Neden anneler böyle sevgisiz?

26 yaşındayım. Az önce memleket ziyaretinden geldi ev gayet düzenli ve topluydu. Benim en nefret ettiğim şey söylensin dursun ağzıma etsin ama o sesi dışarıya çıkmasın amacı beni rezil etmek evi bok götürüyormul bulaşıklar yerıne neden dızılmemıs duzenını alt üst etmısım nevresımı neden degıstırmısım evde partimi veRmısım eve uğramamısım heralde (yalan doğru duzgun evden cıkmadım bıle sürekli iftira atıyor üzerime böyle ) ama Allah görüyor. Bi arbede yaşandı aramızda o sırada hissetmedim bile kolumu ısırmıs ama daha neler neler agıza alınmayacak hakaretler bılıyormusunuz liseden beri ben bu muameleyi çekiyorum. Babam daha anlayıslı daha sakin bir insan her zaman der gel kızım annen ıle yasamak zorunda degılsın. Babamın yanınada gitmek istemiyorum çünkü bulundugu sehir iş olanagının kısıtlı oldugu bir şehir. Herneyse mesela tartıstık ya Şu an aksam uzerı abımı arar söyler boyle boyle dıye halbuki inanın ev pis değildi heryer duzenlıydı. olmasa bıle bu tepkıyı vermesınden bıktım dövermiş beni bende dövemezsin dedim artık gına geldi çünkü. Burada açıklayamıyorum birsürü seyler soledı ve bagırarak. Komsularda hep bızı tanıyor bılıyor görende dicekki aaa kıza bak annesının sozunu dınlemıyor tartısıyor. Odamın camını kapattım mesela bılerek bılıom cunku gelcek acacak camı oyle tartıscak ama dedıgım gıbı benı rezıl etmek. Birazda çalışmıyorum diye yapıyor yeni cıkarttılar işten. Para getirseydim eve böyle olmazdı. Birde der ki hep sen bu evde ne işe yarıyorsun ki ne yapıosun ki bu eve abım ev kıramızı gonderır onun dısında hıcbır para yollamaz. Ben elımde oldukca evın gıdasını hep karsılarım.(lafa gelıncede gerek yok ne gerek vardı kızım kızım dıye dolanır etrafta ) Allah görüyor benim ne yaptıklarımı kulu bilmesin sorun değil ama bu defa sınırını yerle bir etti. Biliyormusunuz 1.5 hafta yoktu ve benım ıcımde gram özlem yok. Merak bıle etmedım onu o kadar sevgısızlık varkı ona karsı ıcımde yanı burada arkadaslara ergenlıkte olur demıssınızde asıl o zaman baslıyor ve kardesım bı ınsan oyleyse hep oyle kalıyor degışmıyorlar.

Neden anneler böyle sevgisiz?