Merhaba arkadaşlar. Soruma nereden başlasam bilmiyorum. Öncelikle yeni evliyim. Eşim ile 4 yıllık flört sevgililik dönemimiz var. Eşim üniversite mezunu ve bu 4 yıllık süreçte hep iş sorunu vardı. Parasını kazanıyordu bir şekilde borsa VS işlerinden anladığı için yatırım falan yapıyor hatta bazen fazla fazla kazanıyordu. Neyse. En Sonunda emlakçılık yapmaya başladı. Sonra da nişanlandık. Emlağı çok sevmediğini eline fırsat geçince başka bir iş yapmak istediğini söylüyordu ama ben bunun 2 3 sene sonra olacağını düşünüyordum. Nişanlılık dönemi kısa sürdü. Evlendik. Evlendikten sonra emlakçılığı bırakmak istedi. Çok üstüne gitmedim sakın bırakma falan diye bırakmasını istemedim ama ona güvendim aç bırakmaz. Bi şey bulana kadar para da kazanır diye düşündüm. 4 ay falan geçti iş yok güç yok para da yok. Kendi ailesinden borç almasını önerdim kimseden yardım istemiyor. Eşimi gerçekten çok seviyorum ama evlendiğimizden beri bırakın rahat rahat gezmeyi evin alışverişini bile rahat rahat yapamadım. Kendimi kısıyorum sürekli, öğrenci evi gibi yaşıyoruz makarna pilav falan. Bilmiyorum böyle ne olacak. Moral olarak çok bunaldım.
Ne yapsam etsem bilmiyorum. Bir akıl verir misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer