Evliyim ve çalışanım böyle bir mesaj atmış ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Ben bir markette bölge sorumlusuyum 37 yaşındayım evliyim ve biri 10 yaşında diğeri 6 yaşında iki oğlum var. Eşimi de çok seviyorum. Bundan 3 ay önce bir kızı işe aldım genç biriydi ihtiyacı vardı ailevi sebeplerden. İşe girdikten iki hafta sonra istifa etmek istedi mağaza müdürü kendisine kötü bir söylemde bulunduğundan. Ben de müdür ve yardımcıyı azarlayıp özür dilettirdim ve o günden sonra da mağazayı her ziyaretimde bir sorun var mu vs diye sordum. Genç bir arkadaşımız diye iyi davrandım ama ümit verici bir şey yaptığımı düşünmüyorum numaram bile yoktu onda.

velhasıl bugün akşam 9’da bir mesaj geldi whatsapptan. İstifa edeceğine dair. Ama istifa haberinden çok ayrılık mesajı gibi bir şey. Aynen şöyle yazmış “fırat bey bugüne kadar işe devam etmemdeki en büyük sebeplerden biri bana anlayışınızdı. Mağazadan güleryüzünüzle girmeniz bile insanı çalışmak için daha da motive ediyordu. Bir gün nerede olursam olayım kim olursam olayım sizi hiç unutmayacağım ama ben istifa etmek istiyorum.”

bir cevap vermedim mesaja. Açıkçası düzgün çalışan ve çalışkan bir çalışanımız. Ailesinin durumunun kötü olduğunu ve işe ihtiyacı olduğunu da biliyorum. Daha iki gün önce bir şey yoktu niye istifa ediyor anlamadım ve etmesini de istemem. Yeni birini bulup mağazaya alıştırmak zaman alıyor ama bununla birlikte bana attığı mesaj da düşündürdü açıkçası. 2 saattir yanlış bir şey mi yaptım diye düşünüyorum ama yok yani. Bu mesaj sizce de yanlış anlaşılmaya müsait bir mesaj değil mi?

ne yapmalıyım bilemedim açıkçası.

Evliyim ve çalışanım böyle bir mesaj atmış ne yapmalıyım?