Yoksa whatsappdan yazarsa falan tanıyıp, cevap vermiyim diye rehberinizde tutarmısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Gereksiz insan kalabalığından hiç hoşlanmam bir insanı insan olarak sevemediysem max. 6 ay numarasını telefonda tutarım silmeden önce bakarım 6 ay içinde ben bu insanı kaç kere aradım diye hiç ya da nadir aranma durumunda silerim. Harici durumda bi 6 ay daha kalmaya hak kazanır 🙃
06 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar?
Soran+1 yılAcaba ben yazarsam, taniyip cevap vermemek icin yapmis olabilir mi? Konusmak istemedigi icin.
Soran+1 yılYani ortak bir arkadaş çevremiz yok, iş arkadaşıda değiliz. Dolayısıyla numarama ihtiyacı olacağı bir durumda yok.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende herkesin numarasının son 4 hanesini ezberleme huyu var numaralarini silip son 4 haneye göre muamele yapıyorum ararsa ya da yazarsa
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar?
Cevap sahibi+1 yılSeni cebinde tutmaya çalışıyor seninle sevgili olmasa da varlığın onu yukseltiyor
Soran+1 yılMesaj yazarsam, tanıyıp cevap vermemek için numaramı tutuyor olabilir mi? Konusmak istemedigi icin.
Cevap sahibi+1 yılSanmam ya bir gün dönüş yaparım belki diye cepte tutuyor bence ben öyle yorumladim
Ben numaraya not bırakıyorum çağrı kayıtını silmiyorum.
Rehbere isim ekleyip kayıt etmeme gibi bi takıntım var. Sağı solu arıyor cebimdeyken ayar ediyor diye takıntı oldu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
33Cevap
+1 yılÖnce her yerden engellerim sonra silerim. Ama 1.5 ay önce ayrıldığım sevgilim wp profil resmini bana benden gizlediği halde numaramı silmemiş. Ben de buna anlam veremiyorum
115 Yorumla- +1 yıl
@sinnemyy benimki de hiç silmediği halde yazmıyor canım. Ben yazdım bir hafta önce soğuk yaptı 1.5 aydır nerdeydin gibisinden. Ben de uğraşmadım yazmadım saldım
Soran+1 yılAynı durumdayım bende. Hoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar?
Soran+1 yıl?
- +1 yıl
Bence sebebi senin ısrarcı olmanı istemek değil. Seni reddedip bunu yaptıysa görüşüp konuştuğu biri var bu 1, 2. si numaran onda dursun yine arar mesaj atarsan diye tanımak için. Bunu ben de çok yapıyorum o yüzden neredeyse emin gibiyim o kızın da böyle olduğuna. Benim eski sevgilimin bana uyguladığı tarife daha farklı bir şey.
Soran+1 yılIyide mesaj gecmisimden zaten kim oldugumu anlamaz mı? Ne gerek var profil fotografını gizlemeye? Birde engellese daha kolay olmaz mı?
- +1 yıl
Midesini bulandırıyorsundur o yüzden kendisini görmeni istemiyordur. Engel listesine almaya değer bile görmüyordur. Bir iki kez yazarsan muhtemelen yine reddedecek hala ısrarcı olup onu sıkarsan engel atacak. Mesela benim şu an engel listemde 60tan fazla erkek var. Suratlarını görmeye bile tahammülüm yok ve engel listeme koymama da değmez ama yazdıkları selam mesajı bile midemi bulandırdığı için direkt engel attım mecburen.
Soran+1 yılFakat ilk cevap verirken önce onu heryerden engeller, sonra silerim yazmıştın.
- +1 yıl
Evet bu 60 üzeri erkeğin numarası bende kayıtlı değil. Engelleyip sildim numaralarını. Engel listemde duruyorlar
- +1 yıl
Engelledim derken sadece wpden değil her yerden engelliyorum normal arama mesaj falan da işte
Soran+1 yılNeyse zaten başka erkeklerle f*ck ilişkisi yaşayan bir kız bu. Evli erkeklerle bile yatıp kalkan. Ben sadece onu bu icinde bulundugu lagim cukurundan kurtarmak istiyordum. Ona çok değer verdiğim icin. Fakat istemiyorsa, bu lağım çukurunda önüne gelenle yatıp, kalkıyorsa kendi bileceği iş.
Soran+1 yılKimse bilmiyor ama çoğu kisi biliyor önüne gelenle yatıp kalktigini. Kendisini nasıl bir duruma düşürdüğünü bilmiyor. İş yerinde bile ilişkiye girdigi evli bir erkek var. Onun metresligini bile yaptı. Ben sadece onu bu durumdan kurtarmak istedim. Cunku ona cok deger veriyordum. O kendisine deger vermiyorsa ne yapıyım. Birde tesettürlü birisi.
- +1 yıl
Bak işte dediğim gibi onun konuştuğu görüştüğü birileri vardır. Ben sadece çaresizce kafana taktığını görünce yardımcı olmak istedim. Dediğin gibi biriyse de zaten yazık etme kendine lağım çukurundan onu kurtarmak için. Sorunları bitmez onların. Neyse bol şans
Soran+1 yılPardon kimse bilmiyor degil, kendisi bilmiyor cogu kisinin onun yaptigi pislikleri bildigini.
Soran+1 yılDin kulturu ogretmeni bide. Hiç utanmıyorda.
+1 yılİş tarafındansa tutarım ki bi daha o iş görüşmesine mesaj atmayayım ama özel hayattaki birisi ise silerim
09 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar? İş arkadaşım değil. Ortak bir arkadaş çevremizse yok.
- +1 yıl
İlerdeki çabanı bekliyor olabilir ama dikkat et ilgi manyağı çıkmasın
Soran+1 yılMesaj yazarsam, tanıyıp cevap vermemek için numaramı tutuyor olabilir mi? Konusmak istemedigi icin.
- +1 yıl
Evet olabilir
Soran+1 yılAma whatsappta konusmustuk zaten. Eski konusmalarimizdan kim oldugumu anlamaz mi zaten mesaj yazsam bile. Yani bunun icin telefonumu kayitli tutmasina gerek yok gibi.
- +1 yıl
Nerden anladın numaranı silmediğini
Soran+1 yılProfil resmini kaldirdi ama hakkimda yazisi duruyor. Ve hakkimda yazisi sadece kisilerine acik.
- +1 yıl
Yok hakkımda yazısı bir kere seni kayıtlamışsa silse bile durmaya devam edecek
Soran+1 yılHayır silince gidiyor hakkında yazısı. Denedim. İlginç bir şekilde engelleyince kalıyor. Fakat ben sonra mesaj çektim ve iki tik oldu. Tek tikte kalmadı. Yani engellememişte. Sadece profil resmini benden gizlemiş veya tümden kaldırmış. Silmiş süsü vermek için ben silecegim dedikten sonra.
+1 yılSilerim çünkü iletişimi kestiysem veya karşı taraf kestiyse asla iletişime geçmem kim olursa olsun
06 Yorumla
- +1 yıl
İlgi çekmek
Soran+1 yılBir şeyler hissediyormudur?
- +1 yıl
Olabilir
Soran+1 yılMesaj cekersem, ben oldugumu anlayıp, cevap vermemek icin olabilir mi?
- +1 yıl
Bir ihtimal oda ama sebeplerini bence çok düşünme kafanda reddetmis madem akışa bırak gitsin
Rehberim tertemizdir. Konuşmadığım kimsenin numarası yok. Geçen senelerde ben o işi hallettim, numara temizliği yaptım. Sadelik huzurdur.
023 Yorumla
Soran+1 yılGenellikle whatsapptan konuşuyorduk. Mesaj yazarsam tanıyıp, cevap vermemek için olabilir mi?
- +1 yıl
Bir insan karşılık vermediği insan için niçin profil fotoğrafını gizleyip, mesaj gelirse yazmayayım kafasına girer ki. Mesela numaranı tanımıyorsa mesaj hanesini silmez, numaranı silerdi. Bu sayede mesaj atanın sen olduğunu bilirdi. Yorumda da belirttiğim gibi yaptığında mantıklı bir sebep yok. Naz yapıyorsa ve zaman sonra bunu sana belli ederse sen direkt engelle bence anasının kuzusunu.
Soran+1 yılHaklısın kıymetli kardeşim.
Soran+1 yılO da tam senin yaşındaydı. Yani 29 yaşında. Bu yaşta kadınların duygu ve dusunceleri nasıl oluyor?
- +1 yıl
İnsanları yaşlara göre analiz edecek kadar yetenekli değilim. Herkesin farklılık göstereceği bir sorunun cevabını net olarak alman da mümkün değil. Önemli olan onların değil senin duygu ve düşüncelerin. Sen kendini biliyorsan, ne istediğini de yaş fark etmeksizin anlarsın diye düşünüyorum.
Soran+1 yılKendimi biliyorum. Gidip babasından istemek isriyorum onu.
Soran+1 yılÇok sevmek. Israr etmiyorum onu rahatsız etmemek için. Sadece birbirimizi tanımak için bir sans istiyorum.
Soran+1 yılEspri yaptım orada. Tabi ki o tamam demeden böyle bir şey yapamam. Fakat bir evet dese hemen gider isterim. Bir ömrü onunla geçirmek isterim.
Soran+1 yılBir sey soracağım. Bu kıza; ''Özür dilerim senin hayatına karışamam tabii ki. Fakat seni başka bir erkekle düşünmek beni öldürüyor. Hiç bir erkeğin seni görmediği bir manastırda, rahibe olarak yaşasaydın. Benim için hayat daha kolay olabilirdi'' diye mesaj çektim. Çok mu ileri gitmişim?
- +1 yıl
hahaha öncelikle kahkaha attığım için üzgünüm. ahaha
Eğlenceli birisin aslında. Şöyle düşün. Benim neyim eksik de sevmedi?
Şunu da düşün, olmayan bir durumu zorlamak gerçekleşince onun olumsuzluğa sürüklenmesine neden olur.
Ayrıca klavyeni ya da dil kurallarını bir anda düzeltme sihrinin sebebi nedir? Soru detayında oldukça bozuk yazıp, şu an TDK gibi düzgün yazıyor olmanın sırrı var mı?
Soran+1 yılBir erkek sana böyle dese ne hissedersin?
Soran+1 yılHoşuna gitmez mi beni cok seviyor, deger veriyor, sahipleniyor diye..
Soran+1 yılEtkilenmezmisin? Etkilenip konuşmayı kezmezmisin istemedigin icin?
Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Konuşmak istemedigim insanı neden tutayım boşa kalabalık siler geçerimmm🤷🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar? İş arkadaşım değil. Ortak bir arkadaş çevremizse yok.
Konuşmak istemediğim birinin numarasını kaydetmem ettiysemde silerim
01 Yorumla
+1 yılSilerim. Konuşmaya niyetim yoksa numarasının durmasının da bı gereği yok🤷🏼♀️
010 Yorumla
- +1 yıl
Yedekte tutuyordur net
Soran+1 yılPeki mesaj cekersem, tanıyıp cevap vermemek icin yapmış olabilir mi? Ama whatsapp uzerinden konustuk hep. Mesaj gecmisimden tanır.
- +1 yıl
Hem yüz vermemek için hem de yedekte kalman için üzgünüm ama. oyle
Soran+1 yılŞu olabilir mi peki; benimle konusmak istemiyordur. Mesaj cekersem tanımak ve cevap vermemek icin numaramı silmemistir. Olabilir mi?
- +1 yıl
%40
Soran+1 yılYüzde 60 ne peki?
Bir de whatsapp da konuşma geçmişimiz var. Mesaj çeksem ben oldugumu anlar. Telefon numaramı bu yüzden rehberinde tutmasına gerek var mı?- +1 yıl
Zorlama üzülürsün
- +1 yıl
Iyi akşamlar
Soran+1 yılYüzde 60 ihtimal ne peki?
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Engellerdim konuşmak istemiyorsam ya da bırakırdım ama cevap yazmazdım
011 Yorumla
- +1 yıl
Bilemiyorum belki ondan çabuk vaz geçip geçmediğini test etmek istemiştir 🤔🤔🤔
Soran+1 yılGenellikle whatsapptan konuşuyorduk. Mesaj yazarsam tanıyıp, cevap vermemek için olabilir mi? Konuşmak istemediği için.
- +1 yıl
Oda olabilir
- +1 yıl
Mesaj yazmayı dene din mi
Soran+1 yılAma whatsapp dan konuştuk. Mesaj geçmişimizden kim olduğumu anlamaz mı? Birde engellese daha kolay olmaz mıydı? Profil fotoğrafını gizleyerek veya kaldırarak böyle bir oyun yapmaya ne gerek var ki?
- +1 yıl
Bilmiyorum ben zaten hiç whatsapp kullanmıyorum ✌
Soran+1 yılSenin son olarak fikrin nedir bu konuda?
- +1 yıl
Onu engellerdim tabikide neden o beni engelesin diye bekleyeyim ki
Soran+1 yılBu kız ne yapmaya çalışıyor ki?
- +1 yıl
Bilmiyorum
+1 yılEvet kim olduğunu bileyim diye telefon rehberinde tutuyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar? İş arkadaşım değil. Ortak bir arkadaş çevremizse yok. Bu sebeple mi silmemiştir?
- +1 yıl
Bence öyledir
Soran+1 yılSen kimsin ki senin fikrinin bir degeri olsun? Hadi git baska basliklarda yap sacma sapan yorumlarini
+1 yılBence kız senden hoşlanıyor yazmanı istiyor yazmadın mı ona
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne yazayım. Hayır dedi bana. Fazla ısrar taciz anlamına gelir.
- +1 yıl
Ne zaman dedin ki en son
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızdığım insanların numaralarını silmek veya engellemek gibi huylarım vardır😂
05 Yorumla
- +1 yıl
Meraktan
Soran+1 yılNiye merak ediyor ki?
- +1 yıl
Reddetmiş olabilir ama ilgisini çektin çünkü
Soran+1 yılBir şeyler varmıdır onda duygu anlamında?
Silerim bu yüzden rehberimde fazla kişi kalmadı zaten
01 Yorumla
Akrabaların numarasını genelde maalesef silemiyorum diğerlerini siliyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılWhatsapp dan konuştuk genelde. Konuşmak istemiyor, yazarsam yine ben oldugumu taniyip, cevap vermemek icin yapmis olabilir mi?
+1 yılSilerim. Konuşmam istemedigimi yazmamasini soylerim.
02 Yorumla
- +1 yıl
Bilmiyorum
+1 yılDursun silersem mesaj atarsa cvp vermek zorunda kalirim 🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılAma konuşma geçmisinizden zaten o olduğunu anlamazmısınız?
- +1 yıl
mesaj tutmuyorum tlf
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar? Bu sebepten mi?
+1 yılEvet konuşmak istemediğim birinin numarasını silerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgi çekmek için yapmıştır belki ya. Gidip tekrar yaz diye. Bazı kızlar istemiyorum dese de uğraşsın ister ego tatmini için
019 Yorumla
Soran+1 yıl@sahbe23 Yazmasını istemedigin kisilere mi yapiyorsun?
- +1 yıl
Hayr mesela çocuk yazdı ben redd ettim diyelim ama içten içe uğraşsın veya acaba numaramı hemen silicek mi hemen vazgeçecek mi neldr kesin bir dille redd etsem bile merak ederim acaba beni sildi mi hemen vazgeçti mi veya yazarsa numarası belii olsun veya yazacağını tekrar biliyor o yzuden ismin flan gözüksün diye biz kızlar gercten hiç istemediğimiz kişileri merak etmedğimiz kişileri dirkt siler engellriz
Soran+1 yıl@sahbe23 Off çok seviyorum onu ya. Keşke böyle yapmasanız. Ama tekrar yazamam. Fazla ısrar tacize girer.
Soran+1 yıl@sahbe23 Sana karşı hissettiğim aşk arkadaslıktan öte değil dedi.
- +1 yıl
Ama şöyle günümüzde ne yazki biliyorsun güven emek üzerine kurulu olmayan ilişkiler olduğu için kimsyee artık güzel gelmiyor o zmaan o kıza herkes konuşalım desin oda kabul etsin olur mu öyle şey sence yani çok seviyorsan kendini üzmeden incelikler birşeyler yapabilirsin ama olmaz kabul etmez diyorssn daha iyi tanıyorsun çünkü onu ona göre onun senin silip silmeddiğine takılma ya da seni silme gereği duymamış ama eğer profili falan gözükürse senin hevesleneceğini flan düşünmüş o yüzden gizlemiş olabilir
Soran+1 yıl@sahbe23 Ben ona numaranı siliyorum, bir daha yazmayacagim dedikten sonra beni direk silse anlarım. Hatta hiç bir şey yapmasa umursamıyor der yine anlarım. Ama böyle bir oyuna ne diye gerek duydu anlayamadım.
Soran+1 yıl@sahbe23 Yedekte tutma taktiği mi?
- +1 yıl
Olabilir belkide ama ne yedek ol ne de kendini küçük düşürecek durumda ol bence bırak bakalım kendisi yazar kendi haline bırak kendine odaklan daha çok geliştir kendini senin kendine döndüğünü gördükçe nekdr yanlış yaptığını anlar başka kızlarla kiskandrmaya çalşma asla kendine dön
Soran+1 yıl@sahbe23 Haklısın
Soran+1 yıl@sahbe23 Bir sey daha soracagim sana. Sorabilirmiyim?
Soran+1 yıl@sahbe23 Bu kıza; ''Özür dilerim senin hayatına karışamam tabii ki. Fakat seni başka bir erkekle düşünmek beni öldürüyor. Hiç bir erkeğin seni görmediği bir manastırda, rahibe olarak yaşasaydın. Benim için hayat daha kolay olabilirdi'' diye mesaj çektim. Çok mu ileri gitmişim?
- +1 yıl
😅ya sözlere bak ya Allah'ım seviyorsun beliki biraz abartı ama güzel ince bir söz kız aklı başında biriyse halinden anlar bir şekilde cevabını verir ama olgun olmayan şımarık bir kız ise kendini bişey zanneder egosunu tatmin eder kulanilcak duruma gellme dikkat et ❤️ dünya hasas kalpliler için cehennemdir
Soran+1 yıl@sahbe23 Yasım 32
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimseyi silmem argo bir kelimeyle kaydederim öyle kalır
01 Yorumla
Hayır silmiyorum ararsa falan açmayayım diye..
07 Yorumla
Soran+1 yılArayan değilde daha çok whatsapptan yazan biriyse
- +1 yıl
Aynısını benim eski sevgilim de yaptı WhatsApp profil resmini 1 haftalığına kaldırdı sırf ben kendisine yazayım diye neden numaramı sildin ama tuzağına düşmedim tabi 🤣 işe yaramayinca da dün akşam havalı bir fotoğraf koymuş sanki acı çekmiyorum havasında ve gayet mutlu bir poz haha merak etmem için acaba başkasını mı buldu da bu kadar mutlu diye sormam için. Hiçbir oyunu ise yaramıyor ben takmıyor gibi yapıyorum bakalım biit bir dahaki sefere ne yapacak
Soran+1 yıl@Darkangell96 Ben sazan gibi oltaya geldim. Engelledi sanıp yazdım. Mesaj tek tik kalacak sandım. Iki tik olunca hemen sildim. Ama bu mesaj silinmiştir yazisini gormustur.
- +1 yıl
Evet maalesef seninki amacına ulaşmış. Kesin profil fotosunu silip son görülmesini ve çevrimiçi özelliğini kapatmıştır ki seni engellediğini düşünmüşsün. Sanırım benimki de bir dahaki sefere böyle bir oyun oynayacak engellemiş gibi yapacak ama ben kurnazım yemiyorum hemen
Konuşmak istemiyorsan engelle gitsin neden açık kapı bırakıyorsun ki demekki rehberden silebilirsin ama aklımdan asla.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yapmadım bunu. Hoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar?
Soran+1 yılYedekte tutma yani
+1 yılYazmayacaksa silerim ama arada bir yazası arayası geliyorsa geri dönmemek için eklerim
08 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar? Bu sebeple mi?
- +1 yıl
Evet sonradan yazarsan tanımak için olabilir ya da ilgin hoşuna gitti cepte tutuyor
Soran+1 yılAma whatsapptan konuştuk hep. Hiç aramadım. Yazsam bile mesaj geçmişinden ben oldugumu anlamaz mı?
- +1 yıl
Mesajları siliyordur
Soran+1 yılNiye siliyordur? Sevgilisi mi vardır?
- +1 yıl
Bilmem belki sohbetleri biriktirmeyi sevmiyordur
Soran+1 yılÖğretmenmisin sen?
Soran+1 yıl?
+1 yılAcmayayım ya da yazarsa bakmayayım diye silmem
32 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar? Bu sebeple mi?
- +1 yıl
Herkes değil tabi ama ben genelde numara silmem..
+1 yılilk başta her yerden engeller sonradan da silerim
010 Yorumla
- +1 yıl
Sana özel değildir, kaldırası gelmiş ve kaldırmış işte
seni istemeyeni sen isteme ve söylediğini yapıp onu sil
Soran+1 yılBen soyledikten 5 dakika sonra mı kaldırası geldi?
- +1 yıl
evet neden olmasın?
hayat bizim çevremizde devam etmiyor ya?
Soran+1 yılPeki mesaj cekersem, tanıyıp cevap vermemek icin yapmış olabilir mi? Yani numaramı bu yüzden silmemiş olabilir mi? Ama whatsapp uzerinden konustuk hep. Mesaj gecmisimden tanır.
- +1 yıl
hayır olamaz bence
boş yere kendini kandırma
kendine yazık edersin
enayi yerine konursun
Soran+1 yılHayır kendimi kandırmak icin demiyorum. Beni sevmiyor, konusmak istemiyordur. O yuzden mesaj cekersem ben oldugumu anlamak, cevap vermemek icin silmiyordur numaramı.
- +1 yıl
e yani ne önemi var
verdiğin vakte yazık
Soran+1 yılYa ama yaptigi cok sacma degil mi? Birini silmek veya engellemek yerine niye böyle bir oyun yaparsın? Profil fotografini gizleyerek silmis gibi yaparsin?
- +1 yıl
ergen işte
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Anlaşamadığım birini silerim
024 Yorumla
Soran+1 yılNeden dogrudan silmek veya engellemek yerine bir insan böyle yapar?
Soran+1 yılBir süre ayni yerde calistik. Peki senin böyle bir sey yaptigin oldu mu hiç? Yaptıysan nedeni neydi?
Soran+1 yılArtik calismiyoruz. Ortak bir arkadas cevremizde yok
Soran+1 yılPeki mesaj cekersem, tanıyıp cevap vermemek icin yapmış olabilir mi? Ama whatsapp uzerinden konustuk hep. Mesaj gecmisimden tanır.
Soran+1 yılAma direk engellese daha kolay olmaz mı?
Soran+1 yılCünkü, onu seviyorum. Cok seviyorum
Soran+1 yılDöner de, döndüğünde beni bulamayabilir. Bir yıldır bu kız yüzünden hayatım mahvoldu. Artık bende kendi önüme bakmak istiyorum. Fakat bir onunla bir şansım varsa son kezde olsa bu şansı kullanmak istiyorum.
Soran+1 yılYa ben evlenme derdinde degilim. Sevdigim kadinla evlenmek istiyorum. O da bu kadın. Birbirimizi tanımak için bir şans verse her sey farkli olabilir. Bu konuda kendime guveniyorum.
Soran+1 yılHayırlısı benimle birlikte olması ama.. Kimse onu benim sevdigim gibi sevmeyecek ve benim mutlu edebilecegim kadar edemeyecek. Bu konuda kendime güveniyorum. Kendisine de bana da yazık ediyor. Sevgili olmak için değil, birbirimizi tanımak için bir şans verse her şey farklı olabilir.
Soran+1 yılBu akşam bir mucize olmasını bekleyeceğim. Eğer arar ya da mesaj cekerse ( nasılsın diye bir mesaj çekmesi bile yeterli) bir şans vereceğim. Yoksa numarasını zaten silmiştim, tümden engelleyeceğim. Önüme bakacağım.
Soran+1 yılAma ikimizede yazık olmuş olacak.
Soran+1 yılBu akşam yazdı yazdı. Yoksa geç olacak. Çünkü, numarasınıda engelleyecegim. İstediğim sadece birbirimizi tanımak için bir şanstı. Dediğim gibi bu akşam bir mucize olmasını bekleyeceğim.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo bazen konuşmak istemesem de tutuyorum öyle
01 Yorumla
Silmem kimin ne olduğu belli olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılPek aramiyordum. Whatsapp uzerinden konusuyorduk. Konusma gecmisimizden ben oldugumu anlamazmiydi zaten.
+1 yılEvet, çok silmişliğim var
04 Yorumla
- +1 yıl
Yedekte tutuyordur
Soran+1 yılYazarsam ben oldugumu anlayip, cevap vermemek icin olabilir mi? Konusmak istemedigi icin?
- +1 yıl
Olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evet ama bazen köşede dursun diyorum
08 Yorumla
- +1 yıl
Onu bilmiyorum çeşitli nedenleri olabilir hayatında biri vardır şu an sen dur o olmazsa sana dönerim diye de silmemis olabilir, ya da iyi bir işin gücün falan varsa ihtiyacı olunca ilk arayacagi kişi olarak da tutuyor olabilir veya birgün pişman olup dönmek isterse kolay ulaşmak içinde olabilir, silmeye eli varmamista olabilir, ve bir sürü neden daha
Soran+1 yılYeniden mesaj yazarsam, tanıyıp cevap vermemek icin olabilir mi? Konusmak istemedigi icin. Fakat whatsappta ki konusma gecmisimizden ben oldugumu anlamaz mı zaten.
- +1 yıl
Anlar ama mesajları falan silmediyse
- +1 yıl
Numaranı da tanıyabilir
- +1 yıl
Benim eski sevgilim kaç kere aradı mesaj attı yüz vermedim çünkü ben çoktan yolumu çizdim geçmiş umrumda değil
Soran+1 yılDimi eski mesajlaşmalarimizdan anlar.
- +1 yıl
Aynen
+1 yılKonusmadıgım adamın numarasını napiyim silerim
06 Yorumla
- +1 yıl
canım demekki
Soran+1 yılefendim?
- +1 yıl
Slk demek ki yazdım canım demek ki yazmıs
Soran+1 yılBir şeyler varmıdır acaba duygu olarak?
- +1 yıl
Takıntı vardır belki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmadığım bir sürü numara var telefonumda
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Numarayı tanımak ve ararsa ona göre açamamak
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyormusun bunu? Bu sebeple silmiyormusun?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüreğimden silmişsem hiçbir kırıntısını bırakmam.
04 Yorumla
- +1 yıl
Belki sen ona sileceğini söylediğin için o da içten içe kızmış ve sinir olmuştur sana, ego da yapmış olabilir, bence sen bu kızdan tamamen vazgeç, yaptığı davranış saçmalık ötesi, saçmalık dolu, dengesiz olduğu için ve egosu tavan yaptığı için böyle yapmış, belirsiz olmamalı bir insan ya. Tamamen sil ve ardına bakma, hayat tek bir insandan ibaret değil, sevgini hakedenlere sun.
Soran+1 yılMesaj yazarsan, taniyip cevap vermemek icin böyle yapmış olabilir mi? Konusmak istemedigi icin. Ama whatsappta konusma gecmisimiz var. Oradan tanır beni.
- +1 yıl
Üzerinde düşünmeye değmeyecek birisi bence, çünkü seven insan reddetmez, heyecanlanır, mutlu olur, tabii herkes herkesi reddededilir üslubuna dikkat ederek lakin net birisi değil, belirsiz birisi, olgunlaşmamış birisi, yorar seni, iyi gelmez sana, vazgeç onu düşünmekten, onu sevmekten. Bu kız seni üzer, yorar, bir kere seni reddetmiş kişiyi isteme, üzerinde de düşünme, egosal davran demiyorum lakin senin bir kıymetin olmalı, bence onun numarasını sil, whatsapptaki konuşma geçmişini de sil, yorulma, yorma kendini, sil tamamen onu, çocuksa hareketleri var, çelişkili birisi.
+1 yılSilerim ya insan fazlasına gerek yok
010 Yorumla
- +1 yıl
Çok anlam yükleme. Zaten seni red etmiş ne önemi var böyle alengirli işlerin. Sonuç farklı olsun istiyorsun ama olmayacak. Sevse en baştan kabul ederdi. Seni yedekte tutabilir dikkat et. Aynı durumu ben de yaşadım bi arkadaşım bana açıldı istemediğimi söyledim sonra sildim bi daha görüşmedim. Netlik iyidir. İnsanların ilgisini sevgisini kullanmak iyi bir şey değil
Soran+1 yılİşte dogrudan silse, engellese anlarım. Böyle silmiş gibi yapmasının anlamı ne?
- +1 yıl
Dedim ya kadınlar ilgi ister. Sen de ona ilgi gösterdiğin için boşta kaldığı zaman sana dönebilir ve ilgi açığını kapatabilir.
- +1 yıl
Yedekte tutmak yani amaç
Soran+1 yılSevgilisi ya da konuştugu biri olabilir mi?
- +1 yıl
İnan bana söylemedi 😁 çok kafana takıyorsun biraz sakin ol. Çok rahatsız ediyorsa sen engelle gitsin
Soran+1 yılYazarsam tanıyıp, cevap vermemek icin olabilir mi? Konusmak istemedigi icin.
Soran+1 yıl@Olgunvrcu?
+1 yılNumarasını silerim, boş yere yer kaplamasın
01 Yorumla
+1 yılEvet siliyorum rehberden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Rehberde durmasının bir zararı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten öyle olmalı durunca ne oluyor ki
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖnce senin silmenden emin olmak için
Soran+1 yılNeden emin olmak istiyor?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsilerim hatta engellerim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsilmedigini nerden ogrendin
Soran+1 yılÖgrendim işte. Neden böyle yapmış olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben silmem, yazarsa bakmamak için
01 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandıgım kıza duygularımı açtım. Beni reddetti. Bende özür dileyip, bir daha yazmayacagimi, numarasını sileceğimi söyledim. Bunun üzerine o da whatsapp profil resmini gizleyerek, silmiş gibi yaptı. Ama silmemiş öğrendim. Bir kız doğrudan silmek veya engellemek yerine neden böyle bir şey yapar? Senin dedigin gibi yazarsam cevap vermemek icin mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSilmekle kalmayıp engelliyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArşivlerim öylece durur 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılArşivleyince ne oluyor? Nasıl bir özellik bu whatsappta?
