5 yıllık evliyim, 7 senelik birlikteliğimiz var eşimle. Dün saat gece 3 gibi eşimin telefonu benim elimdeyken bekar bir erkek arkadaşından mesaj geldi. Mesaj aynen şöyle Alo Kanka kız arkadaşımla oteldeyim gelsene Ve konum Otel adı ve kapı numarası Ben mesajı görünce ufak çaplı bir şok yaşadım ve eşime mesajı gösterdim ne demek istediğini sordum. O da kafası güzel herhalde saçma sapan konuşuyo dedi seni ne için çağırdığı aklıma kötü şeyler geliyor dedim. Saçmalama ara konuş dedi arkadaşını aradık eşim dedi ki benim eşim de gördü mesajını sen ne demek istiyorsun yok ben evli barklı adamım saatin farkında amısın bilmem ne diye arkadaşı da özür diledi benden dedi ki ben kız arkadaşım gitti sen gelsene oturalım demeye çalıştım dedi. Telefonu kapadı. Eşimle bu zamana kadar sadakat konusunda en ufak bir şüphem bile olmamıştı kendimden çok güvenirim ama bu mesaj bnei çok şüpheye düşürdü. Bir çocuğum var dünden beri harap durumdayım etrafımda anlatabileceğim çok kiiişi yok sizce daha önce böyle bir şey yaşamış olabilirler mi veya eşim beni aldatıoymu lütfen dalga geçer mesajlar atmayın yardıma fijire ihtiyacım var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar,
7 yıllık bir birliktelik ve ardından 5 yıllık bir evliliğin var o gelen mesaja kadar eşinin sadakatinden şüpe duymamışsın ve ona olan güvenini yitirmemişin aldatan bir insan ne olursa olsun öncesinden açıklar verir ve sende bunu anlar bazı şüpelerin olurdu daha önce anladığım kadarıyla böyle şüpelerinde olmamış eşinin arkadaşı bir patavatsızlık yapmış ve eşinide zor durumda bırakmış gibi görünüyor o saatte o mesajı atan kili büyük ikhitamalle alkol kullandığı için sağlıklı bir şekilde düşünemediği için yapmıştır eşinde onu arayıp bu duruma tepkisini koymuş eşinin seni aldattığına çok ihtimal veremedim umarım öyle bir şeyde yoktur evliliğiniz şimdiye kadar olduğu gibi mutlu bir şekilde devam eder.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimseye de anlatma. Milletin çayının, poğaçasının yanında dedikodu malzemesi olursun. İnsanların geneli yardım etmek için değil, dedikodu yapmak için dinler..
Eşin gayette soğukkanlı davranmış.
Korkar ve kem küm ederdi yalan söyleseydi eğer.
Ama bazı kişiler de yalan söyleme konusunda profesyonel.
Diyelim yalan söylüyor, arkadaşı da idare etti diyelim yine seni kaybetmekten korkuyor.
Şüpheyle yaşamakta zor.
Gece üçte niye böyle bir mesaj gelir.
Hakikaten garip.
Hiçbir şey olmamış gibi davran, gayet normal davran, eşini takip et bence.
Ancak öyle emin olabilirsiniz.
Bu şüpheyle yaşanmaz çünkü.
Dilerim ihanet olayı yoktur00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi bunun çok bir çok örnegi var esinizin dediği gibi de olabilir veya aldatma da olabilir ama çözüm için detay lazım eşinizle durumunuz size karşı ilgi alaka vs ve son dönemlerde yakaladığıniz küçük hatalar felan her şey ortaya çıkarır hatta siz bile düşününce çok şeyi keşfedeceksiniz. Sosyoloji mezunu olarak iyi düşünün ve objektif bakın olaya detaylar size herşeyi verecek zaten herkes burada aldatıyor vs diyebilir ön yargıdır çünkü eşinizi biz sizin anlattığıniz kadar biliyoruz ve sadece bu olay ile biliyoruz.. detaylar oldukça cozumde olacaktır. Ve bir kaç yöntemle çözersiniz
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıldeğerli kardeşim öncelikle güven karşılıklıdır ispat edemediğin sadece şüphe etmen durumunda her ikiniz yıpranırsınız konuşmuşsun yok demiş fazla uzatma bu zamana kadar geceleyin senin ayrılmamış biri o saatten sonra neden ayrılsın ha bir de sen gece 3 de eşinin telefonunu niye karıştırıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKarıştırıyorum netflix in üyeliği bitmişti o televizyona bağlamak için uğraşıyordu ben de kart bilgilerini günxelliyordum telefonunda o sırada mesajlar üstten gözüktü elimdeyken geldi mesaj
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
77Cevap
Merhaba, bu durumu yasadiginiz icin sizin adiniza üzüldüm. Esiniz sizi aldatiyor olaiblir, neden derseniz cünkü: Gece saat 3'de mesaj alip orada otel odasi hatta numarasi bile verilmesi, orada bir kizinda bulunacagini bilgisi, arkadasini ararken esim gördü diye altdan sinyaller vermesi ona göre dikkatli cevao versin diye. Keske o mesaji gördügünde arkadasina geri yazsaydin, kanka planlarin ne veya birlikte ne yapicaz diye. Ona göre karsi tarafdan cevabi alirdin. Cevap yazmasan bile gercekden o saatde cikicakmi diye izlemleseydin. Cikincada takip etseydin otel odasina 3ü giricekmi diye. Bu arada sizin esiniz gece saatlerinde disariya cok cikan birimi? Öyle ise bu cok yanlis birsey. Evli bir adamin o saatde sokakta isi yoktur. Lütfen dikkatli olun.
