bende bidaha kaldirma o engeli çok gülerim diye cıkıştım:))
ama kaldırmasını istiyorum tabiki, şimdi bendemi engellesem ben engeli kaldırsammı?
ama kaldırmasını istiyorum tabiki, şimdi bendemi engellesem ben engeli kaldırsammı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ergence beyni gelişmemiş saçma sapan ilişkilerin en önemli detayıdır bu engelleme işleri falan.
Yaş kac 16 mi?
En komiğide bu, ben asla engellemem. Onun yaş 30 hiç yakışmıyo ama böyle.
Gel desem ucacak cevap vermedim diye engel atmak nedir. Bende acma bidaha dedim
Pardon 30 yaş derken ciddi misin? Demek ki öngörüm doğruymuş beyni hala gelişmemiş..
Ulan hayatta başka derdin mi yok yaşın gelmiş 30 hala çocuk çocuk hareketler. Yemin ederim 1 dakika katlanamiyorum böylelerine.
Engeli kaldır bacım sert çıkıştığın için üzülmüş olabilir özür dile bence bacım
evet üzülmüş yalvarsan gelmem sana daha falan dedi. Ama sonra istemediğim kişileri sildi instasından ama benim engelimi kaldırmadı.
Bende engelli şu an acaba bendenmi hamle bekler ama bende ölsem aramam ki haha
Aramazsan bu işin Oluru yok bacım çünkü sana tavır koymuş engeli açacağını sanmıyorum
Tükürdüğünü yalamayacaksın bu hayatta ya da kuru kuru atar yapmayacaksın ben olsam senin engelini kaldırmam hayatta çocuk haklı
ama haksız yere zırt pırt engelliyo ve sonra geri acıyo, yine arıyo, sinir etti artık.
oda tutarsız ben napıyım:))
Ne yaparsam kaldırma ihitimali daha yüksek? Sence
Bence siz ayrılın tutarsız insanlarla yola çıkılmaz sürekli bukalemun gibi renk değiştiren insan dan hayır gelmez Bi dediği Bi dediğini tutmaz ayar olurum
Ya ayrıyız bayadır o hem peşimden koşuyo, gel desem gelecek ama cevap vermedim diye basıyo engeli.
Sacma değilmi? Sen sinir olmazmıydın
Bende onun için komple çıkar diyorum engeli bas gitsin boşuna da kafanı takma Bi yol olmaz açık ve net
engelle gitsin ya, hem engelle diye tahrik ediosun hem de engellemesin istiyorsun. deli mi ne
Yok tahrik etmedim o engelleyince başka yerden saydırdım, o engeli kaldırırsan çok gülerim diye🤣 çünkü bunu hep yapıyo, gel desem gelecek red edince engel atıyo bende buna sinir oluyorum.
Gerçekten isteyen bunu yapmaz dimi
Deli misiniz ya? Yaşınız 10 falan mı?
Onun yaş 30 şaka gibi dimi
Böyle zekası ergenliğinde kalmış insanlarla neden konuşuyorsunuz? Size ne katıyor hayatı dar eden parazit gibi yaşayan insanlarla aşk ilişkisi yaşamak? Bırakın gitsin abi sanki ilkokuldayız triplere bak.
kuyruk acısı kendine yedirememis engellemis
aynen ve hep yapıyo, her defasındada kaldırıyo artık bende kendimi tutamadım başka yerden yazdım.
Ama kaldırsın istiyorum gıcık oldum, ben napsam sence şimdi? Şu an engelli
bence bi şey yapma kendi çok istiyosa tıpış tıpış gelsin kız gibi naza çekmesin kendini. niye cevap vermedin bilmiyorum ama eminim ki haklısındir biz kadınlar hep haklıyız hshssvb
engelee tabiki o sana güler sonra :D
Şu an engelli zatende ama sinir olup hiç kaldırmaz🤣 ben istiyorum kaldırsın arasın ben yine cevap vermiyeyim haha
hahhaha o zaman kaldırma dursun bakalım