AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Sahte mi gerçek mi belirtmemiş. Şu altın görünümlü bileziklerden al yarım kilo koy önüne😂😂
Geçer knk bunlar zamanla bu kadar takamam altın dersin oda anlar belki
Maddiyata değer veren birinden arkana bakmadan uzaklaş
200 gram ve 40 gram bileziğe satmiş kendini baska bi açıklama yok bunun
Ne alaka sen altın isteyince kendini satiyor musun
Evleniyorsun hayatını paylaşacaksin zaten dugun yapmak çok masrafli nedir bu altin merakinizbya
Yarın öbür gun esin haksızlık yaparsa bosanirsan ne b yiyeceksin
Ben simdide calisip kendi birikimimi yapiyorum evlensem dahi o paradan yine kimsenin haddi haberi olmayacak olmazsa bosanir yine hayatima devam ederim boşuna eşsek gibi çalışmıyoruz
Yol yakın iken hemen dön derim, buz dağının görünen kısmı bu daha😂😂
Taktığını da bir şekilde geri al tekmeyi koy gönder gitsin
Arkana bile bakmadan kaç !!! O 200 gr altınla kalmaz
Hacı nişanda takılanlar kıza kalır. Tekmeyi basacak haberin olsun. Sen al 200 gramı 😉
Çok boş bir kültür meselesi. Biz neden zorunluyuz bunları almaya
Evde ister üstüne ettimi sana 2 milyon , ee ömür boyu trip tavır huzursuzluk surat. Bence saçmalık
200 gr ne ya bu hayat pahalılığında el insaf yani biraz
evet ayrıl. gerçi gözü tok kız nereden bulacaksın o da ayrı...
200 bin TL kim verir ya sadece altına yürüsünler gitsinler
200 gr altın mı bu analar kafayı yemiş la... Allah akıl fikir versin.
Allah yardımcınız olsun. Bana inanılmaz saçma geliyor. Ağırlığınca falan isteselerdi.
Seni para kapısı olarak görüyor bence hemen kurtul bu kızdan. Şu işe bak arkadaş erkekler de hep böyle çok isteyeni gözü hep yükseklerde olanı sevip değer veriyorlar oyuzden bunlar da sizden yüz buluyor bence 200 gr altın ne?
bırak birader
yarın öbür gün başkasının mal varlığını gösterip onda bu var bende yok diyecek
ömrün onun isteklerini karşılamakla geçecek
Yazıkkk , neden bir kadına altın vercem ki o bana ne veriyor? Saçmalık, salla gitsin dünyada kadından bol ne var başkasını bul
canım olma bu sana bir mesaj hemen ayrıl. Ayrılıyorlar evlendikten sonra seni Sağlam öperler.
Olur mu öyle saçmalık 200 gram bu pahalılıkta istenmemeli bence, zaten ev dizme , düğün vb bunlar fazlasıyla masraflı bi de bu kadar altına hiç gerek yok
neden 201 ya da199 gram değil de 200 ? :)
böyle maddiyat olunca tiksiniyor insan
Tehdit eden birine yol ver tehdidin alasını görsün.
Başka garı mi yok salla gitsin la 200 grama git bi yeni kız bulur evlenir artan parayla gezersin gerek mi var kızını mal gibi satanlara hangi devir la bu
Ayrıl tabikide gündemi takip etmiyorlar heralde pahalılıktan haberleri yokmuş gibi davranmışlar.
Kız gerçekten sevseydi durumu senin için zorlaştırmazdı.
Size müstehak 😅 bizde sevelim ölelim bundan sonra kimseyi sevmiycem
200 gr altın için beni unut demiş sen hala 6 yıllık ilişkim diyorsun harcadığın harcayacağın emeğe yazık, altınla evlenecek seninle değil seven insan ailese ne derse desin umursamaz
Bırak gitsin bu devirde düğün yaptığına bile şükretmeli
200 kilo altında alsan problem yok o para sizin ama bunu özellikle istemesi o paranın sizin değilde onun olduğu anlamına gelir bence evlilikte iki ayrı olmaz, iki insan tek olur
bizdede okadar istiyorlar, kızı isterken düşünseydin..
Ne kadar tehlikeli ve zehirli bşr düşünce
Evde kalırsın sen bu düşünceyle
Senin beyninin rovanta ayarını...
Bu uygulamada küfür yasak mı?
Ben daha edeni görmedim hocam
Sizde de mi bu kadar istiyorlar. Bu fiyatlar enflasyondan dolayı mı böyle siz de bizde ALLAH rızası için evleniliyor damatlar güçleri yettiği kadar alıyor. Hanımlar eşlerini zora sokmuyor. Sizin köy neresi oradan uzak duralım cebimize zarar değmez o paralara kız almaya ölene kadar borç öde sonra zaten böyle uçuk zihniyetler yüzünden evlilikler uzun sürmüyor borç harç evlen sonra neden huzur yok olmaz da zaten.
ağa torunuyum ben ne zannediyorsunuz tabiki isteyeceğiz, sen alamıyorsan bu benim sorunum değil
Herkes ağa torunu değil. Sen senin gibiler adına konuş ozaman ya AĞASININ TORUNU... İki aşiretiz biz doğuda (Bekiri-Buruki) ben bile Allah vicdan versin diyorum insanların genel durumuna bakarak sen burada ağa torunuyum diyip kibir yapıyosun terbiyesiz...
Ağa torunusun ya da kahya torunu hiç fatk etmiyor. Kendini reyon da bulunan mal gibi fiyatlandırman ki sadece senin özelin de değil her hangi bir kadın için de geçerli bu mühim olan bu fiyat etiketi yalnızca malların ürünlerin üzerinde olur. Yok 20 bilezik yok 200 gr altın yok evin tapusu üzerime olsun bunlar kadını benim gözümde bitiren hareketler. Emin ol alacak gücüm var ama aşkımdan ölsem de öyle bir kadınla evlenmem. Evlenmedim de zaten bu devir de evlenmek de zor layık kadın bulmak zor. Hele böyle muhabbetlerin üzerine insanın midesi daha da bulanıyor. Yine de sen bilirsin ağa torunu :)
şerefiniz kadar altın takarsınız da derler bazıları.
lafa bakar mısınız. fakir direkt şerefsiz yani.
onuru şerefi parayla ölçen bu aşağılık tipler yüzünden toplum bu halde işte.
geline takılacak makul miktar takı dışında başka birisi için bir mendil dahi olsa "hediye"!!! isteyen aileyle karşılaşınca dönüp gidin.
sokak satılık beden dolu. hiç olmazsa profesyonel hizmet alırsınız.
Ben sövmek istemiyorum çünkü bu BAYAN ağa torunuymuş ağasının da *** diyen olmak istemiyorum esen kalın arkadaşlar hakkınızı helal edin felaket ardım yandı benim yorganımın altında kuduracağım biraz.
Sorma bizim toplum perişan hal de beyinlerin alınmış kafalar taşıyor insanlar
@menesselal doğuda aşiretleşememiş öyle kendine birkaç dönüm arazisi olduğu için ağa adını takmış birtakım haşere topluluğunun kullandığı kelimedir o şerefiniz kadar altın takarsınız sözü. Aşiretlerde böyle saygısızlık yoktur
Fazla konuşunca kötü oluyorum sonra 😂😂😂
Yok yok yerden göğe kadar haklısın
Diyor ki ben malım en çok parayı veren beni satın alır.
@beyt_16 aynen öyle oldu :)
Gayet normal bence evlilik yapacaksınız sonuçta doğal olarak sizden birşeyler bekleyecekler.
Sen galiba Tayyip'in kızını alıyorsun 200 gram kolay alınacak bir altın değil o kız 200 gramı hiç görmüş mü bir arada
Kardeşim hemen terk eyle 200 gr altın istemek nedir? Hayırlı bir işte bazı şeyleri abartmamak Lazım bu abartmanın da üstünde bir şey :))
Tarlaya öküzmü satın alıyorsun hemşerim, bu zor anında yanında olmayan kadın, evlenince sıkıntı cekse seni dakikada satar. yol yakınken dön kardeş
Kesinlikle yol vermelisin Bende seninle aynı durumu yaşadım nişanı attım direk
Vazgeç kardeş hic o toplara girme seni düşünmeyen hic bir zaman düşünmez aile baskısı altında seni bitirecekler boş ver
Hadi lan ordan y*** k acil başlık parası getirilmeli. Erkekler giderek yiyici olmaya başladı siz çalışan kadın isterken iyisiniz ama
AAAAAA AAAAAAAA AAAAAAAA
kendine ve kendi cinsin olan herkese obje muamelesi yapıyorsun KSJSKSJSKSJSJ
Hayır obje muamelesi yapmıyorum yapacağın manuplasyonu s.. m olur mu eril enerjin düsük birde evlenmek istiyorsun ajsjdjd
Erkekler çalışmayan bir kadınla işim olmaz dediği bi dönemdeyiz o yüzden başlık onun gibilere şart
Evlenmek mi istiyorum
Benim yaptığım bir manüpülasyon yok eril enerjimle de alakası yok sen 4. Nesil feminist olabilirsin belki o nedenle uzatmicam zira sizler laftan anlamazsınız
Ben feminist degilim feministler kadın erkek eşitliğine inanır ben inanmıyorum cimri fakir özgüvensiz bir erkekle evlenilmez
Sen dişilsin sus eril değilsin
Eveeeeeet emin oldum sen 4. Nesil feministsin
Sana ufak bir tavsiye iki gram aklınla tartışmaya girmeden önce araştır 4. Nesil nedir mesela git öğren evet senin için çok zor farkındayım cahilliğin dünyanın en güzel kalkanı belki de en mutlumuz sensin ama balondan farksız egonla ortalıkta çok fazla dolaşmamalısın.
Bence sen normal değilsin daha kendin karar veremiyorsun üstelik sana yazan kızlara yanaşıyorsun kıza şu an üzüldüm
Onun icin demek altin senden daha önemli. Cok iyi dusunmelisin
sevgisinden şüphe duy derim kardeşim para istemek ne ya
Sizin için annesinin gazınada gelse ona gazla çalışmadığını soylemelisiniz..😉😇
Vazgeçmen senin için daha iyi olur. Maddiyata önem veren kim olursa olsun vazgeçmek gerek
acilen vaz gec!!! zaten evlenince altinlar sizin olucak...200gr nerden cikti de!!!
Seninki yine iyiymiş bizimkiler 400 gram altın istiyor
Derhal unut. Hatta haber bile vermeden engelle direk delirsin dursun
Bu yorumu görebilirmisin bilmiyorum ama bu hanımefendiden yol yakınken vaz geç
para için yapılan evliliklerden hayur gelmez
Biz de nedense 1-2 kilo altın takılıyor galiba bizimkiler biraz abartıyo
Nisanlin 200 grama beni unut diyorsa seni 200 gram. altjna deyisiyorsa bence baslamadan bitir
Durumun olmadığı halde istiyorsa tabi ki sıkıntı 6 yıl kestirip atılmaz orta yolu bulursunuz umarim.
Eğer bunu istiyorsa kaçır. Kaçmazsa eğer evlenme başkasını bul sana (zam) mı yok knj
Abi o parayla yeni bir hayata başlaraın s i k t i r e t o kızı
200 gram ne ya yuh kusura bakmada resmen kızını satıyor ya çok ayıp hangi devirde yaşıyoruz
Gerçekten seviyorsanız birbirinizi ne gerek var altına saçma sapan şeyler ya
Reis kaç o kızdan one anasını öyle o para ile neler neler yaparsın 250 bin tl falan o altın
Bence altına gerek yok tek grama bille zaten her şey ateş pahası
Koşarak olay yerini terket ☺️
Off sinir oldum nişanlına
Normal değil dime
Kesinlikle normal değil. Altın için mi seviyor seni? Resmen pazarlık bu
Bıktım bu durumdan samimi söylüyorum
Bencillik yapıyor son kararı iyi düşünüp ver bence
Haklısın
Eğer nişanı bozacaksanda bence bozmadan önce değiştireceğim ve gramı artıracağım deyip geri al onuda kaybetme
Topukla kaç kaç aman haa😄
Terket
Para için seni seveni