Okula giden çocuğum var çalışma durumum yok aylık gelir ekstralarla 18.000 evimiz kendimizin ama sürekli para yetmiyo diye beni gerip duruyo ve ben bu durumdan aşırı sıkıldım haksız mıyım sizce erkek olsun da geçindirsin beni sürekli bu şekilde geriyor
2 ay
Eşimden hiç memnun değilim sürekli para yetmediğinden bahsediyo ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yaaa vallahi verilir insan sıkar bu insanlar adamı yaa olduğu kaadr diyip yaşamalı
Bu tipler oyle demiyo ama 100 bin lik yaşamaya kalkıyo benim ne suçum var köpek gbi buna mı çalışacam
Haklısın çekilmez bir ömür bunlar yeni mi anladın böyle olduğunu :)
Yazmadın :)
Valla çekilecek gibi değil devamlı pra muhabbeti cok sıkıldım ben harclık falan bıle almıyorum Kendım evde ıs yapıyorum falan
Anlıyorum zaten böyle öküzleri bulur sizin gibi altın kalpliler :)
Evet ne yapsam yaranamıyorum en kötü ben ama orada burada para harcayanlar en Degerli olurlar devamlı harcayıp buna borc taksam benden degerlı sı olmaz
Evet aynen öyle olurdu konusmak istersen dilerim
Adam haklı evlilikten en büyük korkumu yaşıyor cinsel hayatı Bike sana karşı sıfırdır adamın yazık adama
Sizin harcamalarınız nasıl? Belki sizde çok harcama yapıyorsunuz yapmayın diyemiyor bu şekilde söylüyor veya başka bir yere harcıyor sizden kısmaya çalışıyor
Dalga mı gecıyosun ben kuafore bıle gtmıyorum bısey yıyıp ıcmıyorum bıle dısarda esas bunu yapmak laızm buna
Sizi tanımıyorum dalga niçin geçeyim ben mesela çok harcama yaptığım için bazen bana da söylüyor ama yapmadığım zamanlarda o çok harcama yapıyor o yüzden ben yapayım o yapmasın sağa sola savurmasın ben en azından evime kendime onun için yapıyorum
Kuaföre de gidin Alışverişte yapın kendinizden ödün vermeyin madem o sizden kısıp kendine harcıyor sizde kendinize bakın senin için yapıyorum canım dersiniz olur biter
Kan değerlerine baktır, seni hayatında olumsuz duygulara uten şeylerden uzak dur, sosyalleşmeyi dene
Ne güzel tavsiyeler
Erkek olsunda geçindirsin mi sen ne avam bişeysin böyle
Ekonomi kötü eşinin ne suçu var neden memnun değilsin adamdan geçim sıkıntısından kim bilir neler çekiyor senin yaptığına bak ayıp
Anlamak ıstemıyo sun sanırım bu anamdan dogdugumdan beri sureklı para sıkayet yapıyo bana ben de bıktık artık ben de calıstım daha ne kadar calısacam geberene kadar mı 9 yasında cocugum var yetti artık kendi yapsın benden bısey beklemesin cocuga bakıyorum ben sokaga mı atayım Kendı de bılıyo bunu cocuga bakcak Kmse yok ben bakıyorum hepsını bılıyo hala benım ustume gelıyo nasıl erkek
Senin aylık giderin ne kadar?
Ben para harcamıyorum hatta Kendım kazanıyorum paramı ondan almıyorum daha ne dıyeyım
gelirini bilmiyor muydun evlenirken
Bana degıl kendıısne yetmıyo 50 bin TL lik yaşamaya kalkarsa tabı yetmez benım calısma durumum yok Kendı de bu durumu bılıyodu benı sıkıntıya sokmaya hakkı yok
hiii kendi harcamalarindan dolayi yetiremiyorsa haklisin sinir olmaya
Daha zengin birini bul
Haklısın valla agzı kokan köpeklerle ugrasıyoruz ne b.. yemeye evlenmıs ev gecındıremıyosa tuh kalıbına
Yani gel evlenek
16 yaşında mı evlendin yalancı🤣
Şikayet yorar memnun etmez
Demek oda senden memnun değil :D bence ayrılın :D
Boşan
Nisan nafaka işte
Olmuyorsa zorlamamak gerek.