01 YorumlaSelamlar
Selamlar
Eşin bildiğin Show yapmış gözünün önünde bunu anlamamış olmazsın lütfen aç gözünü!
Adam açık açık kabul mu edecekti? Tabii ki inkar yolunu seçmiş aldatan her erkek gibi. Bence peşini bırakma bu işin, uzun zamandır aldatıyor sanırım, farkettirmeden izlemelisin her şeyini.
Mesajları boşsa, aramalar silinmişse kuşku duymalısın. Şimdil daha dikkatli olacaktır yakalanmak için sakın ipin ucunu bırakma.
Allah yardımcın olsun00 Yorumla
+1 yıl"Eşim dedi ki benim eşim de gördü mesajını sen ne demek istiyorsun yok ben evli barklı adamım saatin farkında mısın bilmem ne diye arkadaşı da özür diledi".
Burdan bakınca arkadaşına resmen mesaj vermiş gibi görünüyor...
Eşim yanımda demesine gerek yoktu!
Artık daha dikkatli olmanızda fayda var, yinede konuyu uzaktan takip edin derim ben.50 Yorumla
+1 yılBir nokta dikkatimi çekti ve bence en önemli kısım orası.
Eşin ne diyor arkadaşına? "Mesajı eşim de gördü sen ne demek istiyorsun" diyor.
Neden senin gördüğünü belirtti en baştan?
Çünkü arkadaşı buna göre konuşacaktı.
Devamında söylediği ben evli barklı adamım vs lafları da yengen dinliyor mesajı vermek içindi bence.
Gecenin o saati erkek erkeği otele muhabbet etmeye çağırıyor ve kız arkadaşım da yanımda diyor.
Neresinden tutsan yalan olduğu ortada.51 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum bence bu durumun fark ettirmeden üzerine düşmeye bak ihanete uğruyor olabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinizin arkadaşı eşinizin evli olduğunu biliiyoo sonuçta.. Eşiniz blöf yapmış " ben evli barklı biriiyim demiş..
Daha önemlisiii " mesajı bu sefer eşimm gördü demek istemiş olacak ki "eşimm de mesajı gördü diye belirtmiş. Ayrıca ilk defa böyle bir mesaj atan insan bu kadar rahat olamaz demek ki eşiniz ortama dahil oluyor ki karşıdaki kişide bu şekilde mesaj atabiliyor. Demek ki arkadaşı ayarladığı kadınla kocanızda birlikte oluyor veya aynı anda grup fantazisi vs yaşıyorlar.
Bence ilk değildi ama son olur mu bilemem.
Dışarda istediği fanteziyi yaşıyor evde de sizinle birlikte oluyor ayrıca yemegini utusunu yapıyorsunuz bende olsam bende sesimi çıkarmam mutlu mesut yaşarım :)
Geçmiş olsun bence eşinizi takip edin tabi ki bu mesajdan sonra biraz durulacaktır.
Tabi bu soru troll değilse.00 Yorumla
+1 yılEşinin o adamla konuşmamasını iste. O adam kötü bir herife benziyor. Ve eşinin kötü bir şey yaptığını sanmıyorum. Yoksa telaş yapardı istersen konuş arkadaşımla falan demezdi. Eşine gerçekten güveniyorsan sorun etme ama bence o arkadaşıyla konuşmamasını muhattap olmamasını rica et.
20 Yorumla
+1 yılAldatıyor bile olsa eğer ayrılacaksan bunu düşündüğünü ve bildiğini belli et. Yoksa kocanın aldattığı halde gitmeyen ona mecbur karısı olursun. Eğer boşanmayacaksan belli etme. Değerini hafifletirsin. İnanmış gibi yap ve dikkatli ol. Bak bakalım ne dönüyor
21 Yorumla- +1 yıl
Nekadar da haklisin .
Birincisi evli adam gecenin 3'ünden çağrılmaz keyfi.
İkincisi otele kız arkadaşını götürmüşsün gecenim 3'ünde mümkünatı yok otelden ayrılmaz (kavga etmişlerse o ayrı)
Üçüncüsü kavga ederek otelden ayrılsa bile gideceği yere kendin götürürsün gece vakti.(seks işçisi ise o ayrı)
Bana mantıklı gelmedi...03 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen seks işçisidir diye düşündüm. Bu arkadaşı 10 sene cezaevinde kaldı kız kardeşine tacizde bulunan birini öldürdü. Ne biliyim haysiyet sahibi olan adam sevgilisi ile gittiği otele neden birini çağırır. Muhtemelen seks işçisi idi diye düşünüyorum. Ama maaşını bana verir ikimiz de kazancımızı birlikte harcarız ben ona harçlık gibi veririm ekstra bir para harcaması da yok bu işler için para da gerekmez mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten düşündüm bu durumu. Analiz ettim. Gerçekten ilk etapta şüphe uyandırıcı önemli bir etken olsada , geniş yelpazeden bakınca aslında hiçde öyle olmadığı anlaşılıyor. İçiniz rahat olsun. Çok basit ve komik gelebilir ama bu iş biraz sulu şakaya benziyor, kesinlikle şakası yapılmayacak bir mevzu
10 Yorumla
+1 yılEşiniz sinyali vermiş aradığında o da toparladi hemen benim eşimde gördü msjini ben evli barklı biriyim derken ele veriyor aslında kendini Arkadas bilmiyor mu eşinizin evli olduğunu ve neden sizin Msji gördüğünüzü belirtiyor ama zan altında da bırakmamak gerekir doğruluk payının olma ihtimali de var siz artık takip de olun ama Msji görene kadar nasılsaniz ona karşı aynen devam etmek şartıyla
10 YorumlaYani bu çok hassas bir konu evet biraz su bulandıran bir durum ama yargılamayız sadece bununla. Bence içini yine de ferah tutmaya çalış ama eşine bu konu hakkında bir müddet hiç konuşmadan sanki hiç bir şey olmamış gibi onu izle. Ve o erkek arkadaşı hakkında yapabiloyorsan biraz araştırma yap. Ama eşine şüphelerinden sakın bahsetme farkettirmeden bir süre izle onu. İnşallah huzurunu kaçıracak bir şey olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHatayi kendini ifsa etmekle yapmissin. Esin oyle konusacakti arkadasiyla. Sende dinleyecektin. Bu konuyu kimseye de anlatma millete dedikodu malzemesi olursun. Ben olsam sıkı bir takip ederim. Sevgilisi yanındayken evli barkli adami otel odalarina cagiran adamla iletisimini kessin adam baya baya gevsek Evli barkli adamin boyle arkadaslari olmaz uyanik ol gozunu dort ac aldatip kabul eden gormedim Allah yardimcin olsun
00 Yorumla Offf direk ordan ele verdi zaten senin mesajını okuduğunu söylemesi falan oda numarası otel olması. Maalesef aldatılcaktın ama bunun öncesi var mı ögrenmen lazim bir dahakine çaktırma talip et davranışlarını gozlemle ama bir daha hata yapmasını bekleme mesela geceleri çıkıyorsa izin verme çıkmasın ya da sen de çik onunla anlıyormusun sürekli telefonunu karıştır. Bu arada zaten güvenirsen aldatılirsin hep kural bu öğrenemediniz mi daha ya güvenmemeyi
00 YorumlaAblacım belki dediği gibi mal arkadaşının patavatsizligidir. Bence unutmuş gibi yapın ama unutmayin bir süre tetikte olun belli etmeden. Böyle onu suçlayıcı davrandığınız zaman zaten benden beklediği bu deyip yapmadığı olayı yapabilir. Zaten parası da telefonu da sizin elinizdeymis. Güzel bir kahvaltı yapın ve güne güzel başlayın inşallah her şey gönlünüzce olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıl''şüphe'' öyle bir histir ki, insanın beynine bir kurşun gibi girer ve bir fare gibi yavaş yavaş kemirir. buna izin vermemelisiniz. doğruluk payı varsa bunu öğrenmek isteyeceksiniz ama arkadaşının dediği gibi gel oturup sohbet edelim demiş de olabilir. ya eşinize inanacaksınız ya da bu durum sizi yiyip bitirecek. eşinizle bu konuyu konuşmalısınız taa ki siz ikna olana kadar...
