Nişanlımın tesettüre girmesini istiyorum?

Yaşım 27. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık kendisi bana baya aşıktı yani ilk başlarda ben onunla ilgilenmesem bile hep kendini göstermeye çalıştı bana en sonunda beni kendine bağladı şu an 8 yıllık bir ilişkimiz var çok iyi giden bir ilişkimiz var. yaklaşık 5 ay önce nişanlandık şimdi yaza düğünü bekliyoruz. nişanlım çok güzel kusursuz gibi ve bende kıskaç biriyim bunu nişanlımda biliyor bu yüzden tesettüre girmesini istedim kendisinden bir kaç hafta önce oda düşüneceğim dedi. Yani ben dinen kuvvetli bir insan değilim zayıfım ama eşimin tesettürlü olmasını istiyorum sadece bana özel görünmesini. Kendisi İzmir'li yani ailesi filanda çok rahat kendisi kapansa ailesi tepki filan verir mi bilmiyorum bende İstanbulluyum zaten aileside çok sever beni. Bu arada bizim ailemizdede çok fazla açık var kapalı kişilerde bulunuyor bunu onlarada sordum haklı bir isteğim olduğunu söylediler ablamda eşiyle evlenince kapanmıştı mesala. Kız arkadaşım bugün bana düşündüğünü ve benim için tesettüre girmeyi kabul ettiğini söyledi çok mutluyum. Sizce doğru bir şey mi yaptım. Fikirleriniz nedir?
Nişanlımın tesettüre girmesini istiyorum?