Aşk İlişkileri Damatlığımı nişanlım seçmek istiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Damatlığını ben seçecem diyor seçmek benim hakkım değil mi?İnat etti ya benimle konuşmuyor. Damatlığımı nişanlım seçmek istiyor? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Beğendiğin damatlık hoşuma gitmezse başka bakarsın de gönüller kırılmasın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Birlikte seçsenize bunun içinde darılmak olur mu ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O gelinliği seçerken birlikte seçelim demedim ona Yorumla
Subenimsu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ortak seçilmeli diye düşünüyorum. İki tarafın da gönlü olmalı ki burada kadının daha baskın olması da normal 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Kadının daha baskın olması normal mi? Yorumla Subenimsu +1 yıl Böyle konulara biz kadınlar genelde daha çok önem veriyoruz ve hakimiz. Dolayısı ile evet normal. İstisnalar olabilir Yorumla Soran +1 yıl Hakimiz derken? Biz seçme hakkına hakim değil miyiz? Yorumla Subenimsu +1 yıl Modaya hakimiz?Beraber seçin diyorum en güzeli ne bu bencillik iki tarafta da aaa Yorumla Soran +1 yıl Gelinliğini kendi başına seçti ama Yorumla Subenimsu +1 yıl Ee talep ettin mi de Yorumla Soran +1 yıl Etmedim kendi tercihi dedim Yorumla Subenimsu +1 yıl Etseydin o zaman şimdi böyle deney hakkın yok sjsjdnd Yorumla Subenimsu +1 yıl Demeye* Yorumla Soran +1 yıl Bu ne be herşeyi o seçti Yorumla Subenimsu +1 yıl Of nişanlın sana iyi katlanıyor kusura bakma da ne inatsin Yorumla Soran +1 yıl Bütün herşeyi seçti sesimi etmedim Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. o zaman gelinliğide ben seçerim de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seçti ama o Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl olabilir. yanlış anlamayın gençler ama adaletsizliğe ilk göz yumuşunuz asla ilk olmaz ve zamanla sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışır. Yorumla
mochiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl sen de onun gelinliğini seç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Seçti o Yorumla mochiii +1 yıl sen de gizli al Yorumla Soran +1 yıl Bunun için benimle konuşmuyor ya Yorumla mochiii +1 yıl amaaan tripli şey Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ee napalım yani 0 3 Yorumla Pars288 +1 yıl Sen karışma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sus Yorumla Pars288 +1 yıl Yokkkkkk Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. ortak karar verin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz ya seçmek benim hakkım değil mi gelinliğini de seçmek onun hakkı Yorumla kimsinlanben +1 yıl Yani haklısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beğendiğin damatlık hoşuma gitmezse başka bakarsın de gönüller kırılmasın.
Birlikte seçsenize bunun içinde darılmak olur mu ya
O gelinliği seçerken birlikte seçelim demedim ona
Ortak seçilmeli diye düşünüyorum. İki tarafın da gönlü olmalı ki burada kadının daha baskın olması da normal
Kadının daha baskın olması normal mi?
Böyle konulara biz kadınlar genelde daha çok önem veriyoruz ve hakimiz. Dolayısı ile evet normal. İstisnalar olabilir
Hakimiz derken?
Biz seçme hakkına hakim değil miyiz?
Modaya hakimiz?
Beraber seçin diyorum en güzeli ne bu bencillik iki tarafta da aaa
Gelinliğini kendi başına seçti ama
Ee talep ettin mi de
Etmedim kendi tercihi dedim
Etseydin o zaman şimdi böyle deney hakkın yok sjsjdnd
Demeye*
Bu ne be herşeyi o seçti
Of nişanlın sana iyi katlanıyor kusura bakma da ne inatsin
Bütün herşeyi seçti sesimi etmedim
o zaman gelinliğide ben seçerim de
Seçti ama o
olabilir. yanlış anlamayın gençler ama adaletsizliğe ilk göz yumuşunuz asla ilk olmaz ve zamanla sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışır.
sen de onun gelinliğini seç
Seçti o
sen de gizli al
Bunun için benimle konuşmuyor ya
amaaan tripli şey
ee napalım yani
Sen karışma
sus
Yokkkkkk
ortak karar verin
Olmaz ya seçmek benim hakkım değil mi gelinliğini de seçmek onun hakkı
Yani haklısın