umarım masumdur.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk öncelikle bir kadın olarak sizi anlıyorum bunun şüphesi bile kötü. Dürüstçe konuşıyım bana pek eşin masum gibi gelmedi keşke o an yüzüne vurmak yerine takip etseydin öğrenirdin şimdi daha da dikkatli davranır. Offff ne diyim ki biz kime güvencez soğudum artık her şeyden
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hata yaptım hiçbi şey yokmuş gibi davranacak evden çıkarsa emin olacaktım. Ben nasıl güçlü kalabilicem nasıl tekrar karşıma böyle bişey çıkmasını bekleyeveğim
Cevap sahibi+1 yılÇok sık dışarı çıkıyo muydu arkadaşlarımla buluşucam diye? Belki aldatmıyordur. Telefon wp sini kendininkine bağlayabilirsin böyle programlar var böylelikle gelen mesajları okursun bir araştır maddi durumun nasıl bilmiyorum ama dedektif falan tutabilirsin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış yapmışsın, beni aldatıyor musun desen tabiki hayır der eşinin arkadaşı da yalanı çaktırmamak için kıvırmış işte , ay hayatım hiç mi dizi izlemedin kocanı takip edecektin basıcaktın otelde, ayrıca kocanın başka bir telefonu ya da hattı olabilir dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok izledim ama başıma gelince gafil avlandım. Çünkü herşeyi konuşurduk herşeyi paylaşırdık o kadar güvenmişim ki söyleyeceği şeylere inanmayı seçmişim direk sordum canım yaptım
Cevap sahibi+1 yılAhh ablam haklısın insanın başına gelince farklı oluyor gerçekten ama sakın üzülme senin suçun değil hep o maymun iştahlı kocanın suçu, sen şakın kendini koyverme güçlü ol 💜
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun. maalesef ki aldatılıyorsun. Zaten mesajı da geçtim telefonu açınca eşim görmüş demesinden belli bak yanımda eşim şakın bahsetme demek istemiş. Benim görüşümün seni çok da etkilemeyeceğini biliyorum ama bir kere aldatan bir daha yapar. Yapacak da.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle bir durumu bende yaşadım. Zevzek bir arkadaşım bir şaka yapmıştı. Eşim bunu çok ciddiye aldı. Bende telefon açıp arkadaşıma Böyle şakalar yapma, ben evli biriyim. Burada ne priblemlere sebeb oluyorsun biliyormusun?"diye bagırdım. Ama eşimin şübhesi tam bitmedi.
Bence eşiniz masum. Onun arkadaşı zevzek.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kadın olarak neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum ve her şeyden önce size kabullenebilme gücü diliyorum...
Eşiniz sizi çok net bir şekilde aldatıyor. Detaylara dikkat edin. Gelen mesaj gecenin 3'ünde, mesajda "otel adı" hatta "oda numarası" bile var. Arkadaşını arayıp "eşim gördü" diye açıklıyor ki size çaktırmasın diye.
O an, keşke daha soğukkanlı davranıp mesajı görmemiş gibi yapsaydınız. Giderse daha da emin olurdunuz fakat bizim için klavyenin başında tavsiye vermek kolay tabi, yaşamak çok başka.01 Yorumla- +1 yıl
Dedi bilir kişi..🤔
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sarsıcı bir durum. Telefonu açtığında ilk eşim gördü diyor yani uyarmış karşıdakini bişey söyleme der gibi. Ayrıca neden Bi insan odaya çağırır ki arkadaşını?
Eşin bir yere hazırlanır gibi miydi akşam?
