Mesaj cekerse veya ararsa taniyip, açmıyım diye böyle yaparmısınız ya da yaptığınız oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok ya direkt siliyorum ki sevmediğim insanların numarasının sonu aklımda kalır hep yani arayınca numarayı tanıdığım için açmam Zaten fkfkdkfo
Tanıdıklarımın bile numarasını tutmuyorum ki jsjsjsj
Hiç uğraşmaz silersin yani.
Peki bir şey soracağım, bir kıza "numaranı siliyorum" dedikten sonra, o da senin numaranı silermiş gibi yapar ( profil fotografini gizleyerek) ama silmezse amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar sence? Ustelik bana hayır demişken.
İçinde hâlâ bir sey var demekki hemen yok diyemiyor pişman olacak sanki
O zaman duygularimi acinca neden hayır dedi?
Bilmiyorum ki insanlar değişik kendinden emin değildir
Mesaj cekerse veya ararsa taniyip, açmıyım diye olabilir mi?
Niye sen oyle biri misin hayir dediği halde yazar mısın
Degilim. Zaten numaranizi siliyorum dedikten sonrada yazmadim. Fakat onun silmeyip veya engellemeyip, profil fotografini gizleyerek silmiş süsü vermesine bir anlam veremedim. Ne gerek vardı ki?
Düşünme çok
Senin fikrin nedir? Son olarak soruyorum?
Bu durumda rahatsız değildir numarayı silmeyen ilgisi vardır muhakkak
Mesaj cekersem veya ararsam, tanıyıp cevap vermemek için olabilir mi?
Sanmıyorum öyle olsa engellerdi
Yani dimi. Bu kadar basit bir yol varken. Üstelik ben numaranızı silecegim demisken
Bence de açık kapı bırakmış oynak
Şu şekilde oldu. Ben duygularımı ona açtım ve o hayır dedi. Bende "numaranı siliyorum, bir daha yazmayacagim" dedim. O da benim numaranı silermiş gibi yaptı ( profil fotografini gizleyerek) ama silmedi? Amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar bir insan sence? Ne anlamı var böyle bir oyun oynamanın?
Sadece yakınlarımın numarasını telefonumda tutarım.
Silerim hatta engellerim
Şöyle oldu; bu kıza duygularımı açtım ama olmaz dedi. Bende özür diledim ve numarasını sileceğimi söyledim. Bir daha seni aramayacağim dedim. Bu kızda bunun üzerine numaramı rehberinden silmiş ya da engellemiş gibi göstermek için, whatsapp profil resmini bana gizledi. ( Silmediğini kesin olarak öğrendim) Neden dogrudan silmek veya engellemek yerine boyle bir oyun yaptı ki? Ayni is yerinde calismiyoruz. Ortak arkadas cevremiz yok. Dolayisiyla numarama ihtiyac duyacagi bir durumda yok.
Aradığın zaman sen olduğunu bilmek için silmemiş. Olmaz dese bile numara silmeyenler de var.
Peki madem silmeyecek, neden silmis gibi yaptı
Merak etmiştir. Tekrar lazım olur diye silmemiştir
Lazım olacak bir durum yok. İş arkadaşı degiliz, ortak bir arkadas cevremizde yok. Ustelik beni reddetti ve bende numarasini silecegimi söyledim. Ne iş çeviriyor olabilir ki? Yazarsam tanıyıp cevap vermemek için olabilir mi?
O da olabilir.
Onun yerine direk engelleseydi olmazmıydı? Ne gerek vardı ki böyle bir oyun yapmaya?
Çok büyük hata yapmayan veya rahatsız etmeyenleri ben engellemem, sadece numarasını silerim. Belki o da öyledir ama o numarayı silmemiş. Belki ilerde siler. Çok da anlam yüklememek lazım. Bazı şeyleri sebepsiz yapıyoruz çünkü. İlla bir plan proje olmak zorunda değil.
Yani silse, engellese ya da hatta hic bir sey yapmasa yine anlarım. Ama o silmiş süsü vermek icin profil fotosunu gizliyor. Bu bir plan degil mi? Boyle bir seyle ugrasmaya ne gerek var?
Ama sanırım mesaj atarsam taniyip, cevap vermemek icin yaptı. Numaramı silerse kim oldugumu anlamaz yazdigimda. Kimsiniz diye sorabilir.
Bazıları reddettiği kişilerin ne yaptığını takip eder, merak eder. Tekrar teklif etsen reddeder ama ne yaptığını gözetlemeye devam eder. Bunu da ergenler yapıyor genelde. Bence kız işsizin teki. Reddediyorsan ne bu uğraş yani?
Cepte mi tutuyor acaba?
Cepte tutuyorsa aklında başka biri var ve senden öncelikli demektir. Belki telefonunda numarasını silmediği başka kişiler de vardır senin gibi
Bence yüzde 99 ben sileceğim numaranı dediğim için, bana karşı bir şey hissetmediğini göstermek için böyle yaptı. Doğrudanda silmedi. Çünkü, yeniden yazarsam tanıyıp cevap vermek istemedi.
Çok ısrarcı biriyse evet
Direk engellemek varken, gerek var mı böyle bir şeye?
Bazıları engellersen başka numara dan yazıyor sessize aliorum ben o kişiyi
Peki bir şey soracağım, bir kıza "numaranı siliyorum" dedikten sonra, o da senin numaranı silermiş gibi yapar ( profil fotografini gizleyerek) ama silmezse amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar sence? Ustelik duygularimi actigimda bana olmaz demisken.
Tutmam adını bile anmam.
Mesaj cekerse veya ararsa taniyip, açmıyım diye tutmazmısınız?
Açarım ne konuşacaksa konuşurum silerim...
Rahatsız olduğum kişiye numaramı vermem zaten
Mesela birinden aldı ve mesaj yazdı. Umursamadiginiz biriyse numarasini rehberine eklermisiniz?
Kişinin kim olduğuna bağlı. Konuşma ihtimalimiz varsa tutabilirim ama konuşmamı gerektirecek hiçbir durum yoksa silerim
Peki bir şey soracağım, bir kıza "numaranı siliyorum" dedikten sonra, o da senin numaranı silermiş gibi yapar ( profil fotografini gizleyerek) ama silmezse amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar sence? Ustelik duygularimi actigimda hayir demisken.
Belki de gerçekten silmiştir, siler gibi yaptığını nereden biliyorsun
Hakkında bilgisi herkese açık değil ve ben hala görebiliyorum.
Fotoğrafını kaldırmış olabilir
Tam ben numaranı siliyorum diyince böyle yaptı. Yani engellemiş süsü vermek için.
Numara öyle silinmez böyle silinir tepkisi
Napiyim duygularimi actim, hayir dedi. Bende bir daha yazmayacagim, siliyorum numaranizi dedim.
Hayır, silerim direkt.
Peki bir şey soracağım, bir kıza "numaranı siliyorum" dedikten sonra, o da senin numaranı silermiş gibi yapar ( profil fotografini gizleyerek) ama silmezse amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar sence?
Numaranı kaybetmek istememiştir.
Niye?
Genelde her hafta bakıyorum kimi silsem diye :)
Tutarım ama b*ok g*öt şeklinde kaydederim
Niye?
Yapmıştır bi g*tlük
Hayir
Peki bir şey soracağım, bir kıza "numaranı siliyorum" dedikten sonra, o da senin numaranı silermiş gibi yapar ( profil fotografini gizleyerek) ama silmezse amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar sence? Ustelik duygularimi actigimda hayir demisken.
Merak ediyidur gizliden hayrandir
Yuz verme
Tmmm
Ha bide orali olma hic rahat ol
O zaman niye hayır dedi ben duygularımı açınca?
Ego yapmistir birden evet demek istememistir zaman kolluyo
Ben ona Mesaj cekersem veya ararsam taniyip, açmamak icin böyle yapmış olabilir mi?
Aynn olabilir
Ama engellese daha kolay olmazmıydı? Bununla ugrasmak uerine
Hayir
Siler veya engellersiniz yani
Ee yani silerim niye durutiyim
Mesaj cekerse veya ararsa taniyip, açmıyım diye
Hayır tutmam…
Tutmam
Mesaj cekerse veya ararsa taniyip, açmıyım diye düşünmezmisiniz?
Engellerim direk arayamaz😂
Hiç uğraşmaz engellersin yani.
Peki bir şey soracağım, bir kıza "numaranı siliyorum" dedikten sonra, o da senin numaranı silermiş gibi yapar ( profil fotografini gizleyerek) ama silmezse amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar sence? Ustelik duygularimi actiginda bana hayır demişken.
Tutarim.
Bu sebeple mi?
Yok, ileride bir gun konusmam gerekirse diye.
Peki bir şey soracağım, bir kıza "numaranı siliyorum" dedikten sonra, o da senin numaranı silermiş gibi yapar ( profil fotografini gizleyerek) ama silmezse amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar sence? Ustelik bana hayır demişken.
Emin degilim, kendisine sor bence. Ben kiza numarani siliyorum demeyecegim icin boyle bir durumda kalmazdim
Duygularimi actim ve reddetti. Numarama ihtiyac duyabilecegi bir durumda yok. İş arkadasi degiliz, ortak bir arkadas cevremizde yok.
Yani, numarani siliyorum dedigin kiza duygunu acarsan kabul edecegi varsa da reddedebilir bence keske numarani siliyorum demeden acsaydin
Hayır silmeden once actim duygularimi. Hayir diyince silecegim dedim.
Ha anladim
Yani telefonuma ihtiyac duyabilecegi bir durum yok. Is arkadasi degiliz, ottak bir arkadas cevremiz yok. Durum bu iken neden telefon numarami silip, engellemek yerine böyle bir şey yaptı?
Onu bilemem. Ugrasmak istememis olabilir, zaten bir kisnin silmesi, engellemesi yetiyor. Ya da benim gibi dusunmus olabilir, ileride su an aklima gelmeyen bir sebepten dolayi konusmam gerekirse diye. Ben oyle dusunuyorum zaten fazla yer kaplamiyor ve pek cok kisiyi kaydedebiliyorum.
Konusmamizi gerektirecek bir durum yok. Is arkadasi degiliz, ortak bir arkadas cevremiz yok. Hic bir sey yapmasa yine anlarim. Sallamıyor derim. Ama o profil fotografini benden gizleyerek silmiş veya engellemiş süsü veriyor.
hayır
Peki bir şey soracağım, bir kıza "numaranı siliyorum" dedikten sonra, o da senin numaranı silermiş gibi yapar ( profil fotografini gizleyerek) ama silmezse amacı ne olabilir? Neden silmek veya engellemek yerine böyle bir şey yapar sence?