Anne sevgiyi neden hakedemiyorum?

İyi akşamlar sevgili arkadaşlar bir kaç haftadır buraya bunu paylaşmayı düşünüyordum O kadar çaresizim tek ümidim sizsiniz inşallah biraz vakit ayırıp bana yardımcı olursunuz güzel çümlelerinizle Allah şimdiden sizden razı olsun😊konu benim annem Annemin hakkını asla yemem beni doğurdu büyüttü çok da severim kendisini bana herşeye almaya çalıştı küçükken ama büyüdükçe bana karşı çok değişti etrafımız da kötüleşti doğal olarak haberlere bakarsak her gün olaylar oluyor ya da diğer kızlardan bir şey duyuyor ben hep derslerime bakan bir kız oldum hala da öyleyim arada bende çıkmak istiyorum bu benimde hakkım asla eve geç falan da gelmem annemin yüzünü kara çıkartmam ama nasıl desem annem artık çok değişti kişilik sorunları var diye düşünüyorum ama bana ve ailemize bunu yansıtmasını hiç sevmiyorum artık çok fazla olmaya başladı göz yaşlarımı tutamıyorum ben anneme bugün neler oldu diye anlatsam hep bir laf eder bana ne bundan gibi tavırlar işine bak böyle şeylerle takılma bu kötü değil ama ben kime anlatıcam annem sürekli laflar eder hep dışarıya çıksam okula olsun/arkadaşlarıma olsun hep bir laf söyler moralimi bozar öyle ağlayarak çıkıyorum evden o tabi bilemiyor bunları bilse de bir şey değişmez zaten Ne isterse onu yapıyorum yinede bir güzel cümle göremiyorum koltukta oturuyoruz ailecek kollarını birleştirir gülmez bile okulda herkes annesiyle güzel güzel mesajlaşıyor benim annem bana bir kalp bile atamıyor bana kızım diye bir mesaj bile hayatımda atmamıştır benim sürekli midem bulanıyor stresliyim baskı yapıyor bir insana bazen kafasında bir şey kurar sonra ben yapmışım gibi tavır yapar günlerdir konuşmaz sonra birden düzelir ama bu da çok sürmez hemen bu haline geri döner Annenle konuşun diye hiç mesaj atmayın anneme bir kelime etsem bana ceza veriyor herşeyi elimden alıyor geçen onun sevmediği bir arkadaşım bana mesaj attı diye benim telefonumu yere attı ben telefonumu çalışıp kendim almıştım buna ne gerek vardı güzelce de söyleyebilirdi sırf annem istiyor diye ben kaç tane arkadaşımla aramı bozdum ciddi olduğum sevgilimle ayrılmak zorunda kaldım sırf annem mutlu olsun diye bana hakkımı helal etmem diyor yapmazsam bunları ben annem sayesinde evde kaldım bir anne nasıl böyle olur evladına kötü bir gün geçirsen bile bunu kızlarına yansıtmamak lazım gerçekten çok büyük zarar veriyor bazen bana bir şey yapar diye korkuyorum annem bizi düşman gibi görüyor&buna hiç anlam veremiyorum herkes annesiyle dertleşiyor ben o kadar zavallıyım ki milettin annesiyle olan mesajlarını görünce ağlamaya başlıyorum direk bana bir şey olsa üzülür mü acaba diye soruyorum kendi kendime geçen çamaşır makinasını çalıştırdım diye demediğini bırakmadı böyle ufak şeyler yüzünden bizi kırıyor ben artık alttan alamıyorum arkadaşlarım beni sevgilim o kadar çok severdi ki düşünürdü ki sevgilimin annesi beni kızı gibi görüyordu bir yabancı kadın kadar olamiyor benim annem şimdi kaybettim o aileyi hasta oldum öksürüyorum annem bir kere odama bile gelmedi öyle oturuyor tv karşı

Anne sevgiyi neden hakedemiyorum?