Lütfen bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum.
nişanlım baştan bana düğün istemediğini söyledi masraf olmasın çok gereksiz diye düşündü. Bende başlarda ben sadece nikah isterim diyordum ama sevince aşık olunca ve zamanla durumlar böyle gelişti düğün istedim mutlu günümü özel günümü sevdiklerimle paylaşmak istiyorum…
Nişanlım asla asla yanaşmadı asla istemiyor. Bende o zaman ortak ve denge bulmak için onun yerine bize yatırım altın olsun diye teklif ettim. Beni çok yanlış anlamaya başladı ve sen bizim masrafımıza karışamazsın dedi…
annesinle geldiler anneler ile konuştum dedim daha çok altın isterim düğün olmazsa ona olacak masraf bize olsun dedim. Annesiyle annem baştan konuşmuş annem altın istemem demiş ama annem öyle demedim diyor ben yoktum konuşurlarken…
geldiklerinde altın konusunu açtık “biz halletik” dediler hemen… annem ısrarla sordu 7 bilezik dediler.. çok gücüme gitti bana sormadan göstermeden almışlar ben beğenmek isterdim.. insan yerine koyulmamış gibiyim…
Ben 10 bilezik düğün olursa dedim ama 15 düğün olmazsa dedim. Onlarda bizim aldığımız olacak sadece bunu kabul etmek zorundasın gibi dediler..
bu sayı onlara çok geldi ama pazarlık veya teklif bile sunmadılar…
asla altının sayısında değilim o altınların bizim kalbimizi ısındırmayacağını biliyorum. , ama bu davranıl hareket.. hem düğünüm olmayacak hemde