Kadini kendine musallat ettikten sonra kacmak her erkegin isidir birde evli arsiz utanmaz belli kisa surede olmus cani yanmayan kadin asla yazip aramaz bile
Daha yeni yani e bu dediği gibi takıntılı biriyse eşin ona söylemedi mi evlendiğini eşek mi oda eşine yazıyor eşinin geçerli Bi açıklaması olması lazım kanka tam içeriği bilemediğim için net bişey diyemiyorum
Allah Allah lan bide benim adım la o zaman eşin söylemedi bence evli olduğunu buda eski sevgilisi falan ya da işten falan dan filandan Bi arkadaşı ama yanlış eşine söyledin mi evli olduğunu biliyor mu diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kadini kendine musallat ettikten sonra kacmak her erkegin isidir birde evli arsiz utanmaz belli kisa surede olmus cani yanmayan kadin asla yazip aramaz bile
Öyle maalesef ya, kızcağıza üzüldüm inanınki
Alma eve pici gitsin yatip kalktigi karinin evinde sabahlasın
Olabilir ama eşine sormadan hemen bir karara varma bacım o numarayı al yarın kendi telefonundan kendin ara
Daha aranacak bir numara kalmamış bence
Engellemiş adam, demek ki işi yok kimseyle bu da aldatmadığını gösterir.
girlll sana yakalanmamak için engellemiş kadını iştee anla
Belki kadin sarkintilik yapiyor oda ondan engelledi gunahini alma adamin. Git ve sor
Aldatıyor gibi
Nasıl unutur ya numarasını engellemeyi pijj
Ara popo de yüzüne kapat.
Aferin sana güjlü kadın
Sormadın mı eşine peki
Söyledim takıntılı bir ruh hastası dedi, onunla eskiden benle tanışmadan önce çıkmış kız saplantı haline getirmiş güya?
İnanalım mı buna peki yeni mi evlisiniz
Ağustosta evlendik
Daha yeni yani e bu dediği gibi takıntılı biriyse eşin ona söylemedi mi evlendiğini eşek mi oda eşine yazıyor eşinin geçerli Bi açıklaması olması lazım kanka tam içeriği bilemediğim için net bişey diyemiyorum
Aradım, ağlamalı "ne Enes evli miydi! " dedi, bilmiyormuş hiç onun evli olduğunu bile, kimsiniz dedim boşverin dedi, yanlış numara diyip😭😭😭😭😭😭😭
Allah Allah lan bide benim adım la o zaman eşin söylemedi bence evli olduğunu buda eski sevgilisi falan ya da işten falan dan filandan Bi arkadaşı ama yanlış eşine söyledin mi evli olduğunu biliyor mu diye
Üzgünüm bir boynuzun var o adamdan hayır gelmez
Aldatılmışsın
Allah düşman başina vermesin 😑
Öyle gibi maalesef
İyi yapmışsın haklısın
Evet
Degisik durum
Yok ya Asker arkadaşıdır
ooo maayyy gaaattt
Yok ya ne aldatmasi
Muhtemelen.
Bu iş kötü sjsjjs