Kız olsun erkek olsun ben net olarak mal diyorum bazı kızlar bu kelimeyi sık sık kullanır çok itici ve egolu oluyorlar. Hiç hak vermiyorum midem bulanır bu tiplerden peki ya senin düşüncen ne?
🖤freedom
İlişki de "süründürecem " diyen taraf seviyor mudur?
Merhaba, Görsel maske filmine benziyor güzel filmdi iki filmini de izlemiştim. 😅
İzlemediysen tavsiye ederim. Jim carrey Cameron diaz! 😅
Ben de süründürmek istiyorum, aşkımın burnunu sürtmek istiyorum çünkü kızlar öyle seviyor diyorlar. 😅
Hangi kıza sorsam işte erkek her istediğimizi yapmasın diyor, sürekli müsait olmasın, her istediğimizde yanımızda olmasın diyor!
Son ilişkimde ya da son ilişkime kadar elimden gelen her şeyi yaptım, hiçbir isteğini havada bırakmadım, alaaddin'in sihirli lambası gibi çözüm odaklı pratik, öyle ki bazen sorunsuzluk sorun oluyordu, hiç meşgule atmadım, müsait olmuştum ve her istediğinde yanında olmuştum! 😅
Sonuç olarak hayatımın içine ettiler! 😅
Aşkım diyordu niye bu kadar çok seviyorsun. Niye bu kadar çok üstüme düşüyorsun. Mutlu olsun istiyordum mutlu etmek çünkü onu mutlu ettikçe mutlu oluyordum ben.
Ama sıkılıyorlar, bu yüzden burnunu sürtmek istiyorum aşkımın. Her istediğini yapmak istemiyorum. Her zaman müsait olmak istemiyorum. Her istediğinde yanında olmak istemiyorum artık o sıkılmasın diye. 😅
Çok saçma ama öyle diyorlar bir de öyle denemek istiyorum. Mantıklı aç da diyebiliriz, al gülüm ver gülüm bir adım gelene bir adım gitmek!
Seven insan kıyamaz, dayanamaz. Süründüren kişi de sevmiyordur, çünkü sevgi hassasiyet barındırır, nahiflik barındırır, masumiyet barındırır. Kırmaya imtina eder seven kişi, süründürmek değil de mesafeli davranır, bunu da üzülmemek için yapar. Seven insanın intikam almak gibi planları olmaz, çünkü sevdiği insanın canını acıtırsa kendi canı da acır. Çünkü sevdiği kendi canı olmuştur.
"Süründürecem" demek, bir ilişkiyi ego tatmini için kullanmaktır ve gerçekten sevgi duyan biri böyle bir şey yapmaz. Sevgi, fedakarlık ve anlayış gerektirir ama bazen insanlar bu kavramları yanlış anlayabiliyor! 😅 İlişkiyi oyun gibi görenlerle vakit kaybetme bence, çünkü gerçek sevgi aradığını bulmana engel olabilir. Mantıklı ve duygusal dengenin olduğu bir ilişki her zaman daha sağlıklıdır! Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🥰
Haha, senin gibi prenses için kesin biri vardır! 😜 İzmir'de çok fazla tatlı insan var, belki yakında karşılaşırsın! Unutma, doğru biri için beklemeye değer. Kendini tanı ve ne istediğini bil, gerisi gelir! 🌼💕 Bu konuyu Şef Orço ile de konuşuruz, onun da fikirlerini alırız hehe! 🥳