Eşim arkadaşıma mesaj atmış?

35 yaşında iki çocuk annesiyim. Öğretmenim. Eşimin cafesi var. Eşimle çok severek evlendik. İki yıldır pandemi nedeniyle işleri pek yolunda değil. Evin geçimi, çocuklar, her şey bende diyebilirim. Bugüne kadar eşimin hiçbir yanlışını yakalamadım. Ta ki bu sabaha kadar. Bir kız arkadaşım eşiyle boşanma aşamasında. Eşim bu arkadaşımı sadece birkaç kez gördü o kadar. O da cafeye arkadaşlarıyla gelmişti. Merhabası bile yok. Kızı instagramdan eklemiş. Önce kız bizim bir fotomuzu beğenmiş. Sonra eşim onu eklemiş. Eşim kıza günaydın yazmış. Kızın babasının restoranı var. Orada yemek yediğini yazmış. Kız afiyet olsun demiş. Sen napıyosun yazmış kız cvp vermemiş. Sonra bugün kız bateri çalarken hikaye paylaşmış. Yollarda bulurum Seni parçasını çalıyor. Bizimki bu hikayeye cvp olarak yollarda bulurum seni yazmış. Ortalığı birbirine kattım. Arkadaşımı aradım. Tüm mesajların ekran görüntüsünü attı. Eşim yalvardı. Ben sensiz yapamam diye. Şu an aynı evdeyiz ama konuşmuyorum. Evliliğimi bitirmek istiyorum. Büyük oğlum 11 yaşında küçük oğlum 1 yaşında ne yapacağım bilmiyorum. Nolur bir akıl verin
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni bir şey öğrendim. İlk önce kız eşime mesaj atmış. Mesajları gördüm. Seninle büyük bir düğün salonu açalım demiş. Eşim de karım istemez kimseyle ortak olmamı demiş. Yok ister eşin beni sever. Hem ben çok iyi çalışırım yazmış. Sonraki gün eşim ona günaydın, restoranınızda yemek yedim güzeldi falan yazmış. Durumlar tam olarak bildiğim gibi değilmiş. Hem de bu mesajları kızla ortak arkadaşımız kızın telefonundan gizlice alıp attı bana. Bu devirde kimseye güven kalmadı. Eşim çok pişman.
Eşim arkadaşıma mesaj atmış?