diyen insan karışmayacaksın dediğim için bana gelmiş bağırıyor ben de ne yaptım yüzüne kapattım Buda hiçbir şey bunun devamı da var ben onla hiçbir şey olmamış gibi barışsam hep devam eder
Bence bunu kayınvaliden ile konuş dile getir güzelce seni nelerin etkilediğini söyle siz orada yetişdiğiniz için oranın kültürü ile harmanlandınız kayınvaliden ise büyük ihtimalle buradan oraya göç etmiştir ya da böyle olmadıysa bile eski aile yapısında olduğu için sende de kendisinden beklendiği şeyleri bekliyor olabilir
Sen şuanda ona biraz gıcık kaptığın için sana ne söylese kıl kapıyorsun
Ama ben şundan çok eminim o kadın senin ya da oğlunun eşinin kötü olmasını istemez bunun bilincinde ol
Aynen öyle bak kayın babam bana deseki ağzına sıçayım gelsin sıktın hiç umrumda olmaz ama o kadın bana Bir laf bile diyemez çünkü gerçekten gıcık kaptım her anneme o etmesi lafı orada bitti o kadın benim için muhatabım değil kınalı açık giymediğim halde o çok açıktı diyor gelinliğime karar karıştı ben de uzak Allaha yakın olsun
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Küssem olduğu gibi davranırım hiç umurumda olmadan yani sana verilen değer kadar davran
Camdaki kızdakini alan var ya aynı o gibi hissediyorum kendimi çıtırım çıkmazdı ağzıma sıçsalar susardım içime atardım ama artık Yetti yemin ederim Yetti topluyorum topluyorum artık bir patladım ve eşine hiçbir şey olmamış gibi Konuşsana ne diyecek düğünde diyecek ama bak ben bunu istediğimi yaptım yine yaparım
Aynen bildiğin gibi yap eşin çok istiyorsa önce annesine çeki düzen vermesini ankstsu anlatsin kendine
Eşim annesinin ağzını açamıyor kayın babam ağzını açamıyor herkes tutuyor kadının ama benim annem hiç kimsenin tutmaz o gün hatta abdest aldırdı o kadar burnumdan getirdi oldun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş