Yaş oldu 23 teklif eden yok.
Ortalama bile değilim belki oda muamma.
Ortalama bile değilim belki oda muamma.
İnan ki bu durumun güzellikle hiiiç bir alakası yok. Sadece sana denk gelmemiştir her gördüğü varlıkla çıkan erkekler 😅(bak varlık diyorum çünkü olayın insanlıkla da alakası yok). O kadar çirkin insanlar gördüm ki aynı anda 3 5 sevgili yürütüyorlar. Öyle güzel kadınlar gördüm ki iki lafıyla çevresinde adam bırakmıyorlar. İş akılda, nezaketten, tatlı dilde ve güzel niyette bitiyor. Sen arayış içinde olmasan bile tanıdıkların aracılığıyla sana geliyor. Doğru, dürüst temiz kalırsan elbet bir gün bulursun 😉
Karakterinden dolayı diyeceğim, ama dışarıdan seni tanımayan biri karakterini de bilmez. En fazla burnu hava da gözüküyorsun belki? Ya da fiziken hoş bulmuyorlardır?
Fizigimde güzel öyle diyorlar
Ama yüzüm pek güzel değil bu doğru
Yok kardeşim güzel olmadigim iicin başka açıklaması yok.
Bazı kadınlar boyu poşu ile, bazıları giyimleriyle, bazıları cinselligi ile, bazılarında tatlı dili güzel yüzüyle dikkat çeker, sen güler yüzünle tatlı dilinle hanimefendiliginle dikkati çeker sende kendini bir şekilde öne çıkar bu ne olur evden cikinca komsularina Günaydın iyiaksamlar gibi sözleri güler yüzle söyle ya da gidenlere selam ver güler yüz yılanı bile deliğinden çıkarır hoşuna gidenlere adres sor fiyat sor böylece diyalog için kapı arala bunlar seni öne çıkarır başarılar dilerim
Kendini insanlara beğendirmek zorunda değilsin. Ben 24 yaşıma kadar karşıma doğru biri çıkmadı ve sevgilim hiç olmadı. Boylu boslu biriyim. işimde iyi ama yok yani. Nasip kısmet. Kendinizi bu yüzden üzmeyin
Şaşırdım
Evet güzel bir kizsin
@gizemnnn Dışarıdan belki soğuk görüyorlardır. ya da çok ciddi duruyorsunuzdur
Yani tek sen değilsin
@gizemnnn Çalıştığım işten dolayı insan sarrafı oldum tabi birazda hayat tecrübesi. Bence ciddi olmak iyi çizgin bellidir. Ona göre karşı taraf şekle bürünür 😊
@gizemnnn ciddi olursan tabi gelmezler 🤣. Kötü hissetme, gelir nasibin seni bulur.
Ona bakarsan benim ölmem lazım 🤣🤣
@gizemnnn ben sapık değilim ama. Allah şükür öyle de biri değilim. Sizin için sıkıntı yoksa tanışabilir miyiz
Cevap
51Cevap
Askim öncelikle hepimiz çok güzeliz. Erkeklerin senin güzelliğini takdir etmesine hiç ihtiyacın yok. Kaldı ki güzelliğin için gelecek olan hiç gelmesin daha iyi.
Belki vardır utaniyo cekiniyo filan olabilir belki de çevrende az kişi vardır bir iş ortamina filan geçince olabilir genelde kizlar daha rahat buluyor
Ben kız değilim onu anladım.
Hiç sevgili olmaya yanaşan olmadı.
Neyim ben anlamadım.
Erkeğe ne vaad ediyorsun, neden baksın sana?
1 kulturluyum
2 kendimi gelistirmis bir insanım.
3 sadakatliyim
4 iç güzelliğe önem veriyorum.
Ve sayamiyacagun bin sürü özelliğim var.
Şimdi söyle bakalım bir erkeğin bana bakmasi için süper modelmi olmam gerekiyor eğer olmam gerekiyorsa peki böyle bir kızı isteme gibi bir vaati var mı yok.
