AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Başta aklıma bu geldi ama seninki farklıymış
https://eksisozluk.com/4-gundur-flortlesilen-kizin-sevgilim-var-demesi--7378201
Evet bu farkli. biz eski flort sevgiliyiz
Kaale alıp ciddiyetle cevap vermediğin için engellemiştir. Var ona göre görüşüp görüşmeyeceğini kararlaştırıcak düşüncesinde.
Hak etti ama. cunku uc ay once bir sey demeden engelledi guya bulusacaktik o gun. oncesinde de ekmisti kac kere beni. msjlrma cevap vermemisti. yani haksizdi
Sorunun en başında bu şekilde belitmeliydin. 🙂 Bu durumda cevabın doğru hak etmiş oluyor.
Peki kendisini haksiz bulan kisi boyle tabir karsisinda engelledikten sonra tekrr yazar mi
Hak gözeten zaten bu şekilde davranmaz 🙂 o neden kendini haksız bulmaz. Her boşluğa düştüğünde mesaj atabilir
Ya ben ozur falan bekledim ama o farkli farkli yerlerden ulasmaya calisti sadece. ben de ters cevaplar verdim hep. gunaydin dedi. sana da dedim. nasilsin dedi, iyi dedim. ne yapiyorsun dedi. cevap vermedim falan . yanlis mi davrandim bilmiyorum ama benim amacim brz daha ugrassindi. engellemesini beklemiyordum
Bakmış soğuk davranıyorsun engellemiş
Ben ona hep sicak davranirdim ne olursa olsun. o cepte gorurdu beni. bu kez boyle yapayim dedim
Olması gereken o. Değer gördüğün kadar değer vermek
Ama ben geri donsun istiyiorum:(
İşte istemek onun bu şekilde davranışını destekliyoruz anlamına gelir.
Bu davranislarini desteklemedigim icin ztn once msjlrna cevap vermedim sonra da tavir yaptim. ama amacim ozur dilemesiydi:(
Dilemiyorsa hiç düşünmeye gerek yok. Her ilişkide anne, baba, kardeş, arkadaş, sevgili, akrabada saygının kabedilmemesi gerekli diye düşünüyorum
Belki biraz daha yumusak davransaydim ozur diler miydi bilmiyorum firsat da vermedim aslinda ama yine de hatali olan o
Hatalı olduğuna kanaat getirmişsen kararından dönmemen lazım. Şöyle yapsaydım böyle olurdu, şunu yapsaydım şu olurdu değil. Kara verdin, uyğuladın sonuç istediğin gibi değilse bile kendinden ödün verme derim. Bu benim düşüncem
Oyuzden zaten sessizce duruyorum. diger turlu coktan yazmistim ulasmistim ona, o da anlasin ve engeli kaldirip yazsin istiyorum olur mu bilmem:(
Yazmasını düşündüğün sürece yazmaz kendini bu düşünceden soyutlarsan yazma ihtimali daha yüksek
Hayatında birisi olduğunu düşündüğü için engellemiş
Yazdigimdan o mu anlasiliyor ki
O seni sevmiştir sevgilisi yoksa şansımı deneyim demiştir sen böyle diyincede heee bunun sevgilisi var kesin boşa uğraşmayım demiştir
Uc ay once hicbir sey demeden beni engellerse boyle bir cvp alir ama
Sordunmu neden engelledin diye
Nasil sorayim engelledi ya
Senle ilgili bir problemi yoksa başka bi derdi var demekki
Nasil bi problem olblr ki
Bi şekilde konuşman lazım bu olaylar konuşularak çözülür
Iliski kocuyla telefonda konustum. asla mesaj atma pesine dusme dedi. bska yerden yazsam pesinde olcm egosunu tatmin edip hic sallamayck glba, ama boyle de geri doner mi bilmiyorum:(
Ozaman unut gitsin düşünme belki o seni istemiyor
Unutamam cok seviyorum. istemese farkli farkli yerlerden yazmazdi
Dediğim gibi git konuş bu işi böyle çözersin uzaktan bir şey olmaz
Pesinden gidersem sallamaz ki beni bence
Denemekten zarar gelmez
İlgileniyormuş seninle, sen de düzgün cevap vermeyince uğraşamam deyip engellemiş
Haksiz ama o. uc ay once bir sey yokken beni engellemisti. duzgun cvp beklemesin
Böyle böyle ilişkiler başlamadan bitiyor işte. Alttan almak gerekiyor
Beni defalarca ekti sallamadi msjlrma cevap vermedi. nasil alttan alayim. cok da seviyorum. sence engeli kaldirip yazar mi
Buluşun siz mesajla çözülmez o iş
Onun engeli kaldirip mesaj atmasi lazim once. sence yapar mk
Yapar mi
Bilmiyorum
Şu an cok uzuldum:(
Ters yaptığın için konuşmak istemiyorsun diye düşünmüş
Ama uc dort ay once bana bir sey demeden engelledi, bulusmalari ekti sessizce, msjlrma cevap vermedi, tavirlarimda hakliyim o da bunu biliyordur
Biri var diye düşünmüş
Iyi de evet de demedim hayir da demedim ki nasil var oldugunu dusunebilir
Sessiz kalmak onaylamaktr
Hayatimda kimse yoktu. ama okdr cok ekip msjlrma cevap vermedi ki uc ay once de birsey demeden engellemisti. brz surunsun hemen ulasamasin istemistim
Gelir geri
Insallah gelir. ben engellemedim. ya hayatimda biri olsa ben engellerdim silerdim onu. bunu dusunmemis midir
Sana fazla değer verdiğini sanmıyorum
Uzun zaman oldu gorusmedik konusmadik sogumustur illaki. ama ilkin whatspptan yazdi sildi. sonra telegramdan yazdi sildi. sonra tekrr yazdi falan . ben msjlrna cok tavirli cevaplar verdim. ama hek ediyordu yani
Belkide fazla tavırlısn
Sence engeli kaldirip yazar mi. bu kez dha yumusak olcm
Zaman geçsin byazar
Iliski kocuyla konustum. bisure bekle engeli kaldirip yazacaktir dedi ama cok uzuluyorum:(
Mal işte. Sanane var mı yok mu. İşine bak sen :)
Ne dusunmustur peki
Hayatında biri olduğunu ve kendine ekmek çıkmayacağını düşünmüştür
Hayatimda kimse yok. onu da cok seviyorum ama beni defalarca ekti msjlrma cevap vermedi sebepsz yere engelleyip ortadan kayboldu surunsun brz istemistim. sence engeli kaldirir mi. ben onu engellemedim
Bilmem kaldırır mı ama aklında kalmış anlaşılan. Sen bir süre sonra kaldırırsın herhalde
Ben engellemedim onu
Ama zihnen engelleyememişsin. Engellediğin kişi döner mi diye soruyorsun
Ya ben onu cok seviyorum. ama beni cok cepte gordu. brz ugrassin istedim, hemen engelledi ama
Demek ki seni hiç sevmiyor. Muhtemelen de hiç sevmeyecek. Sen kendini yıpratıp duracaksın
Sogumustur cok uzun zamandr gorusmedik konusmadik
O zaten hiç ısınmamış sana
Nerden bliosun onceyi bilmiyorsun ki
Engellemiş gitmiş cevabı beklemeden
Dort ay once yine engellemisti, belki kaldirir yine
Oyuncak olmak istiyorsun yani:)
Hayir oyle olsa msjlrna hemen cevap verirdim, bikc kere yazdiktan sonra cvp verdim
Sen bilirsin. Acı çekmeye devam et
Ne yapmaliyim sence. iliski kocuyla konustum. bekle dedi ama cok uzuluyorum:(
İlişki koçu ne be. Neyi bekleyeceksin tekrar engellemesini mi :)
Zaten engelliyim ki. tekrr nasil engelleyecek
Engeli kaldırıp geldikten sonra da engelleyecek
Neden engellesin ki tekrr
Önceden neden engellediyse onun için