Bir anne neden sevgisini göstermez?

uzun zamandır çok kötü günler geçiriyorum. tamam biliyorum her anne evladını sever belki ama sevgisini benim annem göstermiyor. abim var. ben 21 yaşındayım. abime oğlum yavrum der bana ismimle hitap eder. bu zamana kadar ben annemle hiç dertleşemedim. hiçbir derdimi dinlemedi benim. bir kez olsun sarılmadı bana. bir kez olsun canım kızım demedi. anne şefkatine o kadar ihtiyacım var ki. ama annemle aramda hep bir engel var. ev işiyle pek aram yok diye bana ağıza alınmayacak beddualar ediyor. ya hu bir anne evladına nasıl beddua eder? hem de usanmadan hep. ben bu ayrımcılıktan bıktım. annem hep beni kötüledi bu zamana kadar. benim hiçbir işi başaracağımı zannetmiyor ki şu an iyi bir üniversitede okuyorum. bir gün dayanamayıp en sonunda yeter intihar edicem artık dedim ama annem sen onu da beceremezsin başıma bela olursun dedi. ben annemin beni sevmesini çok isterdim.. ona dertlerimi anlatmayı çok isterdim. her günüm zehir her günüm kahır gibi. neden abimi bu kadar çok severken beni o kadar sevmiyor? neden abime sarıldığı gibi bana sarılmıyor? ben ailemde bulamadığım sevgiyi hep dışarda aradım. başka insanlarda aradım. ama bulamadım yine kötü ben oldum. çok çaresizim. ne olur bana dua edin
Bir anne neden sevgisini göstermez?