Psikolojik sorunlarım var bu nedenle öz güvenim yok zaten dış görünüşümde kötü 😔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bak yapma bunu kendine kendini sev ne olursa olsun kim sana ne derse desin kendini sev.
25 yaşındayım sevemedim kendimi eziklik hissediyorum öz güvenim yok bi tane bile kız normal olarak bakmıyor bana öz güvenim olsa spor salonuna gidicem bakım yapıcam ama yok
Psikolojik sorunlarım var sosyal fobi anksiyete bozukluğu öz güvenim düşük insanlarla iletişim kurmakta zorluk çekiyorum dış görünüşümü beğenmiyorum eziklik hissediyorum
Yanlış yapıyorsun. İlk önce kendine güven kendini sev spor yap bakım yap kendini sev psikolojik sorunun varsa psikoloja git anlat. Daha gençsin kendini heba etme
Fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin objektif bir şekilde
Olur tabi :)
Takip isteği gönderdim profilime bakabilri misin Au19982023 kullanıcı adım
Gördüm cidden sen delirmişsin Allah aşkına tipimsizim diyorsun ama öyle biri degilsin Tipsiz felan değilsin
Nasıl bir tipim var fotoda iyi çıkmışım boyum kısa 1.70
1,70 kısa mı sence?
Evet sence nasıl bir tipim var başka fotolarda atabilirim xper seviyem yetmiyor burada
Bak bence tipin iyi ayrica kendini bu kadar tipsiz çirkin görme
Antidepresan kullanıyorum düzensiz besleniyorum abur cubur tatlı falan çok tüketiyorum fiziğim berbat hale geldi yağlanma var öz güvenim olsa insanlarla iletişim kurabilsem spor salonuna gidicemde yok işte sen 25 yaşında mısın knk aynı yaştayız
Abur cubur tüketme hem sağlıksız yağlanma, sivilce yapıyor sağlığın için bol bol su ve sebze tüket spor salonuna git hem kas yaparsın. Hemde yağların ve sağlığın için başla aynen 25 yasındayım kanka
Eziklik hissediyorum güzel kızları görünce profil fotoğrafı sana mı ait knk güzelmişsin seni yolda görsem boynu bükük yürürdüm moralim bozulurdu güzel olduğun için :)
Ezik degilsin böyle düşünme hayata tam atılamamışsın
Eziğim dersen tabi özgüvenin olmaz. Kendine güven biraz. Millet muşmula gibi suratıyla neler yapıyo.
Knka herşeyden vazgce seri katil falan ol jayranlarin olur am❤️
Önce kendini sevmen gerek
Iıyy iğrençim ne sevicem
Öyle deme işte sen var olduğun için bile değerlisin. Meditasyon yapmanı tavsiye ederim olumlamalar iyi gelecektir
Geçmiyor her şeyi denedim
Bende aynıyım ya 🥺☹️
Sen daha çok gençsin ben 25 yaşındayım
Gençim diye olamıycak mi onun yüzünden ilaçlar kullanıyorum antidepresan
Bendr antidepresan kullanıyorum takip isteği gönderdim mesaj atabilir misin
Au19982023 benim