Karınlarını zor doyuruluyorlar güzel kız arayışı icindeler o... c
Belki de sandığın gibi cirkin bir insan degilsindir? Bunu neden düşünmüyorsun ki
Neden olmuyor ozaman istek attim
Yüzünü görmeden nasıl cevap vereyim belki de kendine haksızlık ediyorsundur.
Sen teklif edenlere yuz vermiyorsundur bnce. Calisiyormusun?
Arkadaş ortamınızda tek teklif almayan kız sizmisiniz?
Ne çirkin kızlar var peşinde birsürü erkek olan. Bu iş güzelliğe bakmıyor aura meselesi. Flörtöz birisi değilsindir, karşı cinsle rahat iletişim kurmuyorsundur o yüzden sana yaklaşmıyorlardır
ya illaki seninde kıymetini bılcek biri cıkar elbet
Neye göre guzelsin kime göre etrafına iyi bak bence belki var sende onu farketmiyorsun
E Muamma.
Demek ki sadece giyimle olmuyor.
cut.
sorun dış görünüşün değil karakterin ya da enerjin olabilir mi
Karakter, ozguven ve enerji ile de alakalı bir durum bu aslında.
tatlım böyle demeden benle motivasyon konuşması yapar mısın
Kısmetini belki kader saklıyor nerden bilelim :)
Ne giyersem derken açık mı giyiniyorsun? Bu işler böyle olmaz bana gel tavsiye vereyim stilist olarak
ne bilek görmedikki ortalaman kaç 😂 çan eğrisinde bile kalmıyosundur belki ne bilek
bende 23 um ve ortalama tipte erkeğim ama sevgilim yok
Daha gençsin yol uzun sıkma canını böyle şeyler için
Dediğimi yanlış anlama da erkekler görsele giyinişe önem verir yani her şey önemlidir bu durumda
Yani böyle düşünme bence ne çirkinler sevgili yapıyor şu hayatta
Baksalar nolcak ki Sen burnun havada ilgisiz tavırlar sergiliyorsan.
Asık suratlı dominat gorunuyosun insanlar konuşmaktan çekine bilir
Bakmıyor değil çekiniyorlar. Şimdi bişey deseler sapık diye linç yer erkekler
bende 25 hale hayatimda kimse yok kendimi öldürcem artik bu naisl hayat
Elbet birileri vardır ama sen beynine hep aynı düşünceyi gönderdiğin için fark edemiyorsun.
Deri ceket deri bol Jean bot ayakkabı bide miss gibi kok
itici misin karakter olsun yüzün asık felan asabi
Değil kardeşim değil.
Begenmiyorlsr bunu anladım ne yaparsam yapayım yüzüm gulsede bakan yok.
al benin yok yani acaba nasılım dese miydi ne yorumlar gelirdi
Nasılım sordum çoğu kişi beğendi ama yalan dolan gibi geliyor artık.
bilmem hani görmedim görmeden kimse sitede demez bişi tabi
Mesaj attim
Hiç çıkma teklifi aldınmı
Ve evden çıkıyormusun
Aldım ama 18 -19 yaşında filandi şimdi almıyorum evden hep cikiyorum.
Bakan yok ki.
Teklif edeyim kesistigim erkek yok hiç.
Birisine ben baktım yolda yürüyen çocuğa kafasını eğdi yola devam etti.
Sürekli gittiğim bir kafe var garson erkek.
Sürekli oradan kahve içmeye gidiyorum sinyal almıyorum çocuktan hiç.
Egoist ergen kibirli biri olarak algı yaratıyosun ondan, bu sorunu aşman seni seven hoşlanan kişilerin sana açılmasını yazmasını sağlaman çok kolay
varsa resim yorumlayalım kanka
Kanka artık yorumlatmaktan yoruldum normalsin güzelsin diyen var ama teklif eden yok.
direk objektif olarak fikrimi söylüyorum bu gibi durumlarda.
Çirkinim zaten biliyorum teklif alsam güzel olduğum anlasilirfi erkekler güzel kadınlara teklif eder.
Büyük ihtimal objektif sen begenmessin.
Zaten yalan dolan söylüyorlar bunun farkındayım.
sen bilirsin kanka yalana dolana zaten gerek yok.
Kanka sen beni daha önce gördün zaten beğenmedin.
Ben güzel olmadığımı biliyorum kimsenin yorumuna artık ihtiyacım yok.
herkese aynısını yazmışsın herkes mi gördü seni :) neyse sıkma canını ortalamasındır en azından.
Bu kız bana bakmaz dedikleri için
Alakası yok sen daha önce beni gördün.
Begenmedin hatta
Kimsin ki
Kendi ayağına sıkmak dedikleri 😁 @ahmetcann16
😄😄😄😄 Gizli bilememki
İstek arayınca gör
Atayimda
Bencede yani cok iyi
Herkesin zevki filan diyorsunuz ama.
3 yıldır teklif almıyorum bir Allah'ın kulundan bunu anlamadım ben
Çıkıyordum çok...
Ama artık kimse bakmayinca bıraktım evdeyim butungun.
Hiç tarzını değiştirmeyi düşündün mü? Mesela saç rengini değiştirebilirsin. Kendi fikrimce söylüyorum ki sana kumral tonlar yakışır. Saçlarını biraz daha uzatabilirsin, ve saçlarını açınca daha da iyisin bence. Doğru makyaj seçimi de yapmalısın. İnternet de bulabilirsin, ten rengine göz rengine göre makyaj tonlarını.
Kız gayette iyi ama ozguven sorunu var
Saç rengimi degistimekten saçlarım yandı şimdide salinca çok kotu duuruyor. mecbur topluyorum.
Bir de birinin yorumunu okudum senin fotoğrafının altında, isteğini kabul etmeyince çirkefleşmişsin. Genel olarak erkekler naif kadınları, saygısını bozmayan kadınları çekici bulurlar. Belki bu konular da da değişiklik yapabilirsin. Beğenmeyenler çıkabilir, olabilir zevk meselesi de geç. İsteğini kabul etmeyebilirler, çokta lazım değil de kendine. Sana hakaret eden olur, cevap verme onunda karakteri bu de engelle. Yani demem o ki, kimseye gereksiz cevap bile verme…
Napicam tabi cirkeflesicem en çirkin erkek manken istiyor
Yürüyen bu halde annem babam giyimime karisiyor
Çirkin bulsam çirkinsin derim ne uğraşıcam… Sadece söylediğim gibi biraz değişiklikler yapmalısın. Ve benden sana naçizane öneri… Soruların çoğunlukla dış görünüşünle alakalı. Bunu kesinlikle yapmamalısın, dışarı ya gerçekten özgüvensiz olduğunu açık ve net belli ediyorsun. İşte en başta buradan kaybediyorsun. Sen kendini beğenip sevmezsen, başkasının nasıl seni beğenip sevmesini bekliyorsun ki? Üstelik bu şekilde kendini depresyona sokup belki dış görünüşüne kötü etki yapıyorsun. Ben güzelim de, bakımlarını yap kendinden emin ol, erkeklere karşı davranışlarında da. Sonra da otur bekle çıkacak elbet karşına birisi.
Yuzunle alakalıdır demedinmi diğer yazında.
Tamam yuzunle alakalı evet kabul ediyorum.
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor.
İkilemde kaldım sayende...
Ben tonlarca tarz değiştirdim saç rengi değiştirdim oturdum bekledim zamaninda olmadı.
Evet olmaz çünkü yuzumle alakalı
...
Guzel olsam olurdu.
Çekici değilsin demekki
Sen kendine değer ver gerisi gelir
Olmak zorunda değil kasma bulur seni
Oğlum olursa senle evlendiririm kız
Atsana resmini bı
Çekiniyolardır red edilme korkusu 😄
Belki seni ulaşılmaz sanıyorlar dil
Acelen ne? Belkide doğru zaman bu zaman degildir
Duruş, karakterle de alakası var.