Neden böyleyim artık delirmeye mi başladım?

ben bedir, son yıllarda yaşadığım bazı şeylerin hakkında sormak istediğim bazı sorular olacak öncelikle şu çok mutlu tavırı bıraktığımda kendim hakkımda endişeleniyorum son yıllarda çok paronayaklaştım fazlasıyla çok mesela birinin beni izlediği hissi asla peşimi bırakmıyor aslında asıl endişelendiğim şey bu değil sanki içimde farklı birisi benim yapacağın şeyleri yönetiyor gibi sürekli "bedir kalk ayağa saat kaç oldu geç kalıcaksın, düzgün yürüsene kollarını sallamayı unuttun yine, keşke bunu yapmasaydın, neden seslenmiyorsun canımsın adama seslen seni nasıl fark etsin, bunu yapmanı istemiyorum, YAPMA, YANLIŞ CEVAP VERDİN KONTROL ET, keşke ölseydin, senden nefret ediyorum" böyle milyarlarca şey her gün kulaklarımın içinde renksiz sessiz bir ses tonu ile söyleniyor duyamıyorum ama duyuyorum ve yapmadığımda çok sinirli bir şekilde çığlık duyorum ve bunların kendimi öldürmeye yönelik hali var "kendini öldür, git şu ilaçların aşırı doz kullanımına bak, fare zehri içmeyi denemelisin, sence deterjan ve su gibi karışımlar seni öldürmeye yeter mi" gibisinden şeyler ve çok büyük bir depresyon içine giriyorum bunları duyduğumda
bir de son yıllarda azalan halisülasyonlarım yeniden başladı örneğin bir ağacı beni izleyen biri olarak görmek üst üste duran tuğlaları saldıracak bir köpek gibi görmek sadece bu değil hiç olmayan şeyleri varmış gibi görmek mesela sabahın köründe bir uyanıyorum her taraf aydınlık fakat tavanda bir şey var simsiyah sadece beyazımsı gri gözleri belli olan bir varlık, birinin bana dokunduğunu hissetmek
sabahları sanki arkamdan bir şey sırtıma dokunuyor ben yatağın tek bir yerini kullanırım ve sanki kalanında bir varlık olur hep asla oraya dönmem geceleri korkumdan özellikle aslında olmayan sesler duyunca dönesi gelmiyor insanın arkasında nefes alan birinin sesleri vs vs bir de geceleğin yatağımda örümcek olduğunu ve bedenime tırmandığını hissetmek bu en kötülerinden
sizce ne yapmalıyım böyle yazabildiğime bakmayın artık kötüleşiyorum 1-2 saat sonra aynı havada olmayacağım muhtemelen etrafımdaki herkesi uzaklaştırmak istiyorum ve tek işimin onla konuşmak, bir hayal dünyası tasarlamak olmasını istiyorum.
Neden böyleyim artık delirmeye mi başladım?