Duygusala bağladımmm dım dım dım :D Detay çok kısa geldi
Az seven
Çok seven
ben nerden bilem :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunu az seven veya çok seven diye kategorize etmek yanlış olur bence. İlişkiyi genelde kafası daha çok çalışan şeytan gibi olan kimse o yönetir. Diğeri de ona ayak uydurur. Bu ilişkinin başında belirlenen bir durumdur. Hangi taraf karşısındakine ilk başta ayak uydurursa sonra onun ipine bağlanıyor işte.
evet bence.az seven yönetir.çok seven zaten o benimle olsunda isterse köle olayım kafasını taşırken az sevenin daha çok sevmesi için o kişiden yerine getirmesi gerektiğini düşündüğü bir çok görev olabiliyor.onu yönetiyor bir anlamda bence.soruda çok güzel bir soru tebrikler.ks nadir görülen özel sorulardan.
Teşekkür ederim :)
Cevap
15Cevap
Gördüğüm en kısa cümlede en anlamlı başlık tebrik ederim en başta.En güzel aşk karşılıklı olandır. Vay be ilişki meğer şirket olmuş yöneticisi falan varmış.
valla gördüğüm kadarıyla s klemeyen taraf vazgeçilmez oluyo öyle boktan bişe işte
Sen duygusala bağladım demişsin işte, ama ilişkiyi daha çok düşünsel taraf yönetir. :P
2 taraf ta kendine göre çok sever azlık çokluk yoktur bence yönetim ise baskının elindedir taviz verenin değil
onu bilmem ama biri yönetmezse kontrolden çıkıp uçuruma düşer
Seveni eylemle karşılayan, eylem yapanı da seven yönetir.Yani her zaman eylem yapan kazanır.
ılıskıyı duygularını gızlemesını beceren taraf yonetır..
ikiside yönetemez o ilişki çok uzun sürmez ben biliyorum onları :D
Vampir, hani "üf snne be slk.s.s" şıkkı ):
onun modası geçti be kuzum :D
Hor görüldüm şu an ). asfgşk
:*
babam yönetiyor genellikle
Kuralları olan taraf yönetir her zaman ^^
Bizim iliskimizi sevgilim yönetiyor :)
tabiiki de az seven.
ben nerden bilem :D
ben yönetirim.
kafası çalışan : )