Ya neden böyle bir saçmalığın içerisindeyim ben?

Ben okul hayatimda çok başarılı bir ogrenciydim. Bazi sıkıntılarım yüzünden lise zamanında dersleri saldım. Zaten zar zor mezun oldum. Allah'tan benim lise okuduğum zaman sınıf geçme yönetmeligi çok katı değildi de okulu bitirebildim. Kazana kazana sınıf öğretmenliği kazanabildim. Daha yüksek bir şeyler kazanmak isterdim oysa ki. Ama bu beğenmeden ve kucumseyerek okumaya başladığım bu bölüm iş sahasında beni gerçekten acayip zorladı. Yani kucumsedigim işi bile yapamıyorum anlayacağınız. Atanmadim. Atanmaya da pek cesaretim yok. Çünkü ücretli öğretmenlik ve özel okul deneyimlerim berbat. Bazen öyle işlere giriyorum. Ailem üniversite okudum diye hiçbir işe layık görmüyor beni. Pastacı olayım diyorum. Pastacılık kursuna yazıldım hatta. Neymiş pasta yapmak için mi 4 yıl üniversite okumuşum. Tıbbi sekreterlik okuyayım açıktan diyorum. Kendini tıbbi sekreter olmaya mı layık görüyorsun diyorlar. Evin yakınlarındaki marketlere zaten başvuru yapamıyorum, komşular görür diye. O zaman ne yapacağım bilmiyorum. Hayatima çok karışıyorlar. Bir şey olmaz diyorlarsa olmazmış

Ya neden böyle bir saçmalığın içerisindeyim ben?