25 yasimdayim ve cevremdeki nerdeyse herkes evli veya sevgilisi var dunya turu yapiyorlar egleniyorlar.. bende odamda bos bos oturup halime uzulup onlara cok cok Ama cok imreniyorum sonra kendimi asiri degersiz hissediyorum ve depresyona girip uyuyorum.. artik yoruldum ben neden hak etmiyorum bunlari? Ve iclerinde oyle degildir demeyin cogu oyle cok iyiler kavga felan yok... of yine kotu oldum y’a kendimi degersiz paspas gibi hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ya cidden herkes dışardan görüldüğü kadar mutlu değil benim ilişkimde dışardan görenler imrenirdi gezerdik eğlenirdik ama içini ben bilirim çok mutsuzdum ve bunu dışarı yansıtmıyordum insanlar mutlu anını paylaşacak tabiki mutsuz olduğu anları değil o yüzden içini bilemezsin
Y’a yemin ederim anlamiyorum ya da anlayamiyorum yaninda sevdigin gezip dolasiyorsun kotu anini guzel anini birlikte paylasiyorsun mutsuz eden Ney? Ben inanamiyorum
Evet paylasiyorsun o anlık sonra bir hareketiyle davranışıyla gününü zehir edebiliyor her şey senin dediğin gibi sevdiğinin yanında olmasıyla olsaydı şunu bil senin dışardan gördüğün gibi toz pembe değil hiçbisey mutlulukta öyle
Sirf o anlik dedidigin seyleri o kadar yasamak isterdimki ondiygulari hissetmek... Ama anliyorum demek istedigini
Umarım bir gün sende yaşarsın 🙏
tabiki zehir ediyor. erkeği kadını farketmez. sabah hanımla tam çıkıyoruz tripodumu unutmuşum geri döndüm almak için kapıda apartman önünde homurdanmaya başladı. şimdi kaldırıp bir laf desen:
1-sadece onun değil senin günün de zehir olacak
2-sana cevap verecek sen verecen çocuklar var, sonra apartman, komşular
inan delirmemek elde değil.
@solakbiraz bence hersey kendini ifade etme seklinde bitiyor umarim senin sorunlarinda duzelir :) Ama inan bana cok sanslisin
teşekkür ederim tabiki de hayat bu her gün her saat toz pembe geçmiyor. umarım sen de şanslısındır sadece zamanını bekliyorsundur.
@solakbiraz umarim y’a 😊
Kur bu seviyedeyken dünya turu yapabiliyorsa ülkedeki azınlık insanlardandır onlar. Hiç tek ben böyleyim kafasina girme. Ülkenin %70-80i senin gibi
Y a evet birde yuzune bakilmayàn kizlar gidip zengin koca buluyorlar anlamiyorum nasil yoiyorlar
Herkesi Instagramdaki gibi mutlu sanıyorsan, Instagramdaki sahte gülücükleri gerçek sanıyorsan daha çok üzülürsün.
Y’a binlerce kez duydum bunu Ama artik inanmiyorum cunku bazilarinin iclerinide biliyorum gercekten cok iyiler hayat arkadaslariyla gunlerini gun ediyorlar Bende burada yalniz basima iste
İster inan ister inanma, durum bu.
kardeşim sen instagram storylerine bakıp değerlendirme hayatları. inan göründüğü gibi değil
Onceden kendimi boyle teselli ederdim Ama yok insanlar gercekten guzel yasiyor bir ben boyleyim
inan o kamera lensine baktığının onda biri kadar o yanındaki kardeşim bakmıyordur
Her gördüğün gerçek olsaydı eline aldığın deniz suyu mavi olurdu
Ama cogu dogru
Doğru değil hiç kimse mutlu değil hiç kimse sen o ortamda değilsin o ortamdaki insanlar yanlarındaki insanları görmüyorlar bile sosyal medyada olmayan insanlarla birlikteler meşguller soyut bir dünya içindeler sen de soyut dünyanın içindesin o yüzden soyut bir mutluluk görüyorsun uyan uyan o dünya öyle değil belli ki iş hayatın yok ya da okul okuyorsun iş hayatına girdiğin de göreceksin öyle bir dünyanın olmadığını
Yeni mezunum is ariyorum Ama evet iyi gunelrde olur kotu gunelrde Ama hani ciftler arasinda guclu bir bag olur y’a ben en cok ona imreniyorum
Çiftlerin arasında güçlü bağ var evet ama o gördüğün bağ balon bir bağ o bağı onların kendi içlerindeki bağ değil yani o bağı yaratanlar var o bağı ayakta tutanlar o iki kişinin arasındaki sevgi veya saygı olan bağ değil o bağı tutan sosyal medyadaki insnalar o bağı tutuyor sen tutuyorsun sosyal medya bitsin o ilişkide çöp olacaktır o yüzden bu balonu artık şişirme kendi kafanda patlatmaya başla havasını al o balonun iş hayatına atıldığın da neyin gerçek neyin yalan olduğunu göreceksin
😢😢😔😔😔
Haklisinda bizde gaz veriyoruz Ama imrenmemek elde degil su an gercekten bende cok evlenmek isterim hatta cocugum olsun isterim Ama baskalarini izliyoruz
Bu senin kendi kişisel isteğin mi yoksa çevrendekiler yüzünden mi bunu istiyorsun bunun cevabını öncelikle kendi içinden ver herkes evlenip mutlu bir yuva kurmak ister çocuk sahibi olmak ister ama hayatta her şeyin bir bedeli vardir yaşanmamış hiç bir şeyin gerçek olmadığı kadar hayatta o kadar fazla yaşanacak acılar alınacak sorumluluklar vardır o yüzden mantıklı karar aldığını sürece mutluluğu göreceksin
Kisisel istegim daha gencken enerjimi harcayabilecegim cocugum olsun isterdim. Ama tabi Kader iste.. cevremden baski felan yok
İyi çok güzel bunu duyduğuma sevindim tabi her kadın anne her erkek de baba olmak ister yeri zamanı geldiğinde umarım olursun bende çok mutlu olurum ama hayat bu kader kısmet her zaman olmuyor güzel bir eş adayin olsun senin çocuklarına bakacak her şeyin yeri zamanı güzeldir çevrendeki arkadaşlarını da kendinle kıyaslama dediğim gibi hepsi balon soyut dünyada yaşıyorlar sen somut dünyada kal her şey olacağına varacaktır
Cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin y’a, InsaAllah nasip olur guzel bir yuva kurmayi kurmak isteyenlere
İnşallah çok mutlu olurum 🤗🤗 benimde kendi içimde sorunlarım oluyor hepimiz insanız ama çözümleniyor zaman akıp gidiyor durmuyor hiç bir şey yerinde gözle görmüyoruz ama soyut düşünceler bizi maf ediyor her zaman mutlu olacağız diye bir şey yok acılar da insana bir şeyler öğretir ama önemli olan yikilmamaktır kendini olduğun gibi yaratirsan insnalara kimliğini tanıtırsan seni herkes öyle tanır çizgin olsun çizginden şaşma
Peki 😊
Bana anlatabilirsin sorunların varsa
Ben cinsel bir şey sormak istiyorum buradaysan
benimde sevgilim yok ve 25 im. yalnız değilsin bozma moralini. iyi insan henüz karşına çıkmamış neden kıyaslıyorsun kendini başkalrıyla
Cunku normal bulmuyorum 25 te yalniz olmali ☹️
kendini kaderine teslim et yoksa işin içinden çıkamazsın
Ettim zaten baksana
kuranı kerimi oku evlilik de kader
Saçmalama kendini milletle kıyaslama, vaktini kendine yatırım yaparak değerlendirebilirsin millet mal mal takılırken
Ben yatirim felan yapmak isteiyorum biktim artik paylasip yaninda olan biri olmadiktan sonra muhendis olmusum ne fayda
Sosyalleşmeyi dene o halde
Allah sahibine bağışlasın ne diyelim lşdfgdfg
Sagol komiktir tabi ordan bakinca
değil canım ben komik olduğu için gülmedim cümle çok ciddi durmasın diye gülmüştüm özür dilerim
Anliyorum sorun degil
Aynen bende bu durumdayım
😥😥😥😭😭
Ben 27yim bide herkes evleniyoe mutlu ben kendimi umutsuz görüyorum
Neden peki? Yani hic iliskin oldumu daha once yoksa tanismadinmi kimseyle
oldu ilişkim ama yani bazen bazı şeyler biter bitti işte yani ben sonra doğru insanı bulamıycam gibi geldi hep yani ondan sonra karşıma hep canım çıktı şimdide bekliyorum inanıp güveneceğim birini
Bizde bosuz nolcak ki 🙃
Demekki kapı kilitli sende
Niyeymis o
Kimse giremedigine göre
Nasil konusuyorsun y’a
Sen nasıl anlıyorsun bilemem ama ben kalp duygu anlamında senin gönlüne girmemiş kimse demekki kilitlemissin gönlünü gelene acmiyorsun veya actirmiyorsun
Bende bilmiyorum y’a dogru insan gelmiyor y’a da ben bilmiyorum kalbimi acmayi
Kalbinde muhtemelen derin bir yara veya darbe varsa açmaya korkuyorsun dur veya gelenler kalbini açmaktan ziyade farklı amaçla geliyordur kapıyı yanlış yerde kilidi yanlış yerde ariyorlardir
Aslinda bir blokajda olabilir evet haklisin Ama nasil cozerimki bunu bir an once
Blokaj engelini kaldır
Zor cok zor
Neden zor
Ayrıca kolayı herkes yapar önemli olan zoru başarmak değil mi
Haklisin kendi hayat hikayemden dolayi zor olabilir
Hayat hikayene sen yön vereceksin yeni bir sayfa açıp o hikayeyi yeniden yazmaya başlayacaksın biliyorsun ki her hikaye bir dokunuşla başlar o hikaye yazdıkça iceirisine duygularını yukledikce anlam kazanır ve okuyan içinde kendini bulan o hikayede rol almak ister
Umarım yeni bir sayfa açıp güzel bir dokunuşla o hikayeye güzel bir başlangıç yapabilmen dileği ile iyi gecele diliyorum
Bir an kendimi görmüş gibi oldum
😓
😶
Gösteriş seninkisi
Ne gosterisi mutluluk ariyorum
Millet yaptı diye illa sende yapacaksın diye bişey yok
Y’a bir es bulmak benim aklim yettiginden beri hayalimdi meslek aldim hepsi oldu ama en cok istedigim sey olmuyor hayirlisi
Çirkinsen normal bu şeyler kendine dengine birisini bul
Guzelim sadece biraz fazla kilolarim var son donemde aldigim Ama bence insanlar artik ona bile takmiyor helede 25-30 lu yaslara dogru
Balık etlimisin yoksa obeziteye doğru gidiyormusun
Neden? Sanirim balik etli limitini biraz astim
Biz erkekler balık etli severiz
Anladim Ama ben sirf dis gorunusume takilan birinden cok entelektuel olarak anlastigim duygusal olarak anladtigim birini isterdim
Herkes için geçerli bir bütün olmak gözlerine bakınca ne dediğini anlamak uyurken sarılıp uyumak gibi
Gel tanışalım sohbet edelim
Çirkin misin
Degilim sadece biraz kilolu
Zayifla abi nolcak
Erkek degilim
Olsun abi nolcak
Peki abla
Resim atsana bakim sana not verim puan fian