Engel atan kişinin mi aslında umrunda oluruz yoksa numarayı silmeyip engellemeyenin mi..
9 gü
Engel atan kişinin mi aslında umrunda oluruz yoksa numarayı silmeyip engellemeyenin mi..
Bazen çok umursadığın, sevdiğin insana da ani öfke ile hareket edip engel atılıyor bizede atan oldu bizde yeri geldi attık bir iki sonra engeller kalkıp kaldığımız yerden devam ettik oyuzden bunu burdan anlamak mümkün değil
Güzel yorum çok haklısın
Teşekkür ederim 🙏❤️
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸💞
Ben kimseyi engellemem engellemek pek huyum değil
Ne güzel
Bazen hayat resmen Netflix dizisi gibi, ilişkilerde de engellemek başlı başına gizemli bir olay. Şahsen biriyle gönül bağın varsa, acıdan ya da gördükçe içinin yanmasından engellersin. Umurunda olmayanı niye uğraşıp engellesin ki, zaten hayatında yer yok! Yani engelleme varsa, kesin bir kalp hareketi var orada! 🥲😂 Sen ne düşünüyorsun, yüreğinin Ctrl+Alt+Del tuşuna kolayca basabiliyor musun?
Cevap
20Cevap
Hiç umrumda olmayanı engellerim.
Engellemem direk silerim kim olursa olsun
Çok rahatsız edeni engellerim umursadığım umursamadığım farketmiyor. Ben telefonda uzatmayı çok sevmiyorum.
😊
Eski sevgilim ısrarla ayrılmak istedi tamam dedim. Eşyalarını gönderim. Eşyaları eline geçtiği gibi İlk kez beni o dakika her yerden o dk engelledi. 1 buçuk ay oldu. Umrunda mıyım değil miyim bilmiyorum.. Artık ilgilenmiyorum da…
Değilsin gibi duruyor
Madem öyle neden beni engellemediği tiktok hesabından her seferinde benim profilime bakıyor, ona aldığım hediyeler ile fotoğraf çekip damar müzik paylaşıyor?
Madem sen umrundasın neden iletişime geçmiyor sence..
Çünkü gurur yapıyor. Yaptıklarım onun çok zoruna gitti. Bana gurur yapan bir insanın benim yanımda yeri yok. Sevgide gurur olmaz
Yanlış yaptıysan kız haklı.
Beni yanlış yapmama sebep olan kendisi. İnsandan canavara çevirip, empati yapmadı hiç. Bencil davrandı. Karşılık alınca da defolup gitti
Numara kalmışsa rehberde her zaman bir umut vardır. Umut varsa, umur da vardır.
Günaydın
Yedek de dursun hesabı da güden çok azelcan
Çaylar demlendi mi 😊
😊 onlar her zaman var..
Bu dünyaya fazlayım azelcan 😅
Şahsen ben engel atiyosam umrumda olmadığı ve muhatap olmak istemediğim için atiyorumdur
Bizim için genelde öyle oluyor aynen
Umrumda opmayanın bende numarası neden var ki
Tutanlar var ama .. seneler sonra arayanlar.
Karşımdakinin ne yaptığına veya ne yapmadığına bakmam ben. O anda engellemem gerektiğini düşünüyorsam engellerim.
Biri engel atıyorsa ulaşamadığı içindir aslında umursayan biri değer verir ve kıyamaz engel atamaz aslında fakat günümüz itibari ile çoğu insan ergen gibi davranıyor ya biraz olgunlasin bı zahmet 😅😅
Bir anlık bir sinirle engel atanlar olur mu
Hiç umurumda olmayanınkini numarasını engellerim
Numara engellemek pek huyum olmadığı için ikisini de engellemem ama görmezden gelirim bu ona daha çok zarar verir
Al birini vur birine asu kalbinde en ufak sevgi kırıntısı varsa elin gitmez
Umrumda olanı engellemem ki
Bir anlık öfkeylede mi
Umursamadigim bir insana çok kizdiysam engellerim sinirim geçince kaldırırım ama umursamadigim bir insansa direkt silerim
Umurumda olmayan kişiyi
Engelleme huyum olmaz
numara engellemiyorum direk siliyorum
Umurumda olmayanın tabiki
Umirsadigim
Umursadığım kişiyi
kimseyi engellemem
Engelleyenin kesinlikle.
Umrumda olmayanın.🤣
Neden güldün ki
Öyle yapıyorum çünkü biri git gel yapıyor ondan..
Umrunda değilsindir o kişinin
Sen öyle zannet.:)
Engellemem
İki seçenekte umurumda değil
Kıldır kıl
En İyi Cevaplar