Kafam çok karisti ne yapicam?

2 hafta önce sevgilim benden ayrıldı 9 aylik bi iliskimizi bitirdi ve engelledi 2 3 gün önce engelim kalktı konuşmaya başladık en yakın arkadaşı vefat etmiş halini hatrını sordum yardımcı olmaya calistim ve onu hala seviyorum... eski sevgilimin yakın bi arkadaşıyla konuştum plan yaptık arkadaşı arayıp onu bi parka çağıracağı bende o sirada eski sevgilimin yanina gidecektim amacım konuşup barismakti bunu engelim kalktığında denedim ama olmadı yuz yüze konuşmak farklı olur diye düşündük :( eski sevgilim beni gorunce arkasini döndü bende arkasından koştum ve sarildim o da noluyo falan dedi sonra gel yanima dedi tuttu parkın diğer tarafına götürdü dayanamadım ağlamaya başladım konuşurken sarıldı öptü ağlama dedi elimi tuttu bunu buluşmadanda konusabilirdik dedi bende konusmadin ama falan dedim o da beni evde bekliyorlar (arkadaşı çok ısrar edince 5 dk cikmis) gidiyim evde konuşalım tamam mi dedi bende tamam dedim sarıldı ve eve gittik eve gittiğimde şunu yazdı su sıralar kafam iyi değil bunları düşünecek halde değilim dedi bende sadece yanında olmaya calisiyorum dedim o da hiç kimseyi istemiyorum kendim toparlanmaliyim dedi sadece destek olmak istiyorum dedim oysa ama ben istemiyorum dedi... madem istemiyosun niye öpüyorsun niye sariliyosun niye bana beni özlediğini söylüyorsun en yakın arkadasini kaybetti bu yüzden kafasi karışık mi yoksa artık beni silmişmi anlayamadim YARDIMCI olur musunuz? BEN NE YAPMALIYIM?

Kafam çok karisti ne yapicam?