Güncellemeler
21 gü
Günaydın arkadaşlar güzel yorumlarınız destekleriniz için cok teşekkür ederim ☺️
Benim maalesef ciddi sorunlarım var çalışamıyorum
Eşim ile konuştum tazminat alıcak ve bazı şeyleri ispatlayacak hepinizden ALLAH razı olsun
Benim maalesef ciddi sorunlarım var çalışamıyorum
Eşim ile konuştum tazminat alıcak ve bazı şeyleri ispatlayacak hepinizden ALLAH razı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tazminatını almadan çıkmasın. Sonra yine iş bakacak yapcak bir şey yok.
Maalesef istemiyor gurur yapıyor
15 sene yöneticilik yaptım rahat 1000 kişi işe alıp 1000 kişi ile yolları ayırdık. Tabi bütün bu işer tecrübeye dönüşüyor. Ve tecrübeli birisi olarak diyorum ki bir iş yerinden tazminat almadan ayrılmak enayiliktir. Neyin gururunu yapıyor? Maddi olarak sıkıntı çekeceksiniz ayrıca adam gurur yapıyor diye adama zulm edenler bayram edecek ve onun da hakkı olan parayı yiyecek. Kocişe söyle gurur değil enayilik yapıyor.
Beni güldürdün🙈😅 cok tesekkür ederim bunu söylicem
Öyle ama :) Eminim sana diretecektir yok mok ık falan diye.25 senelik arkadaşlarım bile kim olduğumu ne olduğumu bilmelerine rağmen gurur murur deyip çıkıyorlar. Sonra kapıma geliyorlar parasız ve işsiz kalınca kafalarına dank ediyor. Yaa bu saatten sonra nasıl bir süreç izleyebiliriz diye akıl fikir istiyorlar. Patron milleti, yönetici milleti illettir. Çakaldır. Onlara paye verir ve onların istediğini gerçekleştirmiş olur. Kendisi isiz kalır o adamlara hiiç bir şey olmaz. Yesin bu heriflerin parasını sakın yanlarına kar bırakmasın :D Umarım her şey gönlünüzce olur. Geçim konusunu çok düşünme Alalh bi yerden bi kapı açar daha iyi bir işe bile girebilir...
Güzel mantıklı yorumun için cok teşekkür ederim
Önce mahkemeye versin ardından hemen iş arayışına girsin. Yeni bir iş bulmadan işi bırakmak biraz sakıncalı
Cok teşekkür ederim❤️
Mobbing uygulandığını ispat etmeden çıkmasın. Sonra haklı fesih yapar tazminatını falan hepsini alır.
Okadar haklısın ki bunu söyledim dün
Bunu ispat etmek için ses ya da görüntü kaydı almaya hakkı var diye biliyorum. Yine araştırın
İşten ayrılmadan eşiniz mutlaka bir alternatif bulmalı. İster istemez evde sorun oluyor
İş bulmadan cıkma diyemem cünkü cok zayıfadı mutsuz içim gidiyor onu öyle görünce
Biz erkekler bu konuda çok sessisizdir. Eşini önemsemen çok güzel. Teşekkürler seni gibi bir kadına sahip olması onu mutlu ediyordur. Tabi sıkıntılardan evde bazen tartışma ya da özel anlarda isteksizlilk çok oluyor
Estagfurullah senin böyle nazık yazman beni mutlu etti
Rica ederim ne demek. Umarım işten ayrıldıktan sonra daha güzel mutlu bir hayatınız olur. Ama mutlaka buradan haber ver iyi haberleri :)
Günaydın. Bugün nasılsınız
Cok cok tesekkür ederim siz nasilsiniz
Bende iyiyim teşekkür ederim. Sizi sorayım dedim gelişme var mı diye :)
Bu duyguyu bir ara bende yaşadım. Size destek olacak maddi manevi birileri olmalı
Gecmiş olsun
Biz ikimiziz bu koskoca dünyada
Işsiz olduğu sürede de eşinin moralini yüksek tut
Elimden geleni yapacağım
Sana güveniyorum
Cok iyisin teşekkür ederim ☺️
Sen de çok iyisin takdir ettim seni
İlla ki bulur bir iş. Üzülmeyin. Zaten mobbingi işten çıksın diye yapıyorlar.
Gercekten öyle
Destek ol bulur bı iş çalışabiliosan sende bak iş
😇 cok sagol
Elbet rızık vardır başka bir yerde
Ne güzel söylediniz
Öyle ama
Tazminatını alacak mı?
İstemiyor gurur yapıyor
Kaç yıldır aynı yerde
8 yıl oldu
Kesinlikle tazminatını bırakmasın , ne maaş alıyor bilmiyorum ama asgari ücretin üzerindeyse 250, 300 bin civarı bir tazminatı bırakmasın. sigorta başlangıç yılı ve kaç prim günü olduğunu biliyormusun.
Eğer ki 1 Mayıs 2008 ve sonrasında sigorta başlangıcı varsa 4500 gün sigortalı çalışmışlığı da var ise sigortadan yazı alıp tazminatını da alarak işi bırakabilir
Cok cok sagol
Sende sağol , kurtarıyor mu? Alabilecek mi?
Baska is bulabilir bunu sıkıntı etmeyin
İnşallah cok teşekkür ederim
bulaşıkçılık ya da evlere temizliğe git
Ben iş yapamam hastalıklarım var
ne gibi
Is bulmadan cikmasin
Bunu öneremem gözümün önünde eriyor sacı bile dökülüyor
Ne is yapiyor ki
İşçilerin de hakları var ki is mahkemeleri her zaman 7sciden yanadır
Gitsin aile hekimine once rapor alsin
İki gün sonra mazeret bildirsin ise gitmesin
Bırakın onlar çıkartsın gorsunler tazminat ödeyin e mobingi