Bir ilişkide, İlişkiyi az seven yönetir. diye düşünüyorum. Çünkü çok seven kaybetme korkusundan herşeye olur der. ¦
katılıyormusunuz.
katılıyormusunuz.
Herkes az seven yönetir demiş olsa da bence cok seven yönetir. İnsanların sevgiye gercekten ihtiyacı vardır.Şimdi bir ilişki düşünün bir az bir de cok seven taraf var uzun yıllardır çıksın bu hayali çiftimiz :D Arkadaşlar bu ilişki yürüyorsa karşılıklı yürüyor herkes hemfikirmi.Tek taraflı yürümez.Şimdi az seven demekki sevilmeye muhtaç ki onu cok sevdiğini bilen biri ile cıkıyor , hep tek taraflı bakmamalı olaylara. Bana kalırsa çok seven yönetir kimse farketmez.Çok sevdiği için anlaştığı biriyle konusabiliyor iletişimi iyiyse beklentilerini iletir . Karsısındaki az sevse bile güzel bir ilişkileri vardır devam ettirmek için bekleneni yapar.Bir insan başkalarını mutlu edince de mutlu olabilir çünkü. :))))))))))))))
Kesinlikle beni sevdiğinden daha az seviyorsam hep ipler elimdedir ..Ama o kişiyi seviyorsam yanında kendim bile olamam..
Tartışmasız doğru bi cevap ki zaten en iyi seçilmiş :)
Çok seven tabiri caizse köpek gibi peşinden gider , her dediğini yapar.
Az seven ise , dediğini yaptırır. Gün gelir , bir şut çeker tam doksana takar !
az seven hele ki karşıdakinin çok sevdiğini hissederse parmağında oynatabilir diye düşünüyorum
Cevap
20Cevap
İlişki araba mıdır ki direksiyonun başına geçsin biri yönetsin?
Öyle bir ilişki varsa eğer el frenini çekip,koşarak uzaklaşmak lazım.
az seven mi çok seven mi bilemem ama, bence bir ilişkiyi erkek yönetmelidir. ben de bir bayan olduğum halde ipler bayanın eline verildi mi olmuyor , yürümüyor kanımca.
Ben ipleri elime almam,yani yönetemem .. Yönetilmekte istemem ama erkeğin daha baskın olması terchimdir. Sevgiyle bir alakası yok bence karakter olarakta düşünmek lazım ama evet genelleme yaparsak az seven yönetiyor.
Krallığına kral olan halk benim ilişkim.
Alınan her kararda, gemi biraz daha yol alır hepsi bu.
Zira;
-Hanımkızımız/beyoğlumuz ne işle iştigal?
+Gayet abesle iştigal.
Yoo bence gururla ilgili...Ben cok sevsem de her seye olur tamam demem,kendi fikrim neyse onu söylerim onu savunurum.O yuzden sevgiyle alakası yok der baskın karakterle ilgilidir derim.
Çok seven yönetildiğinin farkında bile olmaz, az seven daima yönetir de, asıl mesele o kişinin az sevdiğinin farkında olup olmadığıdır.
ilişki yönetme tam bi saçmalık bu iki kişinin sahip olduu bişey ikisinin yaşadığı şeyler ilişki ztn bunun planı yönetimi mi olr
az seven hükümdar, çok seven kuldan ibaret. o yüzden hiç sevmemek en güzeli ne hükümdarsın ne de kul.
bir ilişki de az seven çok seven diye birşey varsa o ilişki yurumez ki..
Neden bir iliskide illa biri digerini yönetsinki? Egolarini tatmin etmek icin sevgili ariyor millet..ne o beni yönetsin nede ben onu.
evet genelde öyle olur ama kişilik daha cok etkilidir eger az seven sakin biriyse ve cok seven daha dominantsa o zaman cok seven etkileyebilir
az seven yönetir. Çünkü çok seven aklını yitirmiştir zaten yönetebilecek durumda değildir
az sewen yönetir çnkü çok sewen aman kırılmasın üzülmesin onu kaybetmiyimde ne olyorsa olsun derdindedir..
Iliskiyi kadin yonetir erkek katlanir.kadin erkek yonetiyormus gibi hissettirir...
ilşkiyi her zaman az seven yönetir çok seven her şeye olur diyeceği için
aynen süper tespit korku herşeye bela diyorum anlatamıyorum :D:D:D
nıye ya ben dahamı az sevıyorum sımdı herkes az seven demıs kendımden suphe ettım bı an
az seven yönetici gibi görünür ama çok sveen kafayı bozum başlarım senin aşkına bune len der çeker giderse az seven g.t olur kalır
Aşk dediğin şey 'beşer şaşar'ın yönetmesine izin vermez kendisini.. Boyun eğdirir, diz çöktürür..
Tabi 'ilişki' den kastımız 'aşk' ise...
Tabii ki az seven yönetir çünkü gerçekten sevende kaybetme duygusu olur
Az seven çok seveni peşinden sürükler durur bu durumda az seven yönetiyor haliyle.
aynen öyle çünkü az seven ayrılma durumunda az üzüleceğini de bilir
bir ilişkide + ve - kutuplar varsa o ilişki yürümez
Az seven yönetir,çok sevende onu dınler kaybetmemek ıcın.
ilşkiyi az sewen yöntr çok sewen ise herseye tamam der çünkü onu kaybetnmekten korkarrrrr
Bunu anlatılabilecek en masum şekilde anlatmışsın (.
Bunun hak arasındaki tabirini bilmeyen yoktur herhalde (:
kendinden güzel kızla çıkıyosan korkaksın yönetilirsin :D
Hayır ne olursa olsun göstere göstere veya gizli gizli hep bayan yönetir
az seven yönetir...çünkü çok seven onu kaybetmemek için sevdiğiin isteklerine uyar...
katılıyorum az seven yönetir
kendimden biliyorum. Çünkü delice sevmiştim. 1 Dakika otogarda görüp sadece güle güle demek çin 8 saat otobusle yol gittiğimi bilirim. o ise bir el sallamayı çok görmüştü.. delice sevmek ve haklı olsan bile özür dileyen gene sen olmak demek. acı ama sanki dönüp birkez daha bakacakmış duygusunu hissetme duygusu da başkaydı...
yaşandı geçti gitti. ama depreme ugramış bir beden ülkesi bırakarak. imar hizmetleri müdürlüğü daha henüz inşaatları tamamlanmamış duryor..
ilişkiyi kavgacı yönetir
katılıyorum kesinlikleeeeeeee. dedigin aynen dogru
az seven kaçar çok seven kovalar
çok çemkiren . ama ne kadar sürer bilmem :(:(:(:(
evet kesinlikle doğru bir tespit
Az seven yönetir çok seven kördür çünkü.
Aynen
Kimi döevecen canım
seveni zükerler, zükeni severler.
kimin sesi daha fazla çıkıyosa ilişkiyi o yönetir
Çok doğru bir tespit
Az seven..
Kesinlikle az seven
Sesi yüksek çıkan
ipler bende olmalı
dominatrix
Katılıyorum
az seven