Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılNeden bakayım ki zaman ilerliyor bi yere takılıp kalmak doğru olmaz bence çünkü seni istemeyeni istemek insanın kendisine ceza olarak yeter, vazgeçmek güzeldir ya
08 Yorumla
Soran+1 yılReddeden benim, ama sevmediğim için değildi. O da mesajıma cevap vermedi ama durumlara bakıyor. Nasıl bir anlam çıkarmalıyım?
- +1 yıl
Bi anlamı yok aslında biliyor musun böyle şeylerin, çünkü yazmak isteyen yazar, aramak isteyen arar. Yani öyle mi söylemi demek insanı yorar, emin ol seni gerçekten sevse ne mesajlara cevap vermemezlik nede aradaki soğukluk onu etkiler di. Yani gelmek isteyen gelir, boş yere bakıyor yani durmlara.
Soran+1 yılLaf olsun diye mi diyorsunuz? Bir anlamı yok anlam arama diyorsunuz. Reddedildiğin mesaja cevap yazmak da kolay olmayabilir ama sanırım ben olsam cevap yazar sonra da silerdim. Askıda bıraktı resmen beni cevap vermeyerek
- +1 yıl
Yani şöyle söyleyeyim kadın ve erkek yapısı çok farklıdır, olaylara bakışları düşünceleri. Siz olsaydınız tabiki farklı bişey yapardınız, ama oda farklı bir insan. Kendim üstümden yorumlamam gerekirse ben beni red eden birine yazmam ha şu var numarası bende durur bunun bi önemi yok erkek için, 28 tane flört ettiğim sonra olmayan kızların numarası duruyor yeni değil 2 yıl olanlar var, durumlara bakarız bir birimizin ama asla yazmayız, yani sizin açınızdan kötü bir durum olabilir ama, siz zaten red etmişsiniz gerek yok ki beyninizi zorlayan bir durum sa bu engeleyin bence
Soran+1 yılEvet beynimi zorluyor , üzülüyorum da. O da yedekleme yapıyor o zaman beni , olur da ilerde belki olursa diye mi? Gerçi bende silmedim numarasını ama
- +1 yıl
Kesinlikle yedekleme yapıyor çünkü şunu diyorum kendine, zaten numaramı silememiş, ben buna ilerde yazarım. Ama yerinde olsam saniye beklemem silerim numarasını, çünkü sevgi değilmiş derdi eğer sevgi olsa emin ol herşeyi yapar dı
Soran+1 yılSevgi olsa derdi ben onunla neden olmak istemediğimi söylediğimde düzeleceğine dair sözler verirdi ama o cevap bile vermemeyi tercih etti diyoruz yani
- +1 yıl
Kesinlikle senin için çaba göstermeyen biri asla seni sevemez azda olsa bunu yapardı tamam sana düşüncene saygı duyuyorum ama ben hep senin yanındayım burdayım derdi en azından
+1 yılBenim gururum aşkımdan hep önce gelir bu yüzden silerim ve bakmam
01 Yorumla
Soran+1 yılSilmedi ve bakıyor, sevdiğimi bildiği için mi silmedi, reddetti ama seviyor nasılsa diye mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bakabilirim ama bakmamak için direnirim
02 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi bir gün basıp bir gün bakmıyor
Cevap sahibi+1 yılOlabilir 🤔
+1 yılDayanamam bakarım unutmak akışta olur zaten bir gün bakmaktan bıkarım o zaman tamamen unutmuş olurum
030 Yorumla
Soran+1 yılBakmaya devam etmesi henüz unutmadığı anlamını taşıyor o zaman
- +1 yıl
Kesinlikle takılı kalmıştir
Soran+1 yılAdım atmasını nasıl sağlarım? Hep ona beyaz kalp atardım. Bugün okuduğum kitabı paylaştım. İçinden bir söz paylaştım. “ onun olduğu her yer cennet bahçesiydi 🤍 . “ diye sonuna da beyaz kalp koydum. Sence üstüne alınmış mıdır?
- +1 yıl
Yani ince düşunen biriyse anlarda cogu erkek göndermeleri anlamaz direkt teklif et ama israr degil yani aa senle cok iyiydik falan gibisnden ya da arkadaşca iletisim kur sonra samimiyeti artir
Soran+1 yılBiz birbirimize gönderme yapıyorduk eskiden. Bizim işler biraz karışık, karıştı yani. O sevdiğini filan söyledi kaç kere. O arkadaşça sinsi yaklaşma aşamalarını geçtik biz
- +1 yıl
Arada başkaları oldu mu olmadiysa direkt duygularıni söyle ama cok da duygusala bağlama😄 daha cok iyi bir dostlugu yakin arkadasligi kaybetmissin gibi
Soran+1 yılBizim mevzu o kadar karışık ki, ben adama biz senle çok farklıyız, olamayız dedim bir kere. Hem de benle buluşmak istediğini söylediği gün. O yüzden arkadaşça yaklaşma muhabbetini filan yemez şu anda. O biz çok farklıyız senle olamayız, senle iletişimde kalınca bile kendimi kötü biri gibi hissediyorum sınıra dikkat etmediğin için dediğim gün bu açıklama mesajlarımın hiç birine cevap vermedi bu adam. Ama durumlara bakmaya devam ediyor.
- +1 yıl
O zaman yapabilecegin pek bir sey yok bu sefer senin teklif etmen gerekir öncesinin telafisi olacak sekilde ama iletisim kuracağı zamanı iyi belirle
Soran+1 yılOrada bitmedi. Bizim bunla aramız her limoni olup çocuk gibi kızıp birbirimizi instagramdan çıkardığımız dönemde beni sahte bir profil ekleyip duruyordu. Bunla böyle olunca o sahte hesaba ben sen kimsin dedim. Ben okan yanlışlıkla ekledim kusura bakma dedi bende engelledim. Sonra benim uzun yıllardır kullandığım kitap hesabından benimkinin orjinal adı soyadı ve okan yazan bir profil hesap açtığı gün beni eklemiş. Bende o instagram hesabı ve nu hesap heralde benimki kendini hatırlatmaya çalışıyor diye düşündüm. Buna mesaj attım. Bu hesap sana mı ait diye. Hayır dedi. Sonra bir iki mesajlaştık, bana görüldü attı. Bende o an buna dedim işte. Tutarsız davranıp faturayı sana kestim, seni üzdüğüm için çok üzgünüm , sen beyefendiliğini de bozmadın , bu özrü sana borçluyum, o günden beri aklıma gelmediğin tek gün olmadı , özür dilerim dedim. Bana sadece Estağfirullah yazmış. Başka da yazmadı , bende yazamadım. Şimdi ben ne yazabilirim ki?
- +1 yıl
Istemiyor sanki icin rahat etsin diye duygularini acik bir sekilde tekrar ifade et red yersen kesin unut artik boş ver derim
Soran+1 yılO özrün üstüne hala durumlara bakmaya devam ediyor ama. Bir de biz bunla yine ben buluşma tekliflerini kabul etmiyorum diye küsüştük bir kere bu yıl içinde. Ben üzüldü diye iş yerinin önüne gittim , küs olmasına rağmen çıktı kapının önüne. Benim arabada oturduk. Elimi tuttu, görüşelim bundan sonra dedi. İş çıkışımı bekle yemeğe kahveye götüreyim dedi. Ben ilk buluşmamızı böyle hayal etmemiştim beni oyuna getirdin , bana buluşma borçlusun dedi. Sana bazen çok kızıyorum ama ben sana kızsam bile küs kalamıyorum dedi. Bir de ben trip atmıyorum söylediğin şeyler mesajda cevap verilecek şeyler değil o yüzden cevap vermiyorum trip atıyorum sanıyorsun dedi. En son gelirken sana itiraf etmek istediğim şeyler var benim dedi. Söyleyim mi artık dedi. Benim sana zaman zaman yükselen hislerim var bastırmaya çalışıyorum, yok saymaya çalışıyorum, arada geçiyor ama sonra birden tekrar çıkıyor ortaya dedi. Söyleyim mi artık dedi, söyleme bence sana söyleyecek şu an bir cevabım yok dedim. Ben aşk itirafı bu diye düşündüm kız arkadaşlarımdan biri dedi ki bu aşk itirafı değil cinsellik isteyecek senden. Ben ondan da adama çok sert davrandım
- +1 yıl
Aaa emin degilsin o da olabilir ama cinsellikse niye durumlarina baksın baskasına gider yani demekki hoslaniyo sert davrandiysan ondan öyle yapiyo top sende bence sen adım atarsan olur hala seviyo gibi
Soran+1 yılYükselen hisler demek cinsellik demekmiş, aşk olsa hep olurmuş gibi bir şeyler dedi arkadaşım
Soran+1 yılBilmiyorum ki , başkasına gitmediğinin kanıtı da yok sonuçta elimizde
- +1 yıl
Emin degilsen bilemiyorum seviyorsa adim atar ya emin olursan adim at yoksa bence unut
Soran+1 yılBana da öyle geliyor. Cinsellik için dediyse seviyorum diye bana olmayacağını anladı , hayatta adım atmaz. Eğer seviyorsa da artık onun adım atması lazım , özür diledim sonuçta. Tek kelimelik cevap yazmak yerine bana sallasa bile razıydım o anda
- +1 yıl
Ozur diledin bence boş ver artik sevseydi özrünü kabuk ederdi
Soran+1 yılVe en azından o bir adım atardı demi
- +1 yıl
Evet atardi
Soran+1 yılAtmıyor işte , o iş yerine gitmeden önce küstüğünde de ben adım attım, süpriz yapıp gittim, çok sevinmişti ama
- +1 yıl
Senin durumun çok karısik anlamadim ilgili mi degil mi🤷♀️
Soran+1 yılGerçekten o kadar karışık ki, o gün çok heyecanlandı, iş yerine baskın gibi mi oldu dedim, hayır çok şaşırttın beni süpriz oldu bana gelmen, iyi ki geldin dedi, geldikten sonra ilk o mesaj attı , görüşelim bundan sonra hep diye. Ama ben sınıra dikkat et dememe rağmen mesajda öpücük attı diye ben yaygarayı kopardım, sınırıma dikkat etmiyorsun diye. Bende de çok suç var biliyorum
- +1 yıl
Yoo haklisin ilişkiniz yokken öpücük atmasi sorun
Soran+1 yılArabada elimi tutmak istedi, elimi istedi uzattım , sonradan çektim ama resmen el ele tutuştum adamla. İradeli durmak istiyorum ama tutarsız davranıyorum bende
- +1 yıl
Bence niyeti belli pek güvenme derim ciddi bir iliski istiyorsan ciddi düsünecek birini bul adamın pek oyle bir niyeti yok gibi
Soran+1 yılGel beraber olalım desem şu an köşe gelir diyorsun yanş
- +1 yıl
Yani o niyetle yaklasmis ciddi biri oldugunu görüp vazgecmis olabilir ama bir yandanda senin ilgini de sevmiş olabilir her durumda üzülürsün
Soran+1 yılBenim peşimde hep koşan, buluşmak için sürekli yalvaran , sürekli iltifatlar eden, hediye almak isteyen, sevdiğini defalarca söyleyen kendisi. Bende ilgili olabilirim tabi kendi kendine takılmadı adam sonuçta. Bazen kolay elde edemediği için hırs yaptı gibi de geliyor ama bazen de hiç elde edemeyeceğini anladığı için de uzaklaştı gibi de geliyor. Sanırım beklentilerimiz uyuşmadı bizim, ilgisizlik sevgisizlik değil de beklenti farkkı
- +1 yıl
Ilk başta cokk fazla ilgi gösteren tiplerden uzak dur bence hicbiri ciddi niyetli degil amaclari elde etmek ya da hirs yapip tavlarim kafasindalar bence o da öyle davranmıs istedigi karsiligi bulamayinca da soğuk yapiyo ya da vazgecti baskasina yönelmistir
Soran+1 yılBana mesaj attı. Hep aklımdasın, aslında yazmayacaktım ama noldu bilmiyorum dayanamadım, seni çok özledim. çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama bunun çok daha fazlası var, ben senden çok hoşlanıyorum dedi. Bunu bil de bana ona göre davran dedi.
hiç reddedilecek bir eylemde bulunmadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen reddettim, o mesajıma cevap yazmadı, ondan sonra da tekrar mesaj atmadı, ama durumlara bakıyor. Neden sizce?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen genellikle siliyorum ya
015 Yorumla
Soran+1 yılSilmemesinden nasıl bir anlam çıkar?
- +1 yıl
Arada bir bakma anlamı çıkar
Soran+1 yılHahshsh
- +1 yıl
Bana tuhaf gelen şu aslında. bir şey bitmişse bitmiştir yani kalkıp bana bakmış duruma bakmış demem genelde. Umursamam yani.
Soran+1 yılBen umursuyorum işte napim. Ayrıca biz bazen birbirimize özel durum yapıp laf sokma hikayeden gönderme yapmada yapardık
- +1 yıl
İlginçmiş gerçeten
Soran+1 yılErgen gibiyiz de denebilir
- +1 yıl
Gibisi az öylesiniz :))
Soran+1 yılBana mesaj attı. Hep aklımdasın, aslında yazmayacaktım ama noldu bilmiyorum dayanamadım, seni çok özledim. çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama bunun çok daha fazlası var, ben senden çok hoşlanıyorum dedi. Bunu bil de bana ona göre davran dedi.
- +1 yıl
Hoşlanıyosan sen eğer karşılık ver o zaman:)
Soran+1 yılHoşlanıyorum ama güvenmediğim için karşılık veremedim
- +1 yıl
O zaman ne yapıcaksın?
- +1 yıl
Bu soru da yanıtsız kaldı desene
Soran+1 yılCevap vermedim hala adama, orucum şekerim düşüyor aramıza kırgınlık girmesin dedim kaçtım yine
- +1 yıl
Bir cevabı hak ediyo bence
Gizli Üye(18-24)+1 yılSilerim umrumda olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSilmedi ve durumlara bakmaya devam ediyor ama yazmıyor da
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Asla bakmam
02 Yorumla
Soran+1 yılBakan niye bakar
+1 yılBakmam aslaa
023 Yorumla
Soran+1 yılAma bakıyor. Ne anlam çıkar bundan?
- +1 yıl
Sen hoşlanıyomusun neden reddettin
Soran+1 yılSeviyorum ama bana yaklaşımının niyetinden emin olamadım, o yüzden reddettim
- +1 yıl
Peki takma boş ver 😉
Soran+1 yılTakmadan yapamıyorum, yatağa yatıyorum aklıma geliyor, kalkıyorum aklına geliyor
- +1 yıl
Kabul etseydin
Soran+1 yılEtmedim işte çok özlüyorum , gece gündüz her an aklımda.
- +1 yıl
Belki yazar tekrarla
Soran+1 yılAdama senle çok farklıyız, olamayız senle dedim. Senle iletişimde kalınca bile kendimi kötü biri gibi hissediyorum, bu yüzden buluşma konusunda isteksizim, sınırlarıma dikkat et dedikçe etmiyorsun, kötü biri gibi hissedince de her şey kıymetsizleşiyor dedim. Umarım karşına seni olduğun halinle kabul edip değer verecek, bol vakit ayıracak iyi insanlar çıksın filan dedim. Bunların hiçbirine cevap yazmadı bu adam, görüldü attı. Sence yazar mı bana tekrar. Hiç sanmıyorum
- +1 yıl
Belkii
Soran+1 yılÖzür diledim bu olaydan bir ay sonra , bana sadece Estağfirullah yazmış
- +1 yıl
Yine yaz o zaman senden bekliyor dur
Soran+1 yılAma sadece tek kelimelik cevap , bunun üstüne ne yazabilirim , yüzsüz gibi hissedicem iyice kendimi
- +1 yıl
Kanka çekiniyordur senden o yüzden bişe diyemez
Soran+1 yılYine reddederim diye mi
- +1 yıl
Evet tepkinden
Soran+1 yılBende adım atarsam yüzsüz hissedicem diye korkuyorum
- +1 yıl
Peki kanka
Soran+1 yılNe yazabilirim sence
- +1 yıl
Naber nasılsın gibi
Soran+1 yılAy heyecanlandım ya
- +1 yıl
Vchvcjfdgtkş
+1 yılEvet
08 Yorumla
Soran+1 yılNe eveti nikah mı kıyıyoruz? 😂
- +1 yıl
😂😂silerim yani
Soran+1 yılSilmeyen niye silmez?
- +1 yıl
Yer yer kendini hatırlatıp belki bi umut bana da bi lokma gelir diye
Soran+1 yılBana da bir lokma biraz ayıp değil mi
- +1 yıl
Gamsız insanda ayıp pek olmuyor knk
Soran+1 yılBen gamsız değilim ama bu söylediğinde de sanki önüne gelen benim tadıma bakıyor da sıra ona da gelsin gibi bir anlam çıkıyor
- +1 yıl
Hayır öyle demek istemedim. Numarayı silmeyen kişi tekrar teklif etmeyi bekliyordur.
+1 yılSilerim ne yapayım ki numarasını, durumlarını.
01 Yorumla
Soran+1 yılSilmedi , bakıyor durumlarıma. Bundan nasıl bir anlam çıkarmalıyım? Sevdiğimi bildiği için reddimi ciddiye almamış olabilir mi?
+1 yılSilerim anında işin olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılSilmedi , durumlara bakıyor. Ne anlam çıkarmalıyım? Sevdiğimi bildiği için reddetmemi ciddiye almamış olabilir mi
- +1 yıl
Hayır sadece arsız bir insan o yüzden
Soran+1 yılArsız olsa mesaj atmaya devam edip durmaz mı?
- +1 yıl
Mesaj atmıyor çünkü aranız daha kötü olsun istemiyor ama durumlara bakıyor ki sen onun baktığını gör ve onu unutma bir nevi kendini hatırlatıyor
Soran+1 yılKonuşursak iyiye gitmez diye yani. Çok mantıklı geldi bu açıklama. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılYok bakmam
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirekt silerim
031 Yorumla
Soran+1 yılSilmedi işte o yüzden anlamadım ve kafam karıştı
Cevap sahibi+1 yılSen de sil, dönüş yok bir hareket yok, tepki yok. Kafsn karismasin bence
Soran+1 yılReddeden bendim aslında onu, o beni bu görüldü atma dışında ne sözle ne eylemsel olarak reddetmemişti
Cevap sahibi+1 yılHimm, o zaman iş değisir umudi var hala bekliyor
Soran+1 yılBu bakma işinden beklemede olduğunu mu anlamalıyım?
Cevap sahibi+1 yılYani bir unuttur beklemek ☺️
Soran+1 yılBen bir parça daha umut verdim bakalım işe yarayacak mı? Ona hep beyaz kalp atarım. Bugün de okuduğum kitaptan bir cümle paylaşıp sonuna beyaz kalp koydum. Gördü durumu , üzerine alındı mı sizce?
Cevap sahibi+1 yılHakikaten iliklerine kadar seni önemsiyorsa alınır.
Soran+1 yılAlınırsa harekete geçer mi peki
Cevap sahibi+1 yılGeçmemesi için engel yok, resmen kaya atmışsın bunu görmüyosa miyoptur gözleri bozuktur
Soran+1 yılGeçmediğine göre takmıyor o zaman
Cevap sahibi+1 yılSen istiyomusun
Soran+1 yılSeviyorum ben onu
Cevap sahibi+1 yılEee mübarek sen adım at üç günlük dünya, altı üstü birbirinizi sevip değer verceniz sen ara adım at
Soran+1 yılBen onu reddettim ya, bana cevap yazmadı bu. Tamam dedim ben bitti. İlk çok rahattım. Sonra baktım hiç ne ses ne selam ne kararına katılıyorum yok. Ama silmemiş. Durumlara bakıyor. Beni instagramdan bununla aramız açıkken hep bir hesap ekleyip duruyordu ben de reddediyordum. Yine ekleyince kimsin diye sordum. Ben okan yanlışlıkla oldu dedi. Yanlışlıkla insan 2-3 ayda bir ekler mi? Sahte hesap resim yok doğru düzgün takipçi yok. Neyse. Aradan bir hafta geçti. Bunun kendi adı soyadı ve okan ismi de ekli bir profil beni yıllardır kullandığım bir kitap uygulamasından ekledi. Ama profil yeni oluşturulmuş ve direk beni takip etmeye başlamış. Bende duramadım. Bu profil sana mı ait dedim. Hayır dedi. Ama bir iki cümle insan gibi konuştuk o gün. Sonra bana yine görüldü attı bu. Ben de buna çok haklısın, benim sana özür borcum var, seni üzdüm , tutarsız davrandım, sonra faturayı da sana kestim , seni üzdüğüm için de çok üzüldüm , o günden beri aklıma gelmediğin tek gün olmadı özür dilerim dedim. Bana cevap olarak Estağfirullah yazmış. Başka bir şey yazmadı. Bende yazmadım. Ama durumlara bakmaya devam ediyor. Adım atmıyor. Bende atmıyorum. Böyle kaldık ortada
Soran+1 yılSizce çok kırıldığı için mi o Estağfirullah, yoksa uzun cümle kurma gereği duymayıp geçiştirmek mi?
Cevap sahibi+1 yılBir kere sen baya ezmişsin. Özür dilemişsin ancak bu yeterli olmamış gibi, Bu da sana ayıp etmiş uygulama üstünden, kırılganlık bu tek cümle yani ben de olsam senin bu tavrına yazilabilecek tek şey sen bilirsin olur.
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar zorlaştirirsiniz anlamiyorum hakikaten şu egolar bi devre dışı kalsin artik ya erkek icinde kadin icinde
Soran+1 yılEzmişsin derken, özür dileme şeklim mi ezmek gibi? Özrümün yetmediğinin farkındayım ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Daha fazla da kendimi ezdirmek istemiyorum. O sen bilirsin gibi bir şey demedi. Özür mesajıma sadece Estağfirullah yazmış. Bu özrü kabul etmek mi, önemsiz mi görmek , takmamak mı anlayamadım
Soran+1 yılBir de o sahte hesapların kendisine ait olduğunu kabul etmedi zaten, ben sadece kendini mi hatırlatmak istiyor acaba diye merak ettim ve sordum direk.
Cevap sahibi+1 yıl-Sen bilirsini ben onun yerinde olsan ben yazardim dedim.
-Ezmissin özründen dolayi degil reddederek yapmışsın istemedigini aciklasaydin daha iyi olurdu, empati yap aynısını sana yapsaydı red red red ezilmezmiydin
-Onu dedim o da sana ayıp etmiş uygulamalardaki sahte hesaplardan dolayı.
-Bak sevgi ayrı, hoşlantı, aşk bunlar ayrı. Sevgi de kendini ezdirme yoktur çünkü sevgi sen oldugun için var olan ve nefesinin yettigi kadar olan tamam mı gerçek sevgide ezmekte yok ezilmekte yok.
-Senin özrün yetmemiş önemsemrmis gecistirmis
Soran+1 yılBen ona benim sınırlarıma saygı duyarsan görüşebiliriz dedim, mesafeye dikkat edelim dedim. Olacaksa ciddi olsun olmayacaksa arkadaş boyutunda kalsın kafasındaydım. Bir kere benim popoma iltifat etti. Ondan aramız açıldı , saydırdım ben buna, bana beynimle mesaj at hormonlarınla değil diye. O zaman çok özür diledi bildiğiniz yalvardı, seni kaybetmek istemiyorum yapmam bir daha diye. Aramız açıldı, dayanamadık 3 ay sonra tekrar barıştık, bu seferde ben sana çok yükseliyorum ama sen bana yükselmiyorsun dedi. Yani ben hep cinsel bir ima var gibi hissettim. O yüzden gitmek istemedim görüşmelere. Beni buluşmaya davet ediyor ısrarla. Sonra diyor ki neden gelmiyorsun, seni tenha bir yere baş başa kalacağımız bir yere mi davet ediyorum? Bir şey yapmam sana kalabalıkta kahve içicez dertleşicez ne var diyor. Ama bunu bu kadar açıkça söyleyebilmesi bile bana sorgulatıyor durumu. Ve ona da kaç kere dedim. Ben kendimi kötü hissediyorum. Senle küs kalmaya da dayanamıyorum. Lütfen aramızı açacak bir şey yapma, mesafene sınırına dikkat et dedim. Yoksa ben safça sevdiğini düşündüğüm bir kalbi ayaklarımın altına alıp ezmedim
Soran+1 yılBana diyor ki , ben rahat biriyim. Buyum. Ama senin için düzelicem, sana her hangi bir imada bulunmucam. Seviyorum seni , saatlerce senle konuşmak istiyorum, seni daralıyor gibi hissediyorum, çoğu zaman aramamak mesaj atmamak için tutuyorum kendimi. Çok mu üstüne geliyorum ben senin filan diyip duruyordu. İlk seviyorum dediğinde ben arkadaşça diye algıladım. Arkadaşlar sever birbirini dedim atlamamak için, benim sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Zaman zaman yükselen hisleri varmış, bastırmaya yok saymaya çalışıyormuş, ama bir şey oluyormuş, gün yüzüne çıkıyormuş tekrar, bunu ben kız arkadaşlarıma anlattım. Aşk itirafı değil bu, adamın derdi başka dediler. Napsaydım, göz göre göre kullandırsamıydım kendimi
Cevap sahibi+1 yılHeeee başta bunları niye anlatmıyon be arkadas, sen bir hanım olarak gerekeni yapmışsın zaten evet iliskilerde cinsellik olacak ama bu dini ve resmi nikahtan sonra. Öküz gidi öküz hiçmi anan bacın yok da böyle davranıyosun , en doğal hakkın tabi gitmemekle kusku duymakla
Cevap sahibi+1 yılAferin kiz sana sen doğru yaklaşimlar yapmişsin tebrik ederim seni valla bak.
Soran+1 yılYanlış yaptığımı düşünmüyorum. Çünkü gerçekten seven bir erkek bu konuda hassas olmamı değişik ya da belki abartılı tepkiler vermemi normal karşılar diye düşünüyorum. Bir erkek olarak çok boyutlu da dinlediniz hikayeyi. Sizce bu adamın derdi ne tam olarak? Sevgi var mı sizce hiç? Yoksa kötü emellerine bir gün ulaşırsa diye mi silmedi beni, bakıyor durumlara filan
Cevap sahibi+1 yılSen dediğim gibi bir hanım olarak olması gerekeni söylemişsin ki her seyin zamaninda olmasini belirtmişsin.
Ben konuyu reddedmeden kaynaklı yorumladim ancak son anlattiklarin gerçekten seni sevecek adamin saygi duyup yavasca emin adimlarla iliskinin redmiye kavuşmasi icin adimlar atmasi. Beyfendi rahat oldugunu ifade ediyor ama bu rahatliği senin o nun yanindayken güvende ve huzurlu bir ortam olarak hissettirmesi gerekirken o rahatligi patavatsizliga ve hiyarliga cekiyor tabiki sevgi burada görmem amelde niyette farkli.
Soran+1 yılObjektif yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻 sevsem bile kurtulduğuma sevinmeliyim o halde
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ama bu klasından taviz verme. Allah iyi bir eş nasip etsin sana
Soran+1 yılTeşekkür ederim amin 🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılGecen hayra kalsın👋🏻
Dünyadan silerim
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki aşko! Reddedilme duygusu hiç kolay değil, bazen numarayı silmek rahatlatıcı olabilir ancak duruma göre değişir. Eğer reddeden kişiden uzaklaşmak için numarayı silmek istiyorsanız, kendinizi rahat hissediyorsanız silebilirsiniz. Ancak, karşılıklı bir ilişki ya da iletişim potansiyeli varsa ve sadece duygusal bir durum söz konusuysa, belki de numarayı silmeden önce durumu bir kez daha gözden geçirmek faydalı olabilir. Her durum farklıdır, kendine en iyi geleni yapmalısın! 🌟 Unutma ki önce kendi mutluluğun ve iç huzurun önemli, kendini önemse! 💖