Odana kapanıp sadece ders çalışarak ya da hep aynı üç kişiyle takılarak birini bulman zor. Kantinde otur, kütüphaneye git, kampüsteki etkinliklere katıl. İnsanların seni görebileceği yerlerde vakit geçir. Sevdiğin bir hobiyle ilgili (tiyatro, fotoğrafçılık, spor vb.) bir kulübe gir. Ortak bir ilgi alanı olduğunda muhabbet kendiliğinden başlıyor, "nasılsın" demek çok daha kolay oluyor.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)6 ayüniversitede sevgili yapmak aslında sandığın kadar zor değil ama aceleyle de olmaz çünkü en sağlıklı ilişkiler doğal gelişenlerdir, önce şunu bilmek gerekir ki üniversite ortamı sosyallik üzerine kurulur ve sevgili yapmanın ilk şartı görünür olmaktır, derslere girip çıkıp hemen eve dönmek yerine kulüplere katılmak, etkinliklere gitmek, ortak alanlarda vakit geçirmek seni ister istemez insanların içine sokar, ortak dersler, aynı kantin, aynı kütüphane tekrar tekrar karşılaşma yaratır ve tanışmalar genelde buradan doğar, sevgili yapmak için herkese flört gözüyle bakmak yerine önce sohbet etmeyi öğrenmek çok önemlidir çünkü sağlam ilişkiler muhabbetten çıkar, rahat konuşabilen, dinleyen ve karşısındakiyle gerçekten ilgilenen biri her zaman daha çekici olur, özgüvenli görünmeye çalışmak yerine doğal olmak çok daha etkilidir çünkü yapmacıklık hemen hissedilir, kendinle barışık olman, ne istediğini bilmen ve sınırlarının farkında olman seni zaten öne çıkarır, üniversitede insanlar samimiyete çok değer verir, sürekli rol yapan değil olduğu gibi davranan kişi daha kolay bağ kurar, sosyal medyada tanışmalar da olabilir ama asıl bağ yüz yüze kurulur, göz teması, gülümseme, basit bir sohbet başlatma cesareti çoğu şeyin önünü açar, reddedilmekten korkmamak gerekir çünkü üniversite ortamında bu çok normaldir ve kişisel algılanmamalıdır, herkes herkese uymaz, önemli olan denemek ama zorlamamaktır, biriyle yakınlık oluştuğunda ilgini net ama baskısız göstermek gerekir, sürekli mesaj atmak ya da geri çekilmek yerine dengeli olmak çekiciliği artırır, en önemlisi de sevgili yapmak hedefiyle değil hayatını dolu yaşamak hedefiyle hareket etmektir çünkü sen mutlu, aktif ve kendine odaklı olduğunda doğru kişi zaten yolunun üstüne çıkar, üniversitede sevgili yapmak bir strateji değil bir akış meselesidir ve bu akışta sabır, doğallık ve kendin olmak her şeyden daha çok işe yarar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÖncelikle sakin ol yoksa saçma tiplerle olursun. Biriyle olmak için olmak hiç iyi değildir yavrucum. 😏 farklı fakültelerden arkadaşlık edin. Bölüm seçmeli alan seçmeli dersleri farklı fakültelerden al. Sivil toplum örgütlerine gir. (Tema, tog, tegv gibi medeni olanlar 😌) Sonraaa sinema, konser, tiyatro gibi düzgün yerlere git. Eğer sürekli aynı yerlere gidersen dikkat çekersin. Erasmus programına katıl 😏
25 Yorumla
Soran6 aySakinim zaten de evet doğru diyosun
Cevap sahibi6 ayAceleye getirme yani fıstık. İlk zamanlar hep hata nedeni bu duygu.
Soran6 ayHaklısın cidden yorum için sağol
Cevap sahibi6 ayÖnemli değil ☺️
Soran6 ayÜf sal yorumları
- Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı.
6 ayÜniversitede hoşlandığım bir çocuk vardı bence o da bana boş değildi sınıf kapısında birbirimize bakış atıyorduk 😂😂 Dilara diye bir kız vardı deli gibi aşıktı bu çocuğa ama nasıl aşık eriyordu bitiyordu çocuğu görünce. Dilara ile arkadaş değildim ama Şu Dilara'daki arsızlık bende olsa çocuk benimdir diyordum içimden 😄😄 Arsız mıyım hayır gururum var benim.
112 Yorumla- 6 ay
Aşkta gurur olmaz yoksa den kaybedersin;)
- 6 ay
simdi onunlamısın
Soran6 ayÜf sanane
- 6 ay
ben cevap sahibine sordum
Soran6 ayKes adam olmayanları kaale almıyor
- 6 ay
irispilerle konuşmuyorum yazmam daha
Soran6 ayİrispi sensin
- 6 ay
Durun yahu sakin kız 😂😂 o açılmadı ben de açılmadım Dilara'ya da yar olmadı ama 😄
Soran6 ay😂😂
Soran6 ayO ruh hastası sapık bacım sen onu takma zaten
- 6 ay
Valla tatlım üniversitede böyle işler çok sıkıntı oluyor bizim sınıfta sevgili olan çiftler vardı ayrıldılar sanırım ama benim lisede de vardı sevgili olan arkadaşlarım 5 yıl önce yolda karşılaştık ayaküstü konuştuk biraz hâlâ birliktelermiş. Aşk mı yaşadığınız şey o önemli
- 6 ay
Sana yar olmadı dilaraya olmadı kime oldu ozaman dökül hahahaha😅😅
Yapay Zeka Cevapladı
üniversitede sevgili mevzusu tamamen sosyalleşmeyle alakalı tatlım 😌 İlk iş, kulüplere yazıl, etkinliklere git, bölüm WhatsApp gruplarında sessiz kalma. Derste soru soran, teneffüste iki laf eden o kişi ol 😉 Kendin olman çok önemli, kasıntı davranma, “sevgili bulmalıyım” diye değil, “insan tanıyayım” diye bak. Peki sen nasıl bir tip istiyorsun, biraz anlatsana, beraber strateji yapalım mı? 💘
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Amacın okul okumak değil sevgili bulmak mı?
03 Yorumla
Soran6 ayEvet
Soran6 ayTamamdır sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayHiç gerek yok. Sevgiliye vereceğim vakti derslerine ver ortalamanı yüksek tut. Saçma sapan erkeklerle vakit kaybetme
533 Yorumla- 6 ay
@theangelsq lazm olurdu
Soran6 ayDoğru söylüyon
- 6 ay
Kendi mutsuzlugunu başkasina yığma, sizin gibiler yüzünden ozguvensiz asosyal bir toplum gençlik yetişiyor bırak kız hevesini isteğini denesin hem dersini çalışır hemde sosyallesir ortadoğu zihniyeti tamda bu
- 6 ay
Evet çok işe yarıyor bazen yanlızken
Soran6 ayNe işe yarıyor mesela
- 6 ay
Yanlızlıgı gideriz sohbet edersn
Soran6 ayNormal arklarla da sohbet ediliyor
- 6 ay
Ben öyle bir şey yaptım bir işime yaramadı hala atanmaya çalışıyorum. Dersi tamamen salma ama sosyalleş mezun olduktan sonra o ortamı tekrar bulamıyorsun çevren azalıyor karşı cinsle aynı ortamda bulunacağın ortam olmuyor. O yüzden her şey zamanında güzel :) Yeni insanlarla tanış kurslar konserler etkinliklere katıl hayatını yaşa biraz
Soran6 ayYorum için teşekkürler😊
- 6 ay
@hellostranger0 bencede öyle
- 6 ay
Kız diyince inan ben diyince sorgulamak
Soran6 ay🤣😂erkeklere güven olmaz
- 6 ay
bence de güven olmaz demek istediğim arkadaş ortamı sosyalleşme flört illa sevgili ol takıl anlamında değil zamanının değerini bil :) Aşık olabileceğin ortamının olduğu en güzel dönemlerdesin
Soran6 ayHaklısın valla😘
- 6 ay
En mantıklı yorum 👍🏻
- 6 ay
Olur olur
Soran6 ayNooo
- 6 ay
No değil yes
Soran6 ayYes değil noooo
- 6 ay
Yes desene
Soran6 ayYok
- 6 ay
tamam
Soran6 ayTamam
- 6 ay
@Leuvergnex kendi mutsuzluğumu başkasına yıkmıyorum. Biraz yanlış anlaşılmışım sanırım, yalnızca fikrimi belirttim. Sevgililik evlilikten önceki süreçtir. İki insan birbirini tanır, birbirlerine karşı uygunsalar ona göre hareket eder. Günümüzde, sizin de bildiğinizi sanıyorum, bu değerlerin önemini yitirdiğini görüyorum. Sevgililiğin, sevmenin anlamı bile değişmişken; ben o kıza nasıl sevgili yap diye bir öneride bulunup onu kötü tarafa sürükleyebilirim? Ve bariz olan bir başka şey de üniversite ortamı. Hiçbir şey eskisi gibi değil, öğrencilerin profili ve hatta kimliği dahi çok değişti. Diz söyleyin bana, bu zaman bu kadar kötü iken biriyle kolay kolay birlikte olunabilir mi?
- 6 ay
Siz**
Soran6 ayYalnız çok güzel konuşmuş ablamız👏👏👏
- 6 ay
@theangelsq Ağzına sağlık
- 6 ay
Olan bir sürü insan var , yurtdışında da kötü insanlar var illa ki ama onlarda bir şeyler yaşamak bile bu kadar serbestken bizde sevgili olmak, bir arkadaş edinmek ne kadar büyütülüyor zor bir şeymiş gibi görülüyor alakası bile yok size kalsa karşı cinsle evlenene kadar arkadaş bile edinmemek lazım ama size bir şey söyleyemiyorum yetiştirilme tarzınız ailenizin muhafazakar yapısı böyle görmüşsünüz, dünyanın heryerinde kötü insanlar dolu sadece Türkiye'de bu kadar suç islenmiyor Amerika'da Avrupa'da ya da başka yerde de var kötü insanlar ama oradaki insanlar serbest özgür bir şekilde sosyallesip bir partner bulabiliyor önemli olan karşıdaki insanı iyice tanıyıp emin olmak , İran afganistan Ortadoğu ülkeleri gibi kapatalım kendimizi evlere arkadaş sevgili edinmeyelim sonra tanımadığımiz beraber vakit geçiremedigimiz bir kadın erkekle görücü usulü evlilik Ortadoğu ülkelerinde ki döngü bu insanlar arasında iletişim olmayınca birbirinden uzaklasan sosyal olmayan bir toplum ve çevrenin daha da berbat hale gelmesi kaçınılmaz çünkü insan gibi yasamiyoruz ki birbiriyle iletisimi olmayan asosyal bir toplum da bastırılmış duygular yükselir karşı cinslerin birbirine nefreti artar buna bağlı olarak cinayet hırsızlık kotülük her şey de artar.
- 6 ay
kesin kötü tecrübe
Soran6 ayÜf yorumlarımı sal
- 6 ay
Skmsks
Ben bu kafayla uni okuyor olsam. Bir kız arkadaşı edinmek için kendi sınıfım haricinde kulüplerde katılırdım sosyal etkinliklerde daha hızlı arkadaşlık oluyor ve daha fazla şey daha kısa zamanda paylaşılıyor. İlgi alanına göre bir kulübe katıl. Böylece erkek arkadaşı edinirsin.
10 YorumlaSenin derdin okumak değil ki bende üniversite okuyorum ikinci sınıftayım bi kere bile sevgili bulayım şuradan diye düşünmedim hep kendimi nasıl geliştiririm nasıl bir kariyer yolu izlemeliyim diye düşündüm ben İstanbul un göbeğinde yaşıyorum doğma büyüme burdayım burada okuyorum ve gördüğüm kadarıyla muhafazakar bi şehirden gelmişsin anlıyorum sudan çıkmış balığa dönmen normal ama üniversite erkeklerinden bi cacık olmaz kızım kullanmaya çalışırlar seni sen cinsellik istemiyorum desen bu kez ayrılalım der ve sende o kişiye duygusal olarak bağlanırsan ayrılınca acı çekersin manipüle edilirsin o işlere hiç girme en azından kariyerini yap o zaman şecilen değil seçen olursun ve cinsellik kabul etmem diye kendini kandirma şimdiki zamanın erkekleri cinsellik olmadan sevgili olmuyor tamamen işlerini görecekleri kız arıyorlar kendilerine ve sende kendini sevgili adı altında kullandırma onlara
26 Yorumla
Soran6 ayYa bilip bilmeden konuşma derdim okumak olmasa zaten üniversitede okumazdım etrafta erkekten bol ne var. Onun dışında güzel yazmışsın diğer konularda haklısın.
Soran6 ayİşte bende o bir tuttuklarından değilimki
Soran6 ayAlınmadım zaten güncellerim yok öyle biri değilim şükür
6 ayBence hiç gerek yok akademik kariyerine odaklan sonra benim gibi pişman olursun benimki erkekler yüzünden değil tabi de ama sen sen ol üniversite de sadece derslerine odaklan
23 Yorumla
Soran6 aySen ne konuda pişman oldun
- 6 ay
İstediğim bölümü okumadım o yüzden
Yanlış arkadaşlar kaynaklı oldu
Yoksa şu anda çok farklı yerlerde olurdum
Soran6 ayHmm anladım
Öncelikle bana soracak olursan daha 1. sınıfta kesinlikle sevgili yapma sonuçta onlari daha yeni tanıyorsun kimse ilk göründüğü gibi değildir çok minnoş görünebilirler ama arkasından ne çıkacağına dair hicbir fikrin bile olmayabilir o asla öyle biri olamaz dediğin kişilerde olacak ama yinede şu an çok daha yenisin hepsinin gerçek yüzünü göreceksin ondan sonra kimi seçeceğine karar ver zaten şuanda sana çok fazla yanaşmaya çalışan kişiler olucak hemen kendini onlara teslim etme akıllıca davran
13 Yorumla
Soran6 ayGerçi yanaşan da yokki be😂
Soran6 ayŞimdilik yok bakalım artık
6 ayBulmaman daha iyi bence ama deneyebilirsin 😂
42 Yorumla
Soran6 ay😂neden ya
Gizli Üye(36-45)6 ayNeden birini arıyorsun? Önce gerçekten oku.. Erkek her yerde her zaman var.. Yapmayın lütfen.. Bu yaşına bu hayatına Bi kere geliyorsun değerini bil ve düzgünce oku mesleğini eline al.. (tabiki dinlemiceksin ama söylemek istedim) ilerde aklına gelirse Bi kadın demişti öyleymiş dersin. 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySevgili degilde anca obje yapabilirsin. Piyasaya bir kere girdinmi bircok erkegin altina girersin sonra 30 yasina gelincede enayi erkek avina cikarsin.
O yuzden amacin sevgili olmasin , amacin bag kurmak kendin olmak temas etmek olsun. Yoksa diger turlu s**kerler akilli ol. Cinsellik yasama demiyorum zaten ama yasiyorsan skligi**nle kalma.
223 Yorumla
Soran6 ayÜf her insanı bir tutma sende
Cevap sahibi6 ayAma sordugun sorudan seni biraz anliyorum. Bak sevgilim olsun diyorsan bunu dogru insanlar yasa diger turlu istegin pesinden gitmek boka sardirabilir. Sirf istiyorsun diye onune gelen ilk kisiyle yapmak risk diyorum sana
Soran6 aySev olunca illa bişeyler yapcam diye bi kaide yok normal ark gibi olsun
Cevap sahibi6 aySana diyorumki olsun olmasin demiyorum. burada muhim olan karsilikli saygi ve senin obje olmaman.
Soran6 ayYok yok obje yapmam kendimi
Cevap sahibi6 ayOnlar yapar, sen akilli ol uyanik ol. Ezikmi yoksa erkekmi iyi sec.
Soran6 ayYok yok ben daha uyanığım o konuda. Nasıl anlıycamki karşıdakinin niyetini
Cevap sahibi6 ayFarkinda olarak. Farkinda olmakta acı ile oluyor iste. Ama ipin ucunu sana şu sekilde verebilirim. Kendini digerleri ile kiyaslama ve özgün ol , ezber boz. Ezbere yasama , belli bir kalipta olma. İnsanlar seni anlamaz bazen de dişlar ama sen guclu ve uyanik olursun. Daha da iyisi kontrol edip yonetebilirsin. Cunku insanlar yonetilmeye o kadar acikki. Tabi art niyeti katma isin icine.
Soran6 ay😂😂demek o yüzden sev olmuyor benim
Cevap sahibi6 aySen erkeklerle sohbet ediyormusun nasil oluyor gunfelik hayatin
Soran6 ayHiç erkek çevrem bile yokki
Cevap sahibi6 ayNeden yok , yani sinifta erkekmi yoksa , yoksa senmi konusmuyosun.
Soran6 ayBen konuşmuyorum
- 6 ay
Yalnız her 30 yaşında olan kadının geçmişi kirli değildir o halde genelleme yapmayın lütfen
Soran6 ayİşte boş yapmış
- 6 ay
Buradaki erkeklerin çoğu kötü ve sadece cinselliğe odaklı bu yüzden herkesi kendileri gibi sanıyorlar kişi kendinden bilir işi dememişler boşuna
Soran6 ayHaklısın
- 6 ay
❤️
Soran6 ay💜
Cevap sahibi6 ay@günes121212 her 30 yasindaki kadinin diye bisey demedimki zaten oyle bi sacmalikli olur zndhhd
Cevap sahibi6 ay@günes121212 evet burdakiler oyle.
Birde herkesi oyle sanar demissin , diyelimki o bahsettigin kesimdeyim , peki seninde cinsellik pesinde oldugunu sana dememisimki zaten bu yorumu sen olmayan ruhlarami yaptin aq- 6 ay
Hiç bir şey anlamadım ama anlamakta istemiyorum vallaha biliyor musun
Cevap sahibi6 ay@günes121212 dusunme kapasiten iyi olsa anlardin. Bir konuyu ezberden sonuclandirdigini yaptigin yorumdan anlamaliydim ve bu yuzden sana aciklama yapmamaliydim.
Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Üst sınıflardan yanaşan olabıkır dıkkat et heba olma..
16 Yorumla
Soran6 ayOlmam merak etme. Yanaşan da yokki
Soran6 ayHayırlısı
Soran6 aySağoll
Gizli Üye(36-45)6 aySevgilim olsun diye dolanma ortalıkta, aniden olur bu işler, güleryüzlü ol insanlara karşı ama her erkeğede güvenme bunu söylemeye gerek yok zaten, cinselliğe açık biri misin peki
124 Yorumla
Cevap sahibi6 ayHangi şehirde okuyorsun
Cevap sahibi6 ayİçe kapanık birisin herhalde
Soran6 ayEvet öyleyim
Cevap sahibi6 ayKasma kendini biri senden hoşlanırsa zaten yakın olur
Cevap sahibi6 ayHangi şehir
Soran6 ayKonya
Cevap sahibi6 ayMuhafazakar biri misin nasıl yaşamın var
Soran6 ayEvet öyleyimm
Cevap sahibi6 ayAma sevgili yapsan o seks istese ne yapacaksın
Soran6 ayYapmam
Cevap sahibi6 ayBöyle düşünmen güzel, İstanbul’a geliyor musun
Soran6 ayHayır
Cevap sahibi6 ayCinsel yönden istekli biri misin nefsin zorlar mı seni
Soran6 ayNe bileyim be ne malca sorular bunlar
Cevap sahibi6 ayİstek var mı yok mu bilmiyor musun
Soran6 ayİstek yok
Cevap sahibi6 aySenin için iyi fazla zorlanmazsın evlenene kadar
Soran6 ayAynen
Cevap sahibi6 ayFiziğin nasıl boy kilo ten saç vs
Soran6 ayNormal
Cevap sahibi6 ayÇok açıklayıcı oldu 😊 tamam sormayın
Soran6 aySöylemiycem zaten
Cevap sahibi6 ayTamam
Soran6 ayOk.
üniversitede 1. Sınıftaki aşklar genelde yarım kalır tamamlanmaz hevestir o an hoştur sonrası pişmanlık dahi olmaz biter gider 2. İse eğer çok iyi giderse yolun sonu belki evlilik ama 2. Şansın da tüm aşka olan inancında gidebilir insanlar nankör bu zamanda dikkat et sevgili bulucam diye hayat standartından düşme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
6 ayÜniversite de sevgili ya da arkadaşlık geçici iştir okul bitince herkes kendi memleketine gider geriye sadece hatıralar kalır oncin derslerine çalış ortalamanı yüksek tut gerisini boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKnka üniverstede okuyan birisiyle sevgili olma 😀neler geliyo stajer hocalar ooooohshshshshdhd
1118 Yorumla
Cevap sahibi6 ayYaw of şaka ya shhshshs saçma sapan işlerle ugraşma derslerine odaklan, dönemini uzatma, tez yaz , akademik makale yazmaya çalış, ne sevgilisi o kadar üniversteyi kazanmışsın git akademik makale felan yaz.
Cevap sahibi6 aySosyal klüplere gir , sakın herkesle samimi olma
Soran6 ayTamamdır teşekkürler neden herkesle samimi olmayayım peki
Cevap sahibi6 ayKnka üniverste biticek birdaha onları zar zor göreceksin çünkü herkes senin gibi farklı şehirlerden gelen insanlar olacak. Özel konuları, aile ile ilgili konularını anlatma, çünkü onlar gelip geçiçi insanlar , 1 tane arkadaşın olsun. Saglam bir arkadaş olsun. 100 tane sahte arkadaşa gerek yok. Hadi taş çatlasa 3 tane saglam knka bul fazlasına gerek yok. Derslerine odaklan , erken mezun olmaya çalış, hatta üstten ders al, şimdi ilk yıl oldugu için kimse kimseyi pek tanımıyor. Herkes birbiriyle yeni iletişim kurcak tanışcak. Saglam düzgün birisiyle arkadaş ol , ortamcı insanlarla takılma , Sen düzgün birisi olsanda arkadaş çevren düzgün degilse sana sıkıntı çıkartır.
Cevap sahibi6 ayÜst sınıfta ki insanlarla samimi olma , şimdi ilk yıl oldugu için siyasi parti gruplarının ögrenci gençlik kolları bize katıl felan dicek. Sakın katılma , hocaların hedefi haline geliyorsun. Baktın dersine giren karşıt partiden senin parti gruplarından oldugunu bilirse dersten bırakır mezun etmez. Siyasi parti gruplarına sakın girme,
Soran6 ayÇok doğru diyosun yorumun için teşekkür ederim🥰
Cevap sahibi6 ayKimseye siyasi görüşünü söyleme, hatta siyasi görüşüm yok felan de geç
Cevap sahibi6 ayMezun etmezler.
Soran6 ayDoğru diyosun net duyulur
Cevap sahibi6 ayRica ederim. Kendine odaklan mezun ol, gircegin 2 grup var. Üniverstenin kütüphane grubuna katıl. ya da üniverstenin cafesinde işe gir çalış hem okur hem çalış hemde kütüphanede çok kafa dinlendirici
Cevap sahibi6 ayAynen knka
Soran6 ayÇok mantıklı konuşuyosun teşekkürler gerçekten
Cevap sahibi6 ayRica ederim knka kendine dikkat et.
Soran6 aySendee
Soran6 ay😊
Cevap sahibi6 ay😊😊🌸🧚♀️
- 6 ay
Konya'da ne akademik makalesi knk bdhsbxhsbx Allah seni ne yapmasın
Soran6 ayHalfkskf yav git işine kardeşim ne taktın üniversiteme sanane be
- 6 ay
tamam tamam üzülme kinaye yaptım
Soran6 ayÜzülmedim zaten haldkajd iyii
- 6 ay
Sevgili bulmakta başarılar reis bxhsbxhs
Soran6 ayHaldjajd saüol sanada başarılar sende arıyosun belliki
- 6 ay
Öyle mi dersin 😉😄
- 6 ay
Ders çalışmaktan elimize kız eli değmedi ki bxhshxhx
Soran6 ayHaşfksfksl öyle tabi. Bulursun sen itüde kız mı yok sana reis
- 6 ay
Ya kız var da işte benim ilgimi çekmiyorlar
- 6 ay
Ağırbaşlı biri yok
Soran6 ayAa neden halbuki orayı kazananlar da güzel olur
Soran6 ayİnşallah bulursun
- 6 ay
Güzel mi olur? İnek hepsi bdhdhxhx
- 6 ay
Ve ben güzelliğe bakmam içe bakarım
Soran6 ayHalfkskf kesin öyledir her erkek aynısını der
- 6 ay
Ben her erkek değilim. Her erkek bir mi?
- 6 ay
Ama sen belli ki dışa bakan bir kadınsın. İşin zor
Soran6 ayÖyle bişey demedim çünkü gerçekler ortada erkekler dışa bakar kızlar içe
- 6 ay
Kızlar içe mi? BDHEBDHSJXHSHXJSHXJSHXXHSZH
- 6 ay
Aynen iç ama cüzdanın içi
Soran6 ayHaşdkskfkd hahaha ne komiksin sen öyle espri güzeşdi de gerçekleri bilen bilir
- 6 ay
Espri olduğunu kim söyledi? Ben ciddiyim random attığıma bakma
Soran6 ayTabi efendim
- 6 ay
Hacı iyi misin? Hangi kadın kalbe karaktere bakıyor bu devirde
- 6 ay
Bakıyorlarsa hani nerede sevgilim
Soran6 ay🤣😂sen İtüde olduğun için bakmıyorlar çünkü itüdekiler zaten zengin olcak
Soran6 ayBiz zengin sevmiyoruz
- 6 ay
Evet biraz öyle zenginler
- 6 ay
Türkiye'nin en iyi okulu ne de olsa boru değil
- 6 ay
Ben zengin değilim abi gel o zaman bzhzhhz
Soran6 ayHalfjsjfs İTÜ de okuyosun geleceğin zengin olmak nasıl değilsin
- 6 ay
Haa öyle aynen kısmen
- 6 ay
İnşaAllah olur be reis
Soran6 ayİnşallah be reis bulursun sen birini
- 6 ay
Amin bdhsxbbsb
Soran6 ayAminn halfjsjf
- 6 ay
Güldüm çünkü zor bulurum. Kızlar seven erkek sevmiyor knk
- 6 ay
Seveni sevmiyorlar sevmeyeni seviyorlar. O yüzden biriyle sevgili olmadan önce zekasına bakarım
Soran6 ayHer kız aynı değill knk evet zeka önemli en önemli şeydir
Soran6 ayBenim gibi dahi nadirdir😅
- 6 ay
Senin gibi dahi mi? Bxhdbxhdbxdxbdhshsbxbb
- 6 ay
Dahi olduğun yorumlardan belli hacı
Soran6 ayHalfksjf dahiyim tabi zırlama. Evet yorumlarda da dahiliğimi belli ettim
- 6 ay
Aynen hacı baya öylesin zeka fışkırıyor
- 6 ay
Konya'da başarılar :)
Soran6 ayÖyleyimdir kıskanma teşekkürlerr
- 6 ay
:) by
Soran6 ayBy😊
- 6 ay
La yazma artık bshsbxhd
Soran6 ayHaşfkskf🤣😂sus o zaman
- 6 ay
He he sus tabii hadi sustum prenses
Soran6 aySonunda be halfjsjf
- 6 ay
:) yazan sensin ama neyse hadi popon kaldırmıyorum
Soran6 ayHslfkskf sen yazıyosun diye yazıyorum artık kaldırdın çok geç prenses dedin bikere
- 6 ay
Bxhsbzszbb
- 6 ay
İndirelim o zaman geri
Soran6 ay🤣😂yok yok böyle iyi
- 6 ay
Niye lo insin gari
- 6 ay
Çok kalktı senin mabad
Soran6 ayHaldksjfks 😂 ben mutluyum halimden
- 6 ay
:) iyi
Soran6 ayGit ders çalış sem
Soran6 aySen
- 6 ay
Yok iyi böyle
Soran6 aySen bilirsin
- 6 ay
Bxhsbzhsb
- 6 ay
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum da
Soran6 ayNe yaşıyon
- 6 ay
Gizli biriyle yaşıyorum yani bzhsbzbs
- 6 ay
Garip bir his
Soran6 ayHalfkskfk tövbee sanki ne yaşıyon sende
- 6 ay
Bu ne hız reis
- 6 ay
Xhsbxhzbxb
Soran6 ayHalfksjfk ben mi sen mi
- 6 ay
Sen baya hızlısın
Soran6 aySeni geçemem o konuda semden hızlısı mezarda
Soran6 ay*senden
- 6 ay
O da bizden biriydi zaten 😎
Soran6 ayNe diyon halfandna
Soran6 ayEspriyi mi kaçırdım hslfmsjf
- 6 ay
Evet
Soran6 ay😂😂haşfjsjd
Soran6 ayBiraz mizahını geliştir ders çalışmaktan orası geride kalmış
- 6 ay
Yoo
Soran6 ayÖylee
- 6 ay
Aynen knk
Soran6 ayAynen ayneeen
- 6 ay
Hshszbshxb
- 6 ay
Yaw senin yaş kaç 15 mi
Soran6 ayYok 13 senin
- 6 ay
23. Hsxb
Soran6 ayHakfjsjf oo ben daha küçüğüm ya🥺
- 6 ay
Yeee
- 6 ay
Neyse hacı bir şey olursa yazarsın
- 6 ay
Hadi hayırlı akşamlar dilerim 🌷
Soran6 aySağol hacı sanadaa😊
- 6 ay
Zsbxshsb
- 6 ay
Seni tanıdığıma memnun oldum (hoş daha ismini bile bilmiyorum ama olsun bxhsbxzb)
Soran6 ayHaşfkskd boş ver bilme gizli kalim bende memnun oldum
- 6 ay
tamam bakim gizli kal prenses :) by
Soran6 ayByy
6 aySevgili yapmak zorunda değilsiniz. Sevgili yapmak için ugrasirsaniz sizi yapmak için çabalayan mutlaka birine denk gelirsiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
6 ayBir şey yapmana gerek yok sevgili yapamayan üst sınıflar zaten genelde alt sınıfların gelmesini bekler birini düşürmek için.
10 Yorumla
6 ayHavuza düşme bence… kendine yatırım yap… insanlar seninle sevgili olmak istesin…. Bakış açını değiştir..
10 Yorumla
6 ayEkstra bir şey yapmanıza gerek yok ki zaten olacak ister istemez :) Birinin dikkatini çekeceksin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sen değil o seni bulur sıkma güzel güzel giyin ortalıklarda da salın dur illa vurulan koşan olur peşinden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. sonuçta okumaya gidiyorsunuz sevgili bulmaya degil kaldı ki kısmetinizde iyi bi insanla tanışmak varsa zaten tanışırsınız
30 YorumlaYa sevgili bulmak için mi üniversitesine okumaya girdin önce oku sonra arkadaş bulursun şimdiden sevgili bulursan okumaya odaklanamiyonki aklın hep onda olur oyuzden düşünme bu tür şeyleri.
