Nerdeyse her kızın yanında bir erkek var cafelerde olsun okulun çevrelerinde olsun hep görüyorum ama bana yanaşan laf atan tanışmak isteyen 1 tane kız yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yorumları aldırma bence çünkü çok saçma yorumlar var. Sen erkek olarak adım atmazsan kızlar da kolay kolay sana adım atmaz zaten o yüzden gereksiz yere triplere girip kendini de üzme boşuna. Senin daha sosyal dışa dönük olman lazım eğer öyle bir sonuç istiyorsan
06 Yorumla- +1 yıl
Çocuk tipim iyi diyor kızlar gelsin bana diyor jsjssjsj
Soran+1 yılTipim iyi olunca yeterli olarak görüyorum kendimi
Soran+1 yılTipsiz erkeklerin totosunu kaldır o zaman ne diyim
En İyi Cevaplar
Kızlar kime laf atıyormuş laf atan kızla olmak istemek de ne bileyim. Kendinize karşı ozsayginiz olsun. Zaman kendiliginden sizi biri ile tanıştırsin. Ne kadar çaba ne kadar gayret yanlış insanlarla tanışmaya yol açar. Önce okul amacını belirle kendine sonra her şey kendiliğinden gelecektir acele neden ediyorsun ki. Diyelim beğendi laf attı istedi bu seni ne zamana kadar tatmin edecek mutlu edecek. Sana laf atan insanın yarın başkasıyla da laf atarak tanışacagini düşün
012 Yorumla- +1 yıl
Harbi bende yorumları okudum en moral veren en iyi yorum senin
Soran+1 yılBekle bekle nereye kadar elin oğlu kızları öpüp yatağa atıyor bende 21 yaşında elime kız eli değmemiş bakır biriyim
Soran+1 yılKızlar yalnız kalmaz ki hepinizin sevgilisi oluyor herşeyi yaşıyorsunuz asıl erkeklerin çoğu yaşayamıyor
Soran+1 yılBilmiyorum bana inandırıcı gelmiyor kız abi bu sonuçta karşı cinsler av olarak görüp gelip teklif ediyor ve birini mutlaka kabul ediyorsunuz
Soran+1 yılHaksız mıyım?
Soran+1 yılŞu an tamam yoktur ama önceden olmuştur ya sjshsh
Soran+1 yılVe neden olmadı peki eğer olmadıysa gerçekten?
Kızlar niye laf atsın kardeşim. İlk önce en iyi yönleri i belirle bunlar üzerinden iletişim kur vardır illa etrafında. Bu şekilde cekiniyorsan gruplar olur sınıfta veya bölümlerde oralara katılıp oradan halledebilirsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılTipim iyi çünkü
Soran+1 yılAh be abi keşke güzel kızlarda ki şans yakışıklı erkeklerde de olsaydı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar sadece paraya ve iyi bir işe bakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa niye dert edindin kendine bu kadar bi de sen hiç birine yanasmayı denedinmi ki ne bileyim güldür espri yap vs konusmaya çalıs ayrıca bizlere apayrı varlıkmışız gibi bakmayı bırak normal biriymiş gibi davran zaten kendiliğinden gelirler onlar
132 Yorumla
Soran+1 yılDert edindim çünkü benden daha kısa boylu daha tipsiz erkeklerin bile yanında kız var ve benim daha sevgilim olmadı tipim iyi kızlardan adım bekliyorum türkiye gibi tipsiz insanların çok olduğu bir ülkede benim değerim olmalı tipim iyi çünkü
Soran+1 yılKötü adam rolü yapmaya çalışcam daha önce tuttu çünkü sevgili olmadım kızla ama hoşuna gitti gibi
Cevap sahibi+1 yılHahahsh kanka taktik uygulama seni seven olduğu gibi sever ayrıyeten ben mesela iyi birisini arardım herkes kötü seviyor diye şart yok tipin de iyiyse dediğine göre çekiniyor olabilirler bu bana bakmaz diye ya da çirkin erkeklerin senin önüne geçmelerinin nedeni özgüven ve cesaretleridir. Çünkü o kadar reddediliyorlar ki bir süreden sonra bi güzel kıza karşı bile teklif etmekten çekinmiyorlar ve bumm. Piyango vuruyor. Zaten bir iki güzel söz söylesen çoğu kız o ilgiye aşık oluyor asla bırakmaz
- +1 yıl
Biz niye güldürelim
Cevap sahibi+1 yıl@samet19997 knka put gibi durup hiç iletişime geçmezsen kız seni nasıl tanısın da ilgisini çeksin. Soruda da görüldüğü üzere sevgilisi olsun istiyorsa kızların hoşuna gidecek özelliklerinin üstüne gidilmesi gerek. Ha sen yok yalnız iyiyim diyorsan yapma...
- +1 yıl
Ben kızlarla konuşuyorum ama sevgilim olmuyor
Cevap sahibi+1 yıl@samet19997 fazla bunaltma karşi tarafı sürekli yazma ama flortleş karsilik mutlaka alirsin nasi olmuyor yaa
- +1 yıl
Kendime bakan biriyim spor yaparım iyi giyinirim galiba dışarıdan sert görünüyorum kızlar çekiniyor şu an vakit ve nakit olarakta sıkıntılı dönemdeyim
Cevap sahibi+1 yıl@samet19997 nakitin önemi yok tabi nasıl birisini sectigine bagli. Sahsen ben birini seversem parasına ihtiyacım yok dısarda banklarda da otururuz paramız yoksa cıkarır cebimden 10 lirayı iki simit alır beraber yeriz böyle param yok beni sevmezler diye dusunmeyin inaninki cok iyi kızlar var. Hem kendin de dedin bakıyorsun kendine instagramin falan varsa kaliteli bi kac foto paylassan zaten pesinden koşan çok olur
- +1 yıl
O işler öyle olmuyor senin gibi kızlar pek yok
- +1 yıl
İyi kızlar eminimki var bana denk gelmedi
Cevap sahibi+1 yıl@samet19997 bana da iyisi denk gelmedi erkeklerin ama biraz da hatayı seçtiklerimizde aramalıyız bence. Sosyal yaşantımızın dışına çikacak insanları seçip mutlu olamıyorsak bu biraz da bizim suçumuz. Biraz da şanssızlık olunca kaderimiz üzülmekten yana oluyor. Ama bu demek değildir ki iyiler yok. Aksine keşfedilmeyi bekliyorlar. Ve ben hatalarımdan ders çıkarıp bundan sonra seçimimi ona göre yapıyorum. Sen de öyle yapmalısın bence
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ederim yorumların için, ülkemizde hâlâ iyi insanlarda var önyargılarımızı bir kenara bırakıp anı yaşamalı önce kendimiz mutlu olmalıyız zamanı geldiğinde iyi insan bizi bulacaktır
Cevap sahibi+1 yıl@samet19997 aynen öyle önyargılarımızı kıralım kendimizi değiştirelim zaten bizim fikirlerimiz değistikçe doğrusunu buluruz asıl ben teşekkür ederim kısa sohbet için. İyi akşamlaaaar...
Soran+1 yılSırf özgüvenli cesaretli diye tipsiz erkeklere bakıyorsanız yakışıklı erkeklerden uzak dursun kızlar o zaman
Soran+1 yılİyisi denk gelmedi deme çünkü kızların kalbi kötü adamı bulur çeker ve severmiş iyi adam isterim lafınız sadece lafda kalıyor iç güdüleriniz ve kalbiniz sizi zaten kötü adama doğru götürüyor
Soran+1 yılSiz farkında bile değilsiniz
Cevap sahibi+1 yılTipin ne onemi var ayrica kendine guvenmeyen ozguvensiz birisiyle olmaz yani
Cevap sahibi+1 yılKanka genelleme yapma benim çıkmadı karşıma yazan yok eden yok. Hep üzecekler özguvenli oldugu icin yaziyor bi umut diyip inaniyoruz sonuc husran ben artik güvenmiyorum kimseye
Soran+1 yılTipin senin için önemi olmayabilir güzel kızsan ama yazık edersin kendine
Soran+1 yılÖzgüvenli erkek karaktersiz oluyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılGüzel ya da çirkinim ne fark eder karsimdakini tipine gore yargılamam yazık da olmaz bana hiç. Kalbi çirkin birini seçersem yazık olur asıl bana. Sen zaten bu kafayi degistirmedigin icin bulamamissin demekki
Cevap sahibi+1 yılYoo hiç de bile
Soran+1 yılAldatan çapkın erkek mesela özgüvenli olur
Soran+1 yılGüzel kızsan işte güzelliğinin değeri kalmaz tipsiz erkek bile seni elde ediyorsa
Cevap sahibi+1 yılÇok saçma bi düşünce yapısı. Umarım bi gün düzeltirsin. Güzelliğin sadece fiziksel olduğunu düsünmene üzüldüm doğrusu. Güzellik kalptedir.
Soran+1 yılNe diyim o zaman en tipsiz erkeğin bile elde edebileceği bir kız ölürsün
Soran+1 yılOlursun*
Cevap sahibi+1 yılNe alâka? burada saygi çercevesinde konuşmaya calısıyorum. Ayrıca varsın senin deyiminle "çirkin, tipsiz" olsun. Guzellik gorecelidir. Belki bana güzel geliyordur. Ki gönlü güzelse tipin hiç bi önemi yok. Asıl sen bu şekilde gidersen kimseyi elde edemezsin. Ne cesaret var ne başka bir şey. Oturduğun yerden kızlar gelsin diye beklemeye devam et. Ahahah belki gelirler bir gün bekle sen...
Soran+1 yılYakışıklıyim beklemekte haksız mıyım? Tipsiz biriyle sevgili olmam seni de daha çok kandıran kullanan olur belli ki her teklif eden şans veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılHer teklif edene şans veriyorum demedim=)
Soran+1 yılDedin
kendin ol dostum öncelikle orjinal ol genel kulturlu ol ortamda konusabilecegim seylerin olsun insanlara selam ver iletisimini guclendir flortoz takil ama unutma sen oturdugun yerde kolay kolay kimse seni gelip bulmaz cesaretli ol istedogini al cok zor degil kendine guven ortalama herkesin sevgilisi var kizlarla mumkun oldugunca fazla diyaloga girmeye calis birisiyle muhabbet ilerler kendini pazarlamayi bil pasif kalirsan zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sosyal olman şazım böyle pısırık içine kapalı erkekelre kimse adam yerine koymaz
03 Yorumla
Soran+1 yılKoyma abla bizde ki adamlık karakter sosyal erkeklerde yok
Soran+1 yılPısırık diye dalga geçiyorsun ama ozguvenliler de aldatıyor sizi
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu sorun haline getirir, canını sıkarsan hep olumsuz sonuç alırsın. Rahat ol, kafanı rahat tut ve anı yaşa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya canısı ya bakımsız kendine iyi bir çeki düzen ver ve kızlara yanaş biraz bir dost yap devamı gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etme tipim iyi onlar bana gelsin
Cevap sahibi+1 yılçokça beklersin o zaman
Soran+1 yılNiye
+1 yılSana bir şey diyim mi bende yalnızdım arkadaşların sevgilisi vardı şimdi onlar aşk acısı çekiyor
00 YorumlaKiz istemiyor diye ne bu tavır? Sen niçin oradasın bunu anla
02 YorumlaOkulunu bitir para kazan kızlarin oturacağı yer belli ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaaa keşke bir oturan olsa malum yerime sjsjsjsjsj
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban seni kız peşinde koş diyemi okutuyor okuluna bak sen 😄
07 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂 kızlar bile her halti yiyor ben erkeğim ben niye boş durcam
Cevap sahibi+1 yılBabana söylerim bak okumuyor diye 😂
Soran+1 yılSöyle umursamaz emin ol. Erkek adam istediğini yapar özgür olur kızlar edepli olacak ama
Cevap sahibi+1 yılheee oldu görürsem söylerim.. erik ağacımıyız biz
Soran+1 yılValla ne dersen de kız edepli olur erkek edepsiz olur iyi günler
Cevap sahibi+1 yılkız bulamaman da belli oldu bu şekilde
Soran+1 yılNedenmiş nerden belli oldu?
Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı. Benim de gençliğim hep yalnız geçti hayatımda hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdım atmıyorsunuz sonra bizde yalnız kalıyoruz jshshshs
00 Yorumla
+1 yılBoş ver 35 girdim 12. universitemi okuyorum bende de kimse yok. Yapayalnız yaşıyorum. Onu yaşamayan anlamaz ki! Kadında yalnızlasir ve yorulur. O zaman senin ihtiyacın kalmaz
00 YorumlaÜniversite bitince de iş yok kız da yok diye ağlarsın zibidi 🤣🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılBu lafı sevgili olduğun tıpsiz kekolara söyle zibidi diye
Soran+1 yılOlmuştur uza artık
kızlardan vazgec derslerine odaklan
027 Yorumla
Soran+1 yılErkek adamım niye vazgeçiyim
- +1 yıl
Erkek adam ktxkkgxkgx ya sizin bu kafalarinizi sevsinler
Soran+1 yıl@karantinna elin oğlu kızları öpüyor elliyor ben niye mahrum kaldıysam
Soran+1 yılErkek farklı kız farklı niye şaşırdın
- +1 yıl
Erkek adı altinda abazacılık mi oynamak istiyor canın
Soran+1 yıl@karantinna yoo kız edepli namuslu olur ama erkek olmaz olmamalı
- +1 yıl
Geri kafalisin
Soran+1 yıl@karantinna teşekkür ederim sen o halde namussuz olmaya devam et
- +1 yıl
Sana da bu yolda başarılar
Soran+1 yıl@karantinna allaha da dersin hesap günü namussuzlugu destekle bakalım
- +1 yıl
Sen iyi misin hem Allah diyip erkek olmamalı falan hasta mısın Kuran'a erkekler için ayrı bir şey mi mevcut
Soran+1 yıl@karantinna hayır ama sen geri kafalı diyerek namussuzlugu savunuyorsun
Soran+1 yılMüslüman kız namuslu olmak zorunda
Soran+1 yılDuydum da ben peygamber değilim peygamberle beni karşılaştırma
Soran+1 yılÖnemlidir ama kızlar erkeğin ne olduğuna geçmişine bakmaz
Soran+1 yılErkekler namuslu kız ister ama o yüzden kızların namuslu olması önemlidir
Soran+1 yılNamuslu kız olamadıysan o senin sorunun biz namussuz kız sevmiyoruz iyi günler
Soran+1 yılNamussuz olmayı savunan sensin ne diyim ki sana
Soran+1 yılTeşekkür ederim o zaman savunduysan
+1 yılParan ve tıp yoksa zor
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke tipsiz olsaydım hep onlar sevgili yapıyor
- +1 yıl
Benimde tipim var ama para ve zaman yok
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. acele etme zamana bırak bence
00 Yorumlasenin yanasman lazım yoksa tabi yalnız kalırsın
00 Yorumla
+1 yılKanki koskoca fakülte enseyi karartma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılHayatın sıradan gidiyordur
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırak.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemesi kolay sen kızsın tabi kolayca onla bunla takılıp herşeyi yapabilirsin
Can dost sabunlari ve elizabeth 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBolumun nee
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun bir önemi yok kanka
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster biri
00 Yorumla
+1 yılSen adim atmalisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
kendini as
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Üniversite okuyorum yapayalnızım hiçbir kız beni istemiyor ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım