Gizli Üye(30-35)+1 yılkarısına ihanet eden köpek olmalı aynı şekilde bayanın eşine ihanet etmeside köpek olmalı benim gözümde düşer ve ikisinide anlından vururum şerfi hasiyeti olan adam bir kişiden başka kimseye düşkün olmamalı ha karısı ölmüştür normal ayırlmışsa normal ama diğer şekilde kahpelikten köpekliten başka bişey değil acık konuştum çünkü acık sözlüyüm yok sekrete aşık oldum yok evliyim l*n pevzeveng evliysen eşine aşık ol deyüz herif... l*n ortada erkeğim diye gecinenler var bide... yazık böyle insanlara
02 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşma Allah Yaşatır o zaman görürsün ve Anlarsın Benii. Kimse İsteyerek Yanlış Yapmaz Hayat onu O Noktaya İtmiştir..
Cevap sahibi+1 yılzere kadar büyük konuşmadım ve büyük konuşmam da o zamn evlenmeseydin o bayanla ayni eşinle madem ihanet edeceksin zavalıya git kendini 8 kattan at bence yaşmayı haketmiyorsun başkalarının hayatını karartmaya hakkın yok anladın mı şimdi peki ya eşin seni aldatsaydı nasıl olurdu hiç düşündün mü?
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer çocuğun varsa ve öyle bir şey yaparsan , bunun intikamını alacak birini arkanda bırakmış olursun..
diğer mesele ise eşin ile aranda ne sorun varsa onu düzelt..
sen erkeksin inşaat firman da başka hayatlarda kurarsın da eşin ne olacak.. Peki o başkasına aşık olsa ne hissedersin.. Lütfen kendinden önce ardında bıraktıklarını düşün..
Umarım evliliğini bozmazsın..01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok.. Bu Gidişle Olmazda Zaten.. Ama Bişey Yaptığım Yok Sadece Aşığım o
eğer gerçekten seviyorum diyorsan karını boşa.. sonra seviyorum dediğin kadınla evlen. boşanmak haktır dinen ama ona ihanet etmen hak değil eziyettir kimseyi kandırmaya hakkın yok bence. Boşanamam falan filan diyorsan sen sekretere Aşık değilsin abi.
00 Yorumla
Karisina buyuk sadakatsizlik olur.
315 Yorumla
Soran+1 yılNeden Herkes İlk olarak kadını Düşünüyor Erkekte Devam edince Mutsuz Olmazmı Günah Değilmi adamada
Soran+1 yıle İyde Sorun Bu ki Boşanmak İstemiyor Kadın.. Ne olursa Olsun İstemiyor..
Soran+1 yılDiyorum herşey Diyorum ama Biz Annemlerle Beraber Yaşıyoruz.. Kız annemi babamı çok seviyor.. hayat Hep Böyle Gider Sanıyor.. Yüzüne Bakmasamda Umursamıyor Ya Gurursuz ya da bilmiyorum.. O itti beni böyle Saçmalamaya bence
Soran+1 yılilk 1 aylık evliyken oldu bu olay ben söyledim üzerinden 10 ay geçti ama o halinden memnun yiyip içip yatayım babamla annemle iyi anlaşsın o kadar başka bişe takmıyor
Soran+1 yılSevemiyorum Herşeyi Denedim.. Bilmiyorum Belkide Ben Buna Karşı Bu Kadar Mutsuzumya Ondan mı Sekrerete İlgi Duydum Kafam Allak Bullak.. Kötü Biri Değilim ama Kötülük Yapıyorum Yani Yapıcam gibi
Soran+1 yılSeni Dinliycem Son Kez ayrıntılı bir Şekilde Konuşucam Bakalım Hayırlısı Hakkımızdan Dua edin
Soran+1 yılYa Bende Anlam Veremiyorum Evlenmeden Önce Anama Babama Bu Kadar saygılı Olsun yeter Diyordm Yetmiyormuş ama Deniycem bu akşam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Zina'nin lamacimisi yok bey amca hic biseyi de ne guzeldir ne de dogrudur.. Sen simdi bir de yer degistirir misin bunu cocuklarinin annesi yillardir hayatina ortak olan senin eşin yaşasa ve soruyu o sorsa? Buna şahit olsaydin eminim şu an cezaevindeydin..
