Bir erkek kendi sekreteriyle evlilik düşünür mü? (Lütfen görüşünüzü paylaşın benim için çok önemli.)

Arkadaşlar ben enerji inşaat maddeleri ve kimya sektöründe faaliyet gösteren Türkiye'nin sayılı ailelerinden birine ait bir holdingde çalışıyorum.Dediğim gibi çok köklü bir holding temelleri 40 yıl önce atılmış.Ben büro yönetimi ve sekreterlik bölümü mezunuyum.Yönetim Kurulu Başkanının (Aynı zamanda babası ailenin en büyük abisi oluyor) oğlunun sekreteri olarak çalışıyorum.Kendisinin şuan hukuken şirketle bir bağlantısı yok üniversite son sınıf şuan ama yinede holdingde odası falan var.Aynı anda yönetim stajı yapıyor diyebiliriz.Kendisi çok mütevazi biri çok iyi bir insan gerçekten hiç kaprisi yok insanlara değer veren biri.Şahsen ben bile bazen düşünüyorum onun yerinde olsam o soyadı taşısam basacağım yeri şaşırırdım heralde.Ama bana diğer çalışanlardan farklı davranıyor.,İş arkadaşlarımın çoğu sana çok farklı bakıyor aşık erkeği biz tanırız diyorlar ve gerçekten öyle bana karşı çok kibar.Bakışlarıda farklı.Daha önceleri bişeyler oldu hep beni korudu koskoca insan kaynakları müdürünü benim için azarladı.Peki acaba böyle ünlü bir soyadı taşıyan erkek kendi sekreteriyle evlilik düşünür mü? Ciddi düşünür mü? Dediğim gibi çok ağırbaşlı efendi birisi.
Bir erkek kendi sekreteriyle evlilik düşünür mü? (Lütfen görüşünüzü paylaşın benim için çok önemli.)