Güzellik & Bakım Herkes beni çok güzel bulup bakarken sadece bi kız bana hiç bakmıyor ve önemsemiyor neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor fakültede herkes beni çok güzel buluyor ama havalı ve güzel bi kız bana hiç bakmıyor neden? Beni beğenmiyor mu Güncellemeler+1 yıl Askolarrrr hadi amaa Güncellemeler+1 yıl Sonnn Herkes beni çok güzel bulup bakarken sadece bi kız bana hiç bakmıyor ve önemsemiyor neden? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Kızın huyu öyledir gadası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bu beni üzüyor Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Bence üzme Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her güzel ya da yakışıklı olana bakmak zorunlu mu? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama bakmayınca üzülüyorum Yorumla Arslans06 +1 yıl O senin sorunun Yorumla Soran +1 yıl 😬 Yorumla
Gizemhira Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Herkes. Begenecek diye. Bişey yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama beğenmesi gerekiyor bi aralar bakıyordu artık hiç bakmıyor bilerek mi bakmiyor? Yorumla
Geçiciüyeğ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rakip 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😁 sence niye bakmıyor asko Yorumla Geçiciüyeğ +1 yıl Beğenmemezlikten geliyo asko kız akıllı sen gibi mal mı 😆 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah ben hakikaten malım ona bakıp beğendiğimi belli ediyorum o ise bakmıyor çok havalı 😔 Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Niye baksın ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl E güzelim:D Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Baksın Yorumla Aşkmıbelkibirgün +1 yıl Gerek yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kızın huyu öyledir gadası
Ama bu beni üzüyor
Bence üzme
Her güzel ya da yakışıklı olana bakmak zorunlu mu?
Ama bakmayınca üzülüyorum
O senin sorunun
😬
Herkes. Begenecek diye. Bişey yok
Ama beğenmesi gerekiyor bi aralar bakıyordu artık hiç bakmıyor bilerek mi bakmiyor?
Rakip 😂
😁 sence niye bakmıyor asko
Beğenmemezlikten geliyo asko kız akıllı sen gibi mal mı 😆
Ahahah ben hakikaten malım ona bakıp beğendiğimi belli ediyorum o ise bakmıyor çok havalı 😔
Niye baksın ki
E güzelim:D
Olabilir
Baksın
Gerek yok