10 Yorumla
+1 yılNeden sekreter? Neden çaycı/temizlikçi abla değilde sekreter? Cinsel bir boyutu var belli ki, hayvan herif yan gözle nasıl bakarsın iş arkadaşına? Güzel tabi dayanamadın, e sekreter fantezisi hepimizin hayali... Sen karaktersizsin, sen hayasızsın...
11 Yorumla
Soran+1 yılSevdim Yani Sabah 8 Akşam 8 Hep Yanımda Toplantılarda Başımda.. Aramızda Bişe Olmadı Sadece Seviyorum
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Arkadaş neden hep sekreter neden muhasebeci değil bir kerede
29 Yorumla
Soran+1 yılMuhasebeciler Çirkin Oluyor
Soran+1 yılMuhasebeci olsaydın sende
Soran+1 yılTelefona bakma Fotokopi Çekme Eğitimi mi _?
Soran+1 yılBen bizim sekreterden vazgectim :D bu anlattiklarinj hic yapmaz tlf bakar fotokopi çeker birde benim yazismalarimi takip eder
Soran+1 yılHaklisin valla bende bu meslegi böyle bilmiyordum
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. D ile birlikte sorunlar olunca duygu karisimi olmazi cok normal.
Uzakta (sevgili) ve 7/24 beraber olmakla ayni sey olmadini burdan söleyim08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın Galiba Ben sabah 8 Akşam 8 Birlikteyim Bu inSanla ve diğerini sadece 2 saat görüyor ve uyuyorum.. benim için sadece bu var gibi.. ee çözümün nedir
Soran+1 yılNe Diyim Eşime Ben Sekretere Aşığım Sana Buyüzden Soğuk Davranıyorum mu Diyim.. Ama bir gülüşü var Beni Benden Alıyor pufff :((
Soran+1 yılBen 28 ve 1 yıllık evliyim
Soran+1 yılSevmiyorum hicte sevmedim mecburiyetten basladik ama gitmedi.. Ben bu kiza aşik oldum hayatimda ilk defa
Bence olayı şöyle değerlendirmek lazım başkalarının kendini senin yerine koymasından önce aldatanın sen değil de eşin olduğunu duşun eğer bu durumda sen tepkisiz kalacaksan aldat derim ama senin hoşuna gitmeyecekse aldatılmak uzak dur derim abi
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısında Eşim Beni İstemese Ben Hemen Boşarım Bana Soğuk Davransa hemen Boşarım.. Hem Seviyorum Diyorum Aramızda Bişe geçmedi Sekreterle Sadece Aşığım ama Bişe yapamıyorum Açılmadım bile sadece sizlere sorayım Kafam Karışık
- 11 Yorumla
Soran+1 yılBu Güzeldi Güldüm :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsizce, bizcesi yok yanlış olduğunu bilmesen gelip buraya bu soruyu sormazdın ki beklediğin onaysa üzgünüm en azından benden çıkmayacak. Allah yardımcın olsun
19 Yorumla
Soran+1 yılTşkler onay istemiyorum sadece yaptığım şey yanlış olsada bundan sonra yolumu nasıl çizsem
- +1 yıl
yuva yıkanın yuvası olmazmış ki insanlar çektirdiklerini çekmeden de ölmezler, devamını getirdiğin takdirde eşine sabır diliyorum
Soran+1 yılTabi Birde İşin O Boyutu var... Öleyim mi Bu Kadarmı çaresiz durum
- +1 yıl
yeni hatırlanması gereken değil, işin boyutu zaten o :D ölme vazgeç, eşinin değerini bil. ne özel duygularla bağlı bir insanı fikren de olsa aldatmak hak değil
Soran+1 yılAma Aldatmıyorumki gel ayrılalım diyorum yok dior ben herşeye razıyım dior aldatırım diorum kafasını eğiyor
- +1 yıl
Fikren aldatmak dedim. Hem seni kosulsuz sartsız deli gibi seven birinin erkek olsun kız olsun yaptıgı serefsizliktir. afedersin ben bu tarz lafları normalde agzıma almam ama durum bu, yapmayı dusundugun bu. Ozel degilse soylesene, severek mi evlendiniz?
Soran+1 yılYok görücü usulü.. Bene mecbur kıldı babam.. Zaafimi kullandilar
- +1 yıl
Zaafını kullandılar ve mecbur kaldın pekala fakat goz yummus olmakta bir sey kazandırmaz sana. her neyse sıkıldım bu konudan Allah yardımcınız olsun umarım en dogru kararı verirsin
Soran+1 yılAmin Allah razi olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeverek evlendiyse olamaz ama görücü usulü evlendiyse olabilir. Onemli olan karisinin uzulmemesidir oyle bir durum varsa sakin aldatma kaldiramiyor kadınlar.