Ben senin yerinde olsam kafaya takmadan duramazdım. En iyi ihtimalle birkaç güne karşıma alıp açıkça sorardım. Sakın ağlayıp sinirlenme ama sakince konuş eğer böyle bir şey yapıyorsan çocuğunu düşün, bir kez daha bunun gibi Bişey olursa seni boşarım de. Tokat gibi konuş.00 Yorumla
+1 yılNet olarak söyliyebilirimki aldatıyo, ama belliki kanka ayağı cinsellik sadece duygusal bir bağ yok o yüzden görmezden gel derim çocuğun için ama farkına vardığınıda bilsin, son bir şans veriyomuş gibi yap😉
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik kanka ayağı bile olsa emin olduğum taktirde asla kabul edemem midem almaz onunla aynı evde aynı yastığa baş koyamam o yüzden emin olmak istiyorum doğruyu bilmek göremediğim bişey varsa yorumları dinlemek herkesin yazdığını okuyorum ve şuna emin oldum ki evet bak eşim yanımda gördü mesajı demesi sinyaldi
- +1 yıl
Evet bir sinyal ama sen dedin daha önce şüphelenmediğini bir seferlik bir şey için yuvanı yıkma derim yinede sen bilirsin
Soran+1 yılH şüphelenmedim bir kere bile ne bir mesaj ne bir görüşme 7 senede görmedim kendimden çok güvenirdim ona bu konuda çok duygusal bir adam ama insanlar değişebilir bundan sonra içime şüphe düştü asla güvenmem bu da evliliği zamanla sarsar zaten bakalım zamna ne göstericke
- +1 yıl
Hayırlısı diyelim ne olursa olsun iyisi olsun🙂
+1 yılhemen günahına girme bence ve saana karşı olan davranışlarını izle. İlgisini, bakışını ne biliyim güzel sözünü incele. Cİnsel anlamda nasıl diye incele. Biraz kıskandır bakalım kıskanıyor mu yoksa umursuyor mu diye bir bak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılBence arkadaşının patavatsızlığı masum davet desek bile yani bence ok hedefi eşinin arkadaşı eşinden şüpheniz yoksa arkadaşının ettiği bir patavatsızlık bence hiç aklınıza kurt düşürmeyin derim ben onca emek verilmiş zaman yıllar var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yorumlara ve tepkilerine anlam veremedim, biri grup diyor , diğeri aldatiliyorsn diyor. Vay arkadaş adama. kac tane gece mesaj gelip evden gidiyor? Her mesaja gider mi gece? Nereden çıkarttım aldatildigini?
00 Yorumlakanka gibi kanka hee :)
kankası bardan kız düşürmüş muhtemelen 2 kız aynı anda denk gelmiş :) kankası bir yerde kocan bir yerde malı götüreceklermiş :D sana yakalanmışlar :)02 Yorumla
Soran+1 yılAllah senin eşine de kanka gibi kanka nasip etsin de malı götürürken yakalan. Bu kadar acımasız ve dalga geçer gibi konuşmayın. Uyduruk bişey anlatmıyorum 7 senelik hayat arkadaşımdan çocuğumun babasından bahsediyorum. Biraz daha empati ile mi konuşsanız
+1 yılSakin olup gizliden kontrol et. Mesela kocan hiç sen uyurken gece dışarıya çıktı mı? Geçmişte olan şeyleri tekrar gözden geçir şüpheli hareketleri oldu mu diye
01 Yorumla
Soran+1 yılÇıktı çıkar uyumayı sevmez pek çıkar yürüyüş yapar vs
+1 yılharap olacak bir durum yok
gayet güzel kıvırmışlar ama midem bulandı.
evli adam gecenin üçünde muhabbete çağırılmaz
sen gözünü dört aç biraz bu sıralar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılolay gayet açık, sen daha ne delili ariyorsun ki, adam zaten esim gördü demis, onu demeden konuşsa her sey ortaya cikacak ama adamlar kurnaz
11 Yorumla
Soran+1 yılPanikledi ama sonra beni sevdi ben senden başkasına yan gözle bile bakmam bakmadım dedi. Ne biliyim duymak istediklerimi duydum o an herhalde inanmak istediklerime inandım aptal gibi davrandım çok aceleci ve tecrübesizce çünkü hiç yaşamadım ne ondan öncesinde ne da onunla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakma kafaya be.. 7 yıl geçmiş az değil.
Bazen farklı şehirden benim 20 küsür yıllık arkadaşım gelir. Bizde kalmaz, rahat edemez gidip rezidans tutar. Beni de genelde çağırır, kafa çekeriz sohbet muhabbet ederiz. O da öyle bişeydir.02 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşı varken yanında çağırır mı pkei yanımda kız arkadaş var yazmıştı mesajda
Cevap sahibi+1 yılE tabi bazen kız arkadaşı ile geldiği dönemlerde oldu, yine gittim. Sohbet muhabbet. İyi düşünmek lazım. Sonuçta evlisin, güvenini sarsacak da bişey yapmamış adam. Hani aldatmayan adama da aldatıyormuş muamelesi yapmak, adamda ters tepebilir, gider aldatır.
Bu sebepten ateşle oynama.
+1 yılBence eşin seni aldatıyor kız arkadaşı geldiyse ve buna rağmen yanına çağiryorsa demeki kız arkadaşının arkadaslarıda gelmiş olmalı ve kocan aslında evli barklı adamım diye kızarken şu an karım yanımda sonra olsun demeye çalışmış olmalı sonra kız arkadaşım gitti gel diyerek kocanın arkadaşı diğer şekilde çağırdı
00 Yorumla
+1 yılbir şey çaktırmaması için seni kullanmış telefonda eşim de gördü mesajı gibisinden yani üzücü bir şey ama evet aldatıyor olabilir bende olsam bende şüphe ederdim ve bu olayında peşini bırakmazdım
00 Yorumla
+1 yılOnce kendini sorgula kadin olarak esine karsi sinırin var mı esinin isteyip senin yapmadigin yoksa aldatmaz bosa evham yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle diyebilirim eşimin bana ilgisi hiç Bitmedi cinsel anlamda bu 7 senede ve hiç değişik istekleri olmadı bu zaten vay be dedirtiyor bana nasıl anlamadım diye
- +1 yıl
Vaybeee nedenndiyorsun
Bunu acarmisin - +1 yıl
Gizli olmasan takp atardim
Soran+1 yılVay be nasıl aldatma olabilir anlamında insanların acılarından faydalanmaya çalışmayın yanlış kapı
- +1 yıl
Yok kizim ya ne senin acindan nede baskasinin acisindan faydalanma gibi niyetim yok sadece bir iki sebep aoracaktim senin ozelin ya buradan sornak istemedim
Okadar kadina denk geldimki kocasini seks yaparken kufur etmedigi dovmedigi icin aldatan
Biri diyorki sessiz sinama oynar gibi kibar kibar girip cikiyor ben sacimi cekecek beni ezecek bir erkek ariyorum
Biri diyor netten tanisip evine gittin sexe oral yaparak basladim anal istedi olmaz dedim hayatimda yapmadim kocama bile izin vermedim ben senin kocan degilim sende benim karim basti tokati ben agliyorum o analdan yapiyor dedim kocan yapsa bunu ne yapardin kolaymi oyle agzina... diyor tersi erkeklerde var
Sana gelince belki kocan oral istedi yapmadin baskasina gitti gibi soracaktim
Ben hangi ildeyim sen hangi ilde onu bile bilmem ve asla yurumedim kimseye yurumem insallah yoktur oylebirsey
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. bu zamana kadar böyle bir şey görmemişsen, çok kez geç gelme veya seni şüphede bırakacak durumlar olmadıysa hiç şüphe etmene gerek yok bence, paranoya olma aralıklı şekilde kontrol et sadece
00 Yorumlaarkadaşını tanıyor musun nasıl bir tip? bazı insanlar sebepsiz yere bu tarz boş muhabbetler yapabiliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılYiyosa yaninda sen oldugunu soylemeden arkadasini arayip hoparlore alsaydi. Bi boklar yiyor bence ama hayirlisi. Takip etmekte fayda var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni baya baya aldıtıyor ya baksana senin mesajı gördüğünü söylemiş yanlış bişey söylememesi için
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. aldattığını sanmıyorum öyle olsa planlı olurdu o mesajı okuyamazdın o saatte atmazdı şifreli mesaj gelirdi o şekilde konuşurlardı. bu konuda için rahat olsun. kafası güzel arkadaşının yaptığı bir ibbbbnelik diyelim. eşine güven rahat ol
00 Yorumla
+1 yıl"eşim de gördü mesajını" demeseydi gerçek niyetini söylerdi telefonda, seninki hemen önlemini almış :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdiye kadar böyle bir şey olmadı diyorsan belki de haklıdır.. İnsanın bin bir türlü hali var belki içti de attı mesajı ki daha önce benzer bir şey yaşansaydı o zaman durum farklı olurdu.. Üzme kendini yoktur bir şey
00 Yorumla
+1 yılpek zannetmiyorum panik göstergesi yok yinede daha fazla detay ara daha fazla soru sor varsa da bişi ele verir
00 YorumlaKötü durm demekki daha önce olmuş böyle şeyler yaş kac
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim 34 ben 30
Soran+1 yılAslında tek sorun bu da değil aramızda
+1 yılİlk 6 satırı okudum sadece be ne anlama geldiğini hemen anladım eğer hikaye gerçekse tabii
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef gerçek. Hiç ihtimal vermediğim ve karşılaşmadığım bir durum olduğu için hemen mesaj gelince sordum. Görmemiş gibi yapıp gidip gitmeyeceğine bakabilirim.
- +1 yıl
Çok üzüldüm gerçekten umarım ters anlaşılmadır kocanızın dediklerine de kulak verin olaya diğer taraftan bakmaya çalışın o mesaj atan kişi sürekli böyle kafası güzel olan kilimi ilk onu öğrenin eğer sürekli kafası güzel olan biriyse belki ters mesaj atma olayı olabilir
Soran+1 yılEvet çocukluk arkadaşı yasaklı madde kullandığını biliyorum işe yaramazın teki çok sık görüşmüyorlar ama bilmiyorum içimdeki şüpheniz zerresi bile beni yiyip bitiriyor tek duam gerçekten beni aldatıyor ise buna emin olabilmek. Ama telefonu hep bendedir aldattığına dair hiç şüphem olmadı bu zamana kadar farklı bir davranış olmaz mıydı ki diyelim ki aldatma durum çok çirkin gözüküyor hatta iğrenç bunu Bi kadınla tke başına yapmanın dışında arkadaşı ile birlikte yaşıyor ise böyle bir midedeki insanı ben 7 senede tanıyamaz mıydım
- +1 yıl
7 senede illaki anlar şüphelenirdiniz, ve öğrenmek istiyorsanız hangi otel olduğunu öğrenin eşinizin ismini ve arkadaşının ismini sordurun daha önce gelmişler mi diye muhtemelen kayıtları söylemezler ama işte bir şekilde ikna edin otel görevlilerini eğer isimleri kayıtlarda çıkarsa mesaj gerçektir
Soran+1 yılKayıt bile alacaklarını sanmıyorum izmitin uygun çaplı bir oteli küçük bi şehir burası ama bu otel tabi ki bir taksim ara sokak otelleri gibi değil ama çok fazla prosedürle kurumsal olarak kayıt tuttuklarını sanmıyorum
- +1 yıl
Anladım, umarım her şey gönlünüzce olur
Soran+1 yılUmarım hakikat ortaya çıkar böyle bişey varsa gerçekten arkadaşının saçmalaması değilse ortaya çıkar ve o durumda Allah kabullenebilme gücü verir ne denir. Teşekkür ederim
Şüpheye kapılıp kendini strese sokma. Belki sadece malca bi durumdu
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim de o açıklamayı yapıyor mal bir adam ve kafası güzel belli ki diyor ama bu konuda daha önxe böyle bir şüphem olmaxğı
Soran+1 yılNasıl davranmam gerek yüzüne baktıkça gözlerim doluyor dayanamıyorum ama o hiçbi şey olmamış gibi bir de inanmıyorum surat yapıyorum diye bana söyleniyo
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşime yakalandığımda hiç senin aldatacağını düşünmezdim yıkıldım dedi. 6 ay yıkık gezdi. onu yıkık görmek beni mahvetti.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki böyle düşündü demekki hissetirmediniz aldatan bir insan eşiyle olan münasebetinde bir utanma pişmanlık hissetmiyor mu bunu ister istemez karşı tarafa geçirmez mi
Cevap sahibi+1 yılinan pişmanlık hissetmedim. yıllardır bana olan bakış açısı beni başka kadına itti.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım aldatma durumu yoktur üzme kendini kötüye yorma sana da yazık
00 Yorumla Bence bu işte bir terslik var hiç normal değil arkadaşı da kıvırmış gibi durumu
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor mudur bilemem ama ben olsam bende şüphelenirdim.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey yokmuş gibi doğal davran beklemediği bir anda yakala onu
00 Yorumla
+1 yılBeden dili öğrenip çok rahat bir şekilde yalanını anlayabilirsiniz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok üzerine düsme bence o kendine ceki düzen verir zaten bu olaydan sonra
00 Yorumla
+1 yılİyi uydurmuşlar kılıfı tebrik ederim. Biraz sakinleş önce çocukta var sonuçta. Bence var bişeyler ama affedebilir misin bilmiyorum. Affedersen ya da inanırsan devamı illaki geliyor kendinde gerekli gücü hissettiğin zaman ayrıl
10 Yorumla
+1 yılKeske ortaligi ayaga kaldirmadan once onun agzindan bi mesaj yazsaydin : bi foto atin bakiyimmm geliyorum falan yazsaydin. bi surdurseydin .
