Eşim hastaydı 15 gündür işe gitmiyor. Bayan iş arkadaşı da mesaj yazmış bayağı ilgili. İlk aklıma geldi ağır grip olmuştunuz ondan olabilir mi? Temiz hava alın kendinize dikkat edin vs. Kadın hastahaneye gelememe sebebini de bayağı uzun uzadıya açıklayıp anlatmış. Bende görünce sinirlendim eşime bu kadar samimi olma haddini sen veriyorsun karşı cinse dedim. O da önce tiye almadı dalgaya aldı sonra iyice sinirlendim bende ben böyle çekemem sne bu haddi veriyorsun felan dedim. Adamın umrunda değil sinirlenmem aksine beni suçladı yine. Geçen günde yine Bayan arkadaşları gelmiş eşime hastaheneden çıkıp cenazeye gitmişsin keşke eve de gitseydin diye birşry dedi. Yani bunları duyunca iyice sinirleniyorum ben. Haksız mıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
abartmıyorsun bence
Böyle yaparsan seni kapinin önüne atar he fazla şey yapma belki medeni kadınlardır olabilir, watsapini kopyala eşinin sakın kadinlara sen yazma ahshdh
Kapıya atar derken? Umrumda bile olmaz. Ben garsona teşekkür ederim dediğim için bir hafta trip atan adam beni de bu yüzden kapıya koymaz ben o kapıdan giderim
Waowww
Kendisi bilir. Ben haddimi biliyorsam o da bilmem zorunda yoksa çocuk felan umrumda olmaz.
21 yıllık evli biriyim o kadar kadının olduğu yerlerde çalıştım ama bu saygısızlığı Eşme yapmam
Haksız mıyım?
Haklısın ve eşin bu konudan ders almamış
Kacirma adami yiyecekler
Pardon? Ne yapıp kaçırıyorum. Asıl o böyle yaparak beni kaçıracak haberi yok
:)))) bakalim sonucu soyle
Sinirlenmekte haklısın ne münasebet yani
Ben garsona teşekkür ederim dediğim için tiplere girdi kendisi ben rahatsız olduğum in beni suçluyor
Abartma bence senden saklamiyor sonucta
Saklamıyor ama rahatsız oldum. Eşimle karşı bu şekilde konuşmalarından rahatsız oldum. Ayrıca eşimin de rahatsız olduğum için beni suçlamasına sinirlendim
Guvenmiyorsun diye sinirlenmistir
Böyle olursa güvenmem zaten
Kiz yollumu acaba
Yok güya aşırı dindar
Ozaman daha cok kork 🤭
Evet din açısından demiyorum ama kendini dindar göstermesinden korktum
Yanlis anlama ama nasil olsa evli basima bela olmaz kendi isimide gordururum gibi bir dusuncesi varsa
Valla hastaheneye glen kadını gördüm asla kıskanacağım biri değil. Eşimde yanlış yaparsa kendisi bilir. Umrumda bile olmaz beni kaybeder bende kurtulmuş olurum
Ev hayatiniz nasil maratonlastimi
Biraz evet hamileyim son dönemde heyecanlıyız ikimiz de. Ayrıca yaa monotonlaşması bir sebep mi cidden. Öyleyse bende gideyim kaldı cinsle samimi olayım
Kabul edermisin
Erkekler evde bunaldigi zaman disari gozu kayiyor bir hazir da biri varken ne olcakki diyip yakinlasa bilir
Gt yapar mısın ne demek
Hemen sildiler yorumlari
Birsey sorucam sende sıkıldın mi yoksa sinirdenmi bende kurtulurum diyorsun hamilesin bebegim olucak
Çoğunlukla evet bende kurtulurum genelde de diyorum ama şu an sinirden sanırım.
Kocani elinle sunarsin ona
Yazdığım gibi umrumda değil. Ben zaten kafama tüküreyim ki evlenmişim. Hata yapsa o kaybeder benimde işime gelir
Esinden baskasini gozun goruyormu Şu an
Hayır
Pardon da bunları neden soruyorsunuz? Eşimi aldatacağımı felan mı düşündünüz? Öyle bir şey yapmam her ne kadar beni sinirlendirse ondan uzaklaşmak istesem de ben aldatmam sadece uzaklaşırım hayatımdan çıkarırım.
Sanamı yazdı
Eşime
Sıkıntılı bence dikkat et yaşı kaç
Eşim 30 yaşında kadın 35
Dikkat et belki eşindede sorun var
Nasıl dikkat edeyim ki adamı zincire vuracak değilim.
Kaç yıllık evlisin ki
3 yıllık evliyiz
Kocanla aran nasıl aldatıyor olabilir
Arada bir tartışıyoruz ama iyi sayılır. Aldatmaz ama samimi olur bu da beni sinirlendiriyor.
Sen taniyomusun kadını
Biriyle tanıştım hastahaneye gelenle diğerini de bir kere gördüm ama detaylı tanımıyorum
Bir erkek olarak soruyorum. Sence eşime nasıl davranmalıyım. Yani erkekler bu konuda hangi dilden anlar
Sor normal olarak kızın kim olduğunu normal sohbet havasında imada bulunmadan
Normal bir şekilde soramıyorum çünkü eşim beni tiye alıyor öyle yaptıkça da daha çok sinirleniyorum. Tartışmaya dönüyor. Ayrıca sordum yok bana dediler bunla evlen diye ama yaşı büyüktü diye kabul etmedim dedi. Eee şimdi hangi kadın olsa bunu duyunca sinirlenmez mi
Eşin biraz saygısızlık yapıyor nasıl idare ediyorsun ki çocuk var mı
2 aylık hamileyim
Çocuk yok ama hamileyim
Nerede yaşıyorsun
Ne önemi var nerede yaşadığımın
Haklısın ama inşallah düzelir hersey kocan biraz anlayissiz
Aaa ona göre ben hatalı ben sorunlu ben yanlış. Onun hiç kabahati yok
Keşke cicuk yapmasaydın ne iş yapıyor
Böyle bir insana ben şahsen katlanmazdim