Gizli Üye(18-24)+1 yılEngelleyip silerim
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılSilerim
11 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Silerim
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılengellerim direk
02 Yorumla
- +1 yıl
Bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Silmem.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılSilerim
01 Yorumla
+1 yılMana arama istememiş bu kadar basit
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman niye dogrudan silmiyor?
direkt engelliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılGenellikle whatsapptan konuşuyorduk. Mesaj yazarsam tanıyıp, cevap vermemek için olabilir mi?
- +1 yıl
Reis reddettiyse sil gitsin kafaya takmaya değer mi. Bir de özür dileme böyle şeyler için fazla yüz verirsen değer görmezsin
Soran+1 yılMesaj yazarsam tanıyıp, cevap vermemek için olabilir mi? Konusmak istemedigi icin.
Silerim
08 Yorumla
- +1 yıl
Yani kendi adıma yorum yapmak gerekirse, ben böyle bir şey yaptığım zaman mesela çocukla olmayı istemiyodum ama bir yandan onu stolklamak hoşuma gidiyordu veya işte onunla aramda bir bağ vardı. Eski sevgilimden ayrılmıştım mesela ben kendim isteğimle ayrılmıştım o ara ara yazıyordu bana ben ümit vermemeye çalışıyodum hep. Ama yine de arada bir numarasını kaydeder bakardim sebebini bilmiyorum ya saçma ama az da olsa hoşlantim varmış demek ki ona karşı
Soran+1 yılŞu anda yazsa ne yapardın? Yeniden bir şans verirmiydin?
Soran+1 yılAcaba konuşmak istemiyor ve yazarsam tanıyıp, cevap vermemek için böyle yapmış olabilir mi?
Soran+1 yılHiç aramadım. Whatsappta konuştuk. Fakat yeniden yazsam geçmiş konuşmalarımızdan tanımaz mı beni zaten?
Evet
06 Yorumla
Soran+1 yılYani doğrudan silmek veya engellemek yerine böyle bir oyuna ne gerek var ki?
Soran+1 yılEğer yazarsam ben olduğumu anlayıp, cevap vermemek için yapmış olabilir mi?
+1 yılSilerim.
05 Yorumla
- +1 yıl
bu tarz bir kızı neden kale alıyorsunuz?
Soran+1 yılAmacı nedir? Neden böyle bir şey yapar?
- +1 yıl
Amaçsız belirsiz bir kıza benziyor , çok sorgulamamak lazım , boş ver gitsin böyle bir insanı..
Soran+1 yılAcaba ben yazarsam, taniyip cevap vermemek icin yapmis olabilir mi? Konusmak istemedigi icin.
+1 yılSilerim
03 Yorumla
- +1 yıl
Kenarda bekletiyor seni
Soran+1 yılGörüstugi biri ya da sevgilisi mi var acaba?
Çok da önemli değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin fikrin ne? Neden yapmış olabilir?
+1 yılSilerim
04 Yorumla
- +1 yıl
Kızlar değişik naz yapıyordur belki de
Soran+1 yılYazarsam ben oldugumu anlayip, cevap vermemek icin olabilir mi?
- +1 yıl
Bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılEvet siliyorum.
04 Yorumla
- +1 yıl
İnanki su şitede olduğumdan beri ergen ilişkilerinizden bıktım. Allah kolaylık versin ne diyim.
Soran+1 yılSenin bir kadın olarak fikrin ne? Neden böyle bir şey yapmış olabilir?
Soran+1 yıl?
+1 yılEvet.
08 Yorumla
- +1 yıl
Fbsi vardır uzak dur
Soran+1 yılNerden vardın bu kanıya? Ciddi mi söylüyorsun?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılYa biliyormusun bende böyle bir kız oldugundan supheleniyorum. Hatta bir cok erkekle bu tür ilişkiler yaşadığından? Tek bir erkekle de degil. Bunun belirtileri nasıl anlaşılır?
- +1 yıl
Artık herkes öyle
Soran+1 yılBöyle ilişkiler yaşayanlar aynı ortamdayken nasıl davranır? Anlaşılabilir mi?
Soran+1 yıl?
Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Silerim
01 Yorumla
Açmam olur biter
04 Yorumla
Soran+1 yılMesaj çekersem, tanıyıp cevap vermemek için olabilir mi? Konuşmak istemediği için.
Silerim
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden bunu anlamak istiyor?
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026