03 Yorumla
Soran6 aySevgili bulmak için üniversiteye gitsem diş kazanmazdım biraz düşün
Soran6 ayBende düşünüyorum zaten sen düşün. Ben zaten farkındayım düzgün birinin zor bulunacaüının
Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Önce oku ülkene milletine faydalı ol. Sonrası gelir. Anan baban sana boşuna para vermiyor. Yazık emeklerine. Bir yere gel diye uğraşıyorlar sen laylaylom. İyice cahil oldunuz.
01 Yorumla
Soran6 ayAllahın cahili bunu sen mi diyosun git önce o embesil profilini değiş
6 ayGenelde erkekler uğraşır kızların peşinden koşar, eğer sen de gözüne kestirdiğin erkeklerde samimiyet kurup konuşmayacaksan bira saçma bir soru olmuş.
03 Yorumla
Soran6 ayYoo gayet mantıklı bir soru
- 6 ay
O zaman burnunu havaya dikip gelsinler bana ilgi versinler diye bekleme, sen onların ayağına git, konuşma başlat.
Soran6 ayYok burnumu tavana dikip onların ayağıma yapışmasını bekliycem
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
6 ayMalzemeleri veriyorum:
3 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
1 tatlı kaşığı tuz
... 😃😀
Şaka şaka
Kendiliğinden olur zaten zamana birak sadece10 Yorumla
6 aySosyalleş nokta ne kadar sessiz kalırsan o kadar yalnızlaşırsın
10 Yorumla
6 ayÇamurdan yap, saman da koy içine, tutsun diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı. Önce sevgili yapmayı düşünme, çevreyi genişlet. Arkadaşlık kendiliğinden doğru kişiye dönüşür.
10 Yorumla
6 ayBence ilk yıl yapma ama şöyle bir taktik vereyim üniversitenle ilgili tüm sayfaları takip et
10 YorumlaBence derslere kariyerine odaklan kızların sadece geleceğe odaklanması lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Derslerine odaklan önce kariyer yap sevgili her zaman bulursun
10 Yorumla
6 ayEn ufak şeyden uzaklaşmazsan bulursun. Ama sürekli mazeret bulursan işin zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBiraz güzelsen senin bulmana gerek yok biz seni buluruz
10 Yorumla
6 ayKadınsan kafana takma. Onlar seni arar, bulur. Abaza çok. 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayOlurına. Bırak abazalar seni mutlaka bulacaktır
10 Yorumla
6 ayÖnce bir derslerine ağırlık ver de sevgili işleri sonraya kalsın Koca bulmaya mı üniversiteye gidiyorsun
019 Yorumla
Soran6 ayDerslere de ağırlık veriyorum zaten hee koca bulmaya gidiyorum
- 6 ay
Koca zararlı bulma üzülürsün
Soran6 ayKendinden mi biliyon
- 6 ay
Annenden biliyorum
Soran6 ayKendi annenden biliyon
- 6 ay
Hayır seninkisinden açıkça da diyorum zaten bunu
- 6 ay
Y@rak sevdası için değil okumaya git üniversiteye 😄
Soran6 ayKendi annen çok yapmışki her kızı aynı sanıyon
- 6 ay
Seninkisi yapmış senin gibi gizlidennn
- 6 ay
Oradan biliyorum 😄
Soran6 aySonrada kendisi gibi büyütmüş seni
- 6 ay
Seni ne gibi büyütmüşler ortada ama
- 6 ay
Yolun yok değil ağlayarak soru atarsın buraya diyim sana 😄
- 6 ay
Belli ne mal olduğun babasının gururu babası da okumaya gitti sanıyor 😄
Soran6 aySenin ne mal olduğun da belli anansının gururu prtalık malı olmuşsun anca ağlarsın ağla zırla kudur
Soran6 aySeni karı gibi büyütmüşler gizli g@y seni kaşmer
- 6 ay
Babasının gururu yolunda 😄
- 6 ay
rock! avına çıkmış babasının gururu okumaya gidiyorum diyerek
- 6 ay
Y*rrak
6 ayÜniversite'de nasıl daha iyi çalışır, notlarımı yüksek tutarım? demek yerine sorulan soruya bak Allah aşkına ya!
01 Yorumla
Soran6 ayHaldksjfks nolmuş soruma be
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. bi senede herkes 3-4 iliski yapıp ayrılıyor neden bulamıyorsun ki
11 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorumm yanaşan yok
Merve de hırslı hazırlanıyor maşallah AFADSGSFADSFAD
03 Yorumla
Soran6 ayHaflksfksj seni örnek aldım
Soran6 ayHalfkskf ne üff
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayYavrum sen okula manita yapmaya mı gittin yoksa fingirdeşmeye mi
015 Yorumla- 6 ay
.. yoksa okumaya mı*
Soran6 ayHalfkskf napcan dayı
- 6 ay
Memeni yerim bak senin
75B ise tabiki
Soran6 ayBen de oranı keserim kuşlara yem ederim. Düzgün konuş benle haddini bil
- 6 ay
Puhaha
Memciklerin sarkar inşallah 😃
Soran6 ayPuhahah oran kopar inşallah
- 6 ay
YapRaksiz kalırsın inşallah 😀😄
Soran6 ayİnşallah seninki kopar da görürüm seni.
