Neden bu sefilliği çekiyorum ki?

Ben atanamayan bir öğretmenim. Şu an bir fabrikada işçi olarak çalışıyorum. Ailemin kredi. borçları var. Annem ve babam emekli artı babam bir işte daha çalışıyor aylık gelir buna rağmen ne borçlara yetiyor ne evin ihtiyaçlarına. Geçen sene ücretli öğretmenlik yaptım maaşımı babama veriyordum bana kalan 5 bin TL ile idare etmeye çalışıyordum. Üstelik ben öğretmenim daha iyi isleri hakediyorum fabrikada çalışmak asla bana göre değil. Bu sefilliği çekmemizin suçlusu babam. 40 yıldır çalışıyor hiçbir zaman parasının kıymetini bilmedi. Kenarda bir 10 bin lirası bile yok. Bu durumda olmasaydik ben ne fabrikada çalışırdım ne ücretli yapardim. İçten içe babamı suçluyorum hatta yüzüne bile haykırmak istiyorum. Çalışıyorum ancak hiçbir zaman ihtiyaçlarımı karsilayamadim. Ehliyetim bile yok. Ücretli yaparsam her ay on bin versem bana bir şey kalmıyor beş bin versem az dicekler. Haciz gelse ev elden gitse babamın umrunda bile olmaz. Evlensem çalışma zorunlulugum olmasa zaten bu devirde erkekler çalışan kadın istiyor. Napacağımı şaşırdım
Güncellemeler
9 ay
Süper soru 🌸🌸🌸
Neden bu sefilliği çekiyorum ki?