Küçük bir Özel okulda tam burslu makina okuyacağım hiç kız olmuyacak acaba yan sınıflardan felan sevgili yapabilirmiyim?
**Hiç sevgilim olmadı düzgün biri olsun evleneyim istiyorum
Küçük bir Özel okulda tam burslu makina okuyacağım hiç kız olmuyacak acaba yan sınıflardan felan sevgili yapabilirmiyim?
**Hiç sevgilim olmadı düzgün biri olsun evleneyim istiyorum
Kendi dalindan sosyal medyada arkadasliklar kurabilirsin. Olmazsada baska bölümden birilerine illaki hoslasip sevgili olabileceksiniz. Üni bi baslasin hele daha neler ortam kuracaksiniz :) sana tek tavsiyem nolursa olsun kendini en batakligina cekmesine izin verme. Sana sunu dene vs diyecektir sakin uyma. Bunun gerisinde gez dolas eglen. Hayatinda bol basarilar karsim 🙏🏻
Yok kullanam sigarayı bile bıraktım teşekkür ederim
Bol bol kulüplere etkinliklere vs katıl. Böylece bir sürü kıxla tanışabilirsin ama her kıza sebgili olayım ilerlerim gözüyle bakma (kullanırlar) bir kriterin olsun. Sen ilk kendinden ve karşı tarafın karakterinden emin olduktan sonra adım at. (Yani önce baya bi tanı)
Tamam etkinliklere kulüplere katilcam teşekkür ederim
Cevap
0Cevap
Daha üni gitmeden evlenim mi diyosun siz hangi kafadasiniz ya bi sakin illa bulucaksin zaten
Ya hayır ciddi ilişki demek istedin
Öncelikle şunu sormak istiyorum üniversiteyi kız bulmak için mi okumak istiyorsun?
Ya hayır zaten ahrika bir bölüm okuyacagim öyle olsa gider kızların çok olduğu bölümü okurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?