Adam ( esim gordu msji ne dmeek istiyorsun diyerek zaten sinyal vermis karsi tarafa)10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirek üzerine gidip yargılama ama kesinlikle takibe almalısın bir açığını yakalamaya calis gözün üzerinde olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef öyle demek ki grup yapıyorlar bir de midesizler Allah belalarını versin o arkadaşı ile muhattap olmasın yalancı köpekler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup falan yapıyorlar demekki bu ilk te değil belli üzüldüm senin adına
05 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl bir karakterle hayat geçirmişim grup yapabilecek insan sapkınlığını hiç mi yansıtmaz kendine bu nasıl bir kötülük ben nasıl anlayamam bunca senedir bana dokunurken hiç mi belli etmez bir çekinme bir utanma bir pişmanlık olmaz beni sever ya da ben öyle sanırım evine bağlıdır çocuğuna bana hep isteklidir aşıktır bu nasıl bir yüzsüzlük
Cevap sahibi+1 yılKonuyu kapatma sürekli takip et gözlemle
- +1 yıl
Yapmayan yok muhtemwlen bunlar uclu yapio
Soran+1 yıl@Doktorcivann uclu mu yapmayan yok aldatmayan mu iğrenç ama nasıl birini daha yanlarına alabiliyorlar sapkınlık ama bu
- +1 yıl
Fantazı kısmına yorum yapmaym ama uzak bna da
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesten her şeyi beklerim. Eşimde gördü mesajı demeseydi açıkça konuşurdu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHemen telefonu açar açmaz onu söyledi bak elimde gördü benim senin yüzünden eşimle aramda sıkıntı oldu dedi mesaj da atmış sonra bunları yazmış ve çocuk sadece 🙏 bu dua emojisini göndermiş açıklama yapmamış bile
Gizli Üye(18-24)+1 yılesim yanimda diyerek telefondakine uyari yapmis aldatiyor olmasi muhtemel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılButun erkekler aldatiyor soyleyince kimse bana inanmiyor
117 Yorumla- +1 yıl
yalan çünkü
Cevap sahibi+1 yılHadi be, bu kadar saf olma yerler seni
- +1 yıl
4 yıldan fazla ilişki sürdürdüm hiçte senin dediğin gibi değil bence kuruntu yapma
- +1 yıl
ona bakarsak her kadında aldatır o zaman
Cevap sahibi+1 yıl4 yil nedir ki? Insanlar 30 yasinda birlikte kaliyorlar sonra aldatiyorlar. Evet her erkek aldatiyor, aldatman erkek ya asiri derece dindar biridir, ya da firsati bulmadi. Bir erkek omur boyu bir kadinla doyar mi sence ahahahah saf olma
Cevap sahibi+1 yıl*30 yil
- +1 yıl
doymazsa ayrılmak diye bişi var? O kadar olsa bende aşkım bitince arayışa girerim doğal olarak
- +1 yıl
bu durumda her kadında aldatır
Cevap sahibi+1 yılKadinlar icin ayni sey degil, erkeklerin dogalarinda var aldatmak, cunku bir kadina doymuyorlar. Her zaman daha güzeli daha cekici biri isterler. Hatta erkekler, onu cok sevdiğini ve onsuz asla mutlu bir hayat olmayacak bir kadin gorunce, bu kadından sıkılıyorlar. Ulan Irina Shayk bile aldatilmis fjdjdjd seni mi aldatmayacaklar ?
Cevap sahibi+1 yılEvet doymazsa ayrilmak diye bir sey var, ama ayrilmiyorlar ishte 🙂 Her zaman daha cekici daha guzel biri istiyorlar, ve o kadin onlara asik olunca, sıkılıyorlar ve başka biri ariyorlar
- +1 yıl
işte buna da hoşlantı deniliyor bende öyleyim
- +1 yıl
Bütün kadınlar aldatıyor asıl erkekleri kadınlar gibi sanmayın
Cevap sahibi+1 yıl@tarkangeldi hadi hadi
- +1 yıl
Bütün çocuklara dna testi yapılsa çoğu kocadan çıkmaz www.google.com/imgres
- +1 yıl
onu fazla takma daha küçük
- +1 yıl
@zAntiSosyalz galiba
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Deneyimlerime güven. Maalesef düşündüğümde haklisin
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem