Tartışmadan sonra değer vermediğiniz insanın numarasını siler misiniz?

Bence sizin için çok anlam ifade eden biri değilse numara falan silmezsiniz.

İşyerinde yöneticimle tartıştık ve resmen üslubu değişti. Bak geriliyorum, seni şikayet edeceğim, seninle mi uğraşcam falan dedi. Kısacası çok saygısız ve uslupsuzdu bence. Ben zaten tartışma amaçlı gitmemiştim, bir şey için izin istedim, geçerli sağlık sebeplerimi de söyledim. Ama izin vermemek konusunda ısrarcı oldu. O kadar moralim bozuldu ki 1-2 saat beynim offline oldu resmen, çalışamadım. Kimseyi zorla calistiramayacagini da anlamıştır. Böyle bir insan burada yönetici olduğu için çok canım sıkkın gerçekten. Umarım beni şikayet etsin, ikimizi de dinlesinler ve yöneticiliğini geri alsınlar ya da uyarsinlar..

Geçen aradığımda da açmamıştı. Ben de zaten arayınca da açmadığı için sildim numarasını. Sonra dedim kendime keşke ani karar almasaydim, şimdi anladı ona değer verdiğimi diye düşündüm. Bir kaç saat sonra gordum ki onun da fotoğrafı falan gitti, silmiş beni. Değer vermese silmezdi bence, siz ne düşünüyorsunuz?

Bir de gelip özür dilemek yerine yok numaramı silip yok bilmem ne yapıp bir şeyler yaptığı için bir çift topuklu ayakkabı hediye veriyorum. Kim bilir sevgilisine neler çektiriyor kızcağıza ya... 😆

Tartışmadan sonra değer vermediğiniz insanın numarasını siler misiniz?