- 6 ay
Tövbe de manyak garı
Soran6 ayDemiyom manyak erKEK
- 6 ay
Taze çıtır seviyorum ben
Bul benim yavrum - 6 ay
34 bedenli isen
Soran6 ayDayı git işine
Soran6 ayAz kaldı hadım edecez oranı
- 6 ay
Puhaha
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bırak onları ula biz seni manita yapasun diyemi gönderdik üniversiteye okulunu bitir önce 😅
01 Yorumla
Soran6 aySen göndermedinki ailem gönderdi evet manita için
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
6 ayLan bu okula adapte ol beee. Onlar seni gelip bulur.
01 Yorumla
Soran6 ayAy sanane bee bulmuyorlar işte yokk kimse yokkkk
Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. - Okulunu okusana Sen boş versene böyle işleri
01 Yorumla
Soran6 ayHep okul sıktı insan sevilmek istiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
6 ayNiye üniversitede sevgili yapmak istiyorsun derslerine odaklan sınıfını geçmeye çalış 😄
01 Yorumla
Soran6 ayÜf hep aynı şeyler hep ders
Gizli Üye(25-29)6 ayGördüğün ilk yakışıklının yanına gidiyorsun. Elini bacağına koyuyorsun ve yüzüne bakarak şu kutsal cümleyi söylüyorsun; "Ya benimsin, ya kara toprağın!!!"
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayTopluluklara katıl bi de instagramdan da tanışabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayAz nefes al nefes onlar arizano kertenkelesi gibi dalar
10 Yorumla
6 ayDerslerine odaklan
29 Yorumla
Soran6 ayHep ders sıktı ya
- 6 ay
Sevgililik daha sıkar kanka
Soran6 ayAa neden
- 6 ay
Genelde hüsran oluyor ondan
Soran6 ayNe konuda mesela
- 6 ay
Çoğu lise veya üni aşklar bitiyor bir yerden sonra yani sadece üzülürsün inan
Soran6 ayAma ne bilim en azından insanlar seviliyor ben çok yalnız hissediyorum bazen
- 6 ay
Ne sevilmesi çoğu birbirini kullanıyor sadece her şey göründüğü gibi değil
Soran6 ayAma ne bilim ilgi veriyorlar sonuçta bide belki gerçekten seven vardır
6 aybakımlı ol sosyalleş begendigin varsa konus
12 Yorumla- 6 ay
arkadas ortamı çok önemli ama dikkatlide ol
Soran6 ayTamamdır
Sevgilisi olan arkadaşın varsa git yardım al zaten çok çirkin biri değilsen mutlaka bir tane erkek gelir bulur seni
10 Yorumla
6 ay4 senedir bulamadım kelin merhemi olsa kendine sürermiş😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ay😄😄 amacın okumak mı, sevgili bulmak mı 😅okumaya mı geldin sevgili bulmaya mi 😅
08 Yorumla
Soran6 aySev bulmaya
Cevap sahibi6 ayBeni bul 😅
Cevap sahibi6 ayPardon ben üniversite de değilim sen ordan arıyorsun. En iyisi pankart tak. Sevgili aranır diye. Çık sokağa dolaş kampüste orada burada. Birini bulursun. Neyse dalga gecmek bir yana. Arkadaş edinmeye bak. Bu işler çevreyle olur oralarda çevrende kız, erkek, arkadaşlar edin. Birlikte biyerlere gidin. Bulursun elbet birini. Dikkat et. Kızlığı bozdurma 😅😄 oralarda kızlık bozan çoktur. Yapar atarlar sonra seni. Ortada kalırsın
Soran6 ayÜf saçma sapan konuşma bana bulaşacak insan daha anasının karnından doğmadı
Cevap sahibi6 ayİşte bu yüzden sevgili bulamıyorsun. Anlaşıldı 😄😅😆😁
Soran6 ayEvet çünkü benden kalitelisi yok
Cevap sahibi6 ayMadem kalitelisin neden sevgilin yok , 😅
Soran6 ayÇünkü zirve tek kişiliktir tabii sana göre esclar kaliteli çünkü çıkmadıkları erkek yok
6 ayElinde sonunda bulcan zaten ama üniversite ortamı arkadaş için iyi değil sevgili bulacağın erkek dövmeli olmamalı sigara içen tiplerden kaç onlar menfaat için bakar gerçek aşkı bulamazsın
04 Yorumla
Soran6 ayAma erkeklerin çoğu sigara iöiyor zaten
Soran6 ay*içiyor
- 6 ay
Yav her sigara içen erkeğe kötü demiyorum ama ayırt etmek çok zor erkeklerde aq kolay gelsin sana
Soran6 ayTamam aq sanada
6 aybirini bulmana gerek yok, arı kovanının içindesin , işçi arılar gelip seni bulur
10 Yorumla
6 ayBen şansıma hep k. asarlarla karşılaştım sansimi dikiyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
6 aySosyal girişken ol
Gerisi gelir10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
6 ayZamanla kendiliğinden oluyor
10 Yorumla
6 ayyanaş belli et
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sosyal medyadan yap yanaşan yoksa
10 Yorumla
6 ayOnlar seni bulsun sen değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı.
6 ayMerak etme onlar seni bulur :)))
10 Yorumla - Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat