Sosyal yaşantınızda bir konu bahanesiyle numaranızı alan biri hakkında ne düşünürsünüz? Böyle bir durumla karşılaşmış olsanız ne hissedersiniz?

Sosyal yaşantınızda bir konu bahanesiyle numaranızı alan biri hakkında ne düşünürsünüz? Böyle bir durumla karşılaşmış olsanız ne hissedersiniz?
Benim akıllı oğlum daha küçükken otogardan taksiye bindik ikimiz eve geliyoruz, taksi şoförü oğlumla konuşmaya başladı. "Dışarda kaybolsan annenin numarasını ezbere biliyor musun" diye sordu. Ben rahatım ezbere bilmiyor nasıl olsa diye. Allah'ım numarayı tak diye söyledi 🤦♀️sus diyorum yok söyledi. O an ne düşüneceğimi şaşırdım.
Diğer türlü bana sorulsa "ezbere bilmiyorum" der geçiştiririm..
Bahaneyle numara vermem 😅 ağzım yandı zamanında. Belli bir tanışmışlık varsa ve gerekliyse olabilir.. İş için zaten bana ulaşması gereken insanlarda numaram var, onun dışında başka bir niyeti varsa da açık açık söylemeli zira korkak sevmem.. Keyifli günler..
telefonumda bi KS fenomeninin numarası olsun be
Bol şanslar ne diyelim :D
Bol şanslar diyen bir KS fenomeninin numarası lazım ama
@Khadimdost o zaman şansına küs :)
o zaman şansına küs diyen birininkisi lazım 😂😂
Bence çok dikkatli olunması gereken bir durumdur. Şöyle ki ileri sürülen gerekçe bahane olmayabilir ve sen de meseleye yanlış bir bakış açısıyla yaklaşırsan tuhaf durumlarla karşılaşma ihtimali ortaya çıkabilir... Diğer yandan gerçekten bahane ile numaranı aldıysa seni tanımak istiyor olabilir... Bu durumda ise belki de iyi gidecek bir arkadaşlıktan olunabilir... Bıçak sırtı bir durum 🤔🤔
Cevap
30Cevap
Artık istemiyor direkt kendi numarasını veriyor millet 🤪
Hoşuma gittiyse veririm :D
Benden hoşlandığını düşünürüm
Evet her ne kadar uzaktan bakıldığı zaman hoş bir durum olsa bile Sonuçta seninle ilgileniyor falan filan Evet anlıyorum ama ben böyle alavere Dalavere işleri pek sevmem gerçekten Birisi bir şey istiyorsa delikanlı gibi karşıma çıkıp isteyecek Aynı şekilde ben de öyle ki zaten yapmışlığım var hiç lafı dolandırmadan direk söylemiştim
Bi bahaneyle numara istemek komik ya aklima yaşadığım bi olay geldi gecen kuaföre gitmiştim kuaförle saçımı yaptığı sırada muhabbet ederken yok cok güzelsin yok şöylesin yok böylesin derken numaramı istedi neymis ilk defa bi müşterisinin numarasını istiyormus yeeerrseen 😂
Benim için çokda sorun teskil etmez çünkü iş için kullandığım telefonum ayrı özel kullandığım telefin ayrı iş telefonunu veriyorum genelde samimi değilsek eğer
Duruma göre değişir bazen direk gerçek sebebi söylerim böyle şeyler yapmaya gerek olmadığını da eklerim bazen de anlamamazliga gelirim
şu an iş için kullandığım numaram neredeyse bütün şoförlerde var. 😃
Ama ben verirdim ya ne olacak? Bir engel o kadar da zor değil..
Eğer çok guvensiz biri değilse veririm sorun etmem, saygısız ya da rahatsiz edici bir tavrı olursa engellerim
Alamaz ama bahane olduğu zaten anlaşılır. Hadi verdin diyelim bir şekilde, rahatsız olursan engel diye bir şey var, sorun değil...
Bir problem olacağını düşünmüyorum.. Sorun etmem..
Tabi böyle numara isteyenler hep bir şeyler pazarlama peşindeydi ama... :D
Tipini beğenmişsem ve bahane olduğunun farkındaysam veririm 😄 aksi ise asla 😂
bahaneye vs yok zaten numaram her yerde var arabanın ön camında var daha nolsun :D
O insanla iş ilişkim varsa veririm, bahaneye gerek yok..
üzülürüm onun adına çünkü başarısız bir girişimde bulunmuş olur
Neden istediğini sorarım zaten vermiyorum numaramı kimseye
Yapabilirsem yanlış numara veriyorum ya da mecbur kendi numaramı veriyorum karşıdaki kişiye bağlı
Ya altıüstü numara ne var velevki yazdı hoşlanmadım engellerim ne var bunda
Numaramı almanız 2 saniye falan sürer. Hatta istemesine bile gerek yok direk veririm.
Birsey düşünmem daha doğrusu su an söylesem çok uzun olur 😂
Benden numaramı isteyenlerin agendaları hakkında uzun uzadıya düşünecek vaktim yok. Bir şey de hissetmem elalemin herifi için. Tersler geçerim
Numarayı almak için ürettiği bahanenin IQ suna bakarım.
Çok atıp tutmam, verecek kadar samimi hale gelmişsem veririm.
Numara sonuçta ne olacak max bir iki defa yazar hoşuma gitmezse cevap vermem
Bir şey düşünmem. Şahsi numaram yok şirket hattı kullanıyorum der geçerim
ben öyle hemen numara vermem , en az 5-6 yıl iletişimimiz olmalı
Yalan dolan. Kesin asılıyordur hoşlanmadığınız birine numara vermeyin
Niyetine bağlı ve benim güvenime
Benden sana gelene karşılık verir misin sende şimdiden teşekkürler 😊👍
Yaratıcılığına bağlı verebilirim
- İnsan bi kahveye çağırır!🤦🙂 derim.
Yanlış numara veririm 🤣
Manyaksın sen 😂
@menesselal kendimi durduramıyorum 🤣
Hoşuma gitsin gitmesin veririm. d