012 Yorumla
Soran+1 yılGörücü Usulü :(
Cevap sahibi+1 yılPeki karın seviyor mu seni?
Soran+1 yılSevmiyor Galiba zate 1 yıldır Herşey Zamanla Kurudu Gibi.. o beni Değil Maddiyatı Seviyor Gibi
Cevap sahibi+1 yılOturun addam akıllı konuşun. evlilik sonuçta bu.
Soran+1 yılo Maddiyatı Bırakamaz Bende Kovamam.. Ama Kalbim Başka Yerde Ben Başka Yerde.. Şükür Çocuk Yok Olmasında Ama Nere Kadar Gider
Cevap sahibi+1 yılGitmez böyle. Esinden güzel mi ya da eşinin hiç mi iyi bir huyu güzelliği yok?
Soran+1 yılHerşeyi İyi ama aŞk Denen Şey Sevgi Denen Şey Yok.. Düşüncelerimiz Uyuşmuyor.. Yaş Farkıda Var Ben 9 yaş büyüğüm
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım ya ask olmasını saglayacaksiniz ya da bosanacaksiniz. yasak iliskiler çok tehlikeli.
Soran+1 yılZaten Haklısın ama Her İki Şekildede Ah Alıcam
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum.
Soran+1 yılHemde Ne Zor Bilemezsin.. Allah Yaşatmasn
Cevap sahibi+1 yılAmin işte bu yüzden görücu usulüne Hayır.
+1 yılbence evet sen haklısın. insan evet aşık olabilir. bu yüzden senin yapman gereken boşanmak. ama boşanmadan bişey yaparsan o zaman adi şerefsizin en önde gideni olursun
00 YorumlaAmca seninki heves sekreterinki para olayı. Çok büyük günah ve edepsizlik. SekreteRe yetemeyecegin zamanlar geldiğinde boynuzlanacaksin
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi Niyetlisin Anlıyorumda Boynuzlanmam.. Ah Almak İStemiyorum olay bu
Soran+1 yılAnlattığın gibi Bir Kadın Ortada Yok Uzaktan Hertaraf Yeşillik Olarak mı gözüküyor
Soran+1 yılHay Amcan Batsın... Zorla Gerdin Beni :P
Yanlış evlilik yapmışın, malesef sekreterede gitsen karınlada devam etsen mutsuz olursun, istediğini seç farketmiycek sonuç.
00 Yorumla
+1 yılOnda olan sey evli erkek cekiciligine kapilmasidir sana asik olmaz cinsel yonden dusunur
03 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi hic bu açıdan bakmadim ee ne önerirsiniz
- +1 yıl
Yasayabilecegin bir ask yok ancak cinsel acidan birbirinizi tatmin edersiniz
Soran+1 yılYok onuda ben istemem.. en iyisi bu işi unutmak
Gonul bu dinlemiyor diye irispilik yapmanin alemi yok. Hem sekreteri hem karini uzeceksin.
00 Yorumla
+1 yılkarektersizliğe girer bence kişiksiz haysiyetsiz adam dediğin adam evliyse eğer göşü biricik karısından başkasını görmemesi lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama Severek Evlenmemişler Akraba Evliliği Gibi Bişey.. Zaten Mutsuzlar karı koca 1 Yıldır Evliler Çocuk falan yok :(
- +1 yıl
bana ters bence olmaması lazım severek evlenmemişler de o zaman neden evlenmişler bu nasıl bir düzel yazık günah değilmi bak kardeşim kesinlikle hiç kimsenin duyguları ile oynamayın oynamayın derken kastım sen değilsin genelleme söyledim lütfen yanlış anlaşılmasın. O adamın karısı adama böyle bir şey yapsa bu doğru olurmu? Nerde eşitlik nerde demokrasi nerde millet nerde bu hükümet.
Soran+1 yılSende Bilirsin Aileler Uygun Gördümü Sizi bir Şekilde İkna Ederler Bizde Öyle Olanlardanız Diyelim.. Bir Yanlış Başladı Devam Ediyor Ama İlerde Bu Yanlışlığı Çocuklar Çekmesin.. bir Kaç kere Boşanmak İstedim ama bayan Madddiyattan Dolayı Gidemiyor Aile rezil Oluruz Diye İzin Vermiyor Sonra Bende Olduğum yere Oturdum.. Ama Şimdi Bu kıza aŞık olunca Hayat başka Boyuta Geçti.. Tabiki Doğru değil ama Sadece Fikrinizi almak istedim
- +1 yıl
anladım belki fikrimi beğenmemiş olabilirsin saygı duyarım ama benim düşüncemde kararımda bir değişiklik yok aynı yastığa baş koymuşsunuz sevmiyorsam bile karımı sevmeye çalışırım sen iste yeterki azim olsun karını ilk göz ağrınmış gibi seversin
Soran+1 yılyok Estağfurullah Haklı Konuşuyorsun.. Denemem Lazım İnşallah bakalım Kafam Allak Bullak
+1 yılAşık olmak insani bir durumdur ama evliyken başkasına bakmak kişiliksizliktir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte bu yuzden sekreterlık teklıflerını kabul etmıyorum :(( ıyı ıs degıl :((
08 Yorumla
Soran+1 yılAna resmi Göremiyorsn
Cevap sahibi+1 yılsapıksın derım olum ne dıcem.. bunun haklı cıkar bı tarafı yok.. karına uzuldum yemınle.. senın gıbı adı , şeref yoksunu bırıyle evlı..
Cevap sahibi+1 yılcok dızı fılm ızlıyonuz sız erkekler.. karına sahıp cık ortada bırakma.. sevmıyosan da al karsına konus ayrılalım de. herkes kendı yoluna baksın.. cocugunuz var mı pekı?
Soran+1 yılyok çocuk.. zaten 1 yıldır evliyiz.. yaw anlamıyorsun ben ayrılalım diyorum o maddi düşünüyor ayrılmam ben senden diyor.. arada kalıyorum..
Cevap sahibi+1 yılpekı karına dıyo musun ben senı sevmıyorum, istemıyorum falan dıye.. eger boyle dedıgın halde karın da ısrarlı bosanmıyorsa karın aranıyor.. ona ne zaman mustehak o zaman :))
Cevap sahibi+1 yılona ne yapsan mustehak yazcaktm sorry :))
Soran+1 yılDaha Yeni Anladın Benii.. Ama Çaresizim İstemediğimi Bile Bile Evlendi Şimdide Devam Ediyor e Bende aŞık Oldum Başkasına Şimdi Düğümlendim
Cevap sahibi+1 yıltakıl kafana gore abıcım o zaman :)) bısey dıyemem.. hakkındır asık olmak.. ama bence karını bosanmaya ıkna ett.. yoksa o sekreter kız sana yanasmaz bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe aşkı Evliysen bakmayacaksın karakteri bozuk birisidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes Elindeki Sevmek İster Ama Bazende Böyle Olur.. Oldu Bikere yolun Bu Kısmından Sonrası İçin ne Dersin?
Cevap sahibi+1 yılEvliyim diyorsun karin birini bulsa ayni seyi sana yapsa hosuna giderse devam et. Elindekinin kiymetini bil gelen gideni aratir.
+1 yılDosyaları özel inceliyelim felan yapma allah aşkına evlisin bekar değilsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGönül Bu Dinlemiyorki Sadece Seviyor Yani Aramızda Bişe yaşanmadı
evli bir insan bir başka insana aşık olmayacak diye birşey yok.
insansın aşık olmak çok doğal kardeş.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. ne olur ne olmaz büyük konuşmayın. bir bakarsınız ben yapmam dediğiniz şeylerin başrol oyuncusu olursunuz..
00 Yorumla
+1 yılsen evlisin ve başkasına aşık oluyosun bunu aklına getirmen bile ihanet bilader. kusura bakma ama senin hamurun 5 para etmez!
00 Yorumla
+1 yılYapma ya iğrençsin kendine gel evlisin sen farkındaysan
01 Yorumla
Soran+1 yılGönül Bu Dinlemiyorki
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir. Allah bizleri korusun böyle imtihan etmesin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah Razı Olsun Bu Yürekten Yorumun İçin..
bu olay aynı ortamı beraber paylaşmaktan kaynaklanıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılşeref haysiyet yoksunu bir kalbim olacağına olmasın daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi 45'ini de geçmişin git evde bulmaca çöz evlilik programı izle allah aşkına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılhatunda da vardır birşeyler :p
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi canim o ayartti beni
Karınla severek mi evlendin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin meseleniz nedir?
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşaat Malzmeleri Satan bir Şirketim Var
Cevap sahibi+1 yılHmm. İyi ya tip mip yerindeyse kızın yernde olsam geri çevirmezdim
Soran+1 yılHerşey Varda Tip Yok.. Allahım yaaa.. Kızım Zenginde Tip Yoksa Karizma Vardır Yani Bahane Çok
Cevap sahibi+1 yılNe alaka. Tipsiz birinin koynuba nasıl gircem ben? Parayla sevişmiyosun orda
Soran+1 yılKarizma Var Paranın Karizması :P
Ya cok adice kesinlikle kabullenilmez bir duygu
00 Yorumlakarın vermiyor galiba?
00 Yorumla
+1 yılC derim baska bisi demem !
00 Yorumlaayşe kırmızı dosyayı getir kızım
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) Gibi Kısmen.. Bir Sen anladın Sende Yanlış Anladı be Romeo (:
Piçsin umarım çocuğun yoktur
09 Yorumla
Soran+1 yılYok Bu Şartlarda Olmasıda Beklenemez Zaten
Soran+1 yılBabam Yüzünden Yok Almazsan Evlatlıktan Reddederim Yok Ölürüm Kalbim var Falan.. Yani Yaşaman lazım Ben Babama Çok Düşkünüm Şuanda O Duyar üzülür Diye Kimseyle Dertleşemiyorum
Soran+1 yılO İstemese Nasıl Olcak Annemle O Ayarlamış zaten işin zeminini
Soran+1 yılKonustum 50 kere onlar anlamsizca israr ediyorlar
Soran+1 yılAvukata sordum o bile beni haksiz kildi
Ortada bir DAllamalık var ama...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet Var Ama Kimde
Bldigin metres oluyo bu bence :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Soran+1 yılKıza Açılmadım ama Ben aŞığım Kıza.. Sanki Ondada Bişeler Var gibi ama bilmiyor yani
Soran+1 yılNormal Olay Olsa Zaten Buraya yazmam ya da Size Sormam.. ama Kimseyi ortada Bıraktığım yok bırakamıyorum daha doğrusu o beni bırakmıyor.. bende anlam veremiyorum çevremde olanlara banaa
+1 yılO zaman eşini sevmiyor demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılEşini Sevmiyor evet Çünkü Sevdiği Farklı ama 1 Yıldır diğeriyle Evlisin bir yola çıkarmışsın açıklaman ne olursa olsn şimdi ben seni istemiyorum artık bunu seviyorum diyecek yürek gerekir insana.. ama diğer taraftada dünyalar kadar sevdiğin biri
Karaktersizlikten baska bisey değil!
10 Yorumla
+1 yılsenin karın var sonuçta saçma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılVar Ama Aslında Yoq
- +1 yıl
o nasıl bence boşan sonra o kızla ilişkin olsun çünkü ikisini bir arada idare etmek erkekliğine yakışmaz
Soran+1 yıle iyde eşim boşanmıyor bende senin gibi düşünüyom ama
- +1 yıl
o zaman söyle başkasını seviyorum diye
kadına yazık olur..
04 Yorumla
Soran+1 yılerkek Ölsün diyosun yani
Soran+1 yıltşkler
Kişiliksizlik.
05 Yorumla
Soran+1 yılYaşamak Lazım Bu Kadar Net Konuşabilmek için.. Bir Anda Olayın İçinde Buluveriyorsun Kendini
Soran+1 yılKızın Sevgilisi yok.. Zaten İş İcabı yakınlaşma sonrası ısındık Sonuç Ortada.. Onun Karterini Sorgulayayım Diyorsun Yanii.. ama Hani Gönül Bu Dinlemzki.. Hep Bahaneler Arkasına sığınıyorum haklısın galiba
Soran+1 yılyok Yanlış Anlamadım Ama Boşanmaya Çalıştm Ama Olmuyor Musade Etmiyor Ailem ve Eşimde Ayrılmıyor.. Ben İStemedim sevmeyi ama Öyle Tatlı Gülüyorki Görmen lazım
Kahpelik
00 Yorumla
+1 yılNeden hala evli?
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamıyorum Ben tek Taraflı İstemiyorum Yani Başkasını Seviuyorom oda Maddiyatı
Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Evli degil misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılhı hı evliyim sözde
Soran+1 yılGerizekalılık İşte
+1 yılKişiliksiz!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir sg
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026