Genel bir watsap grubundan bir adam eşime özelden mesaj mesaj atmış? bende engelle dedim. iş ile ilgili bir şey saçmalama dedi?

Arkadaşlar olaya bakar mısınız sizce benmi abartıyorum? 400 500 kişinin olduğu bir mali müşavir ler watsap grubu var. Eşimde üye. Bir adam bir mesleki uygulamanın linkini atmış. Eşimde gruptan yazmış uygulama bilgileri neler dir demiş? Adamda özelden size şifremi atıyorum premium üyelik var kullanın yazmış. Adam özelden Mail adresini ve şifresini atmış eşime. Eşim demişki "üyelik yapanlar ile paylaştığınız bir bilgi ise ben üye değilim hakkınıza girmeyeyim herkese açık bir platform mu demiş. Adamda benim şahsi hesabım kullanın lütfen sorun yok demiş. Eşim 10 dakika sonra falan nasıl giriş yapılıyor anlayamadım kusura bakmayın önce nereye giriş yapmam lazım demiş. Adamda linki tekrar atmış müsaitseniz arayın demiş. 10 dakika somra eşim şifre kabul etmiyor demiş. Adam da hemen yeni bir şifre daha atmış. Eşim son attığınız şifre ile girdim. Çok kapsamlı bir uygulama imiş. Gerçekten çok teşekkür ederim demiş. Adam bunun üzerine bir cevap yazmamış. Öylece kalmış. Bu arada arayın deyince eşim aramamış. Telefonunda arama kaydı görmedim.

Genel bir watsap grubundan bir adam eşime özelden mesaj mesaj atmış? bende engelle dedim. iş ile ilgili bir şey saçmalama dedi?