Sizce eşim. İş arkadaşından gelen mesajı neden silmiş olabilir?

Herkese merhaba. Eşimin telefonda bir mesaj gördüm. İş arkadaşına tamamdır yazmış eşim. Ama öncesi yok. Silinmiş mesajlar var yani. Eşim. Bende soru işareti attım. Adam hemen yazdı "? Anlamadım. Eğer kart ihtiyaç olursa benim karttan çekelim demek istedim. Limit var maaş aldığımda atarsın karta" hemen karımı çağırdım tamamdır yazmış sın ama mesaj yok neye tamam dedin diye sordum. Telefon benim elimde o an. Olayı anlattı şöyle :gündüz özel okuldan eşimi aramışlar kitap parası istemişler eşimde kart müsait değil şu an demiş. Adam da kulak misafiri olup eşime benim limit var kullan maaş gelince atarsın bana demiş. Eşimde gerek yok sağol demiş. Eee dedim akşam neye mesaj atmış ozaman eşim dediki demekki içi rahat etmemiş birdaha mesaj yazdı bende gerek yok dedim tamamdır yazdım. . Neden sildin dedim. Süreli mesaj atmış olabilir dedi. Bende 10 dakikalık süreli mesajmı olur dedim. Belkide ben sildim dedi telefonda yer kaplamasın diye siliyorum dedi. Bende yazılar yer kaplamaz dedim. Sonra telefonu eline verdim baktı adamın mesajına cevap yazdı. benim gözümün önünde Karım:Allah razı olsun. Halldemezsek öyle yaparız. Adam :nasıl uygun görürsen hayırlı geceler. Arkadaşlar burada şifreli bir mesajlaşma mı oldu sizce? sizce mesajları neden silmiş olabilir. Eşime diyorum ki neyi halledemiyoruz paramız var Allaha şükür. Eşimde içi rahat etmemiş yazmış, bemde öyle yazdım işte diyor.

Güncellemeler
9 ay
Bu sabah adam eşime bir ustanın numarasını atmış. Başka mesaj yok. Evde ustalık bir durumda yok. Yani başka mesaj olmadan neden bir numara atsın
Sizce eşim. İş arkadaşından gelen mesajı neden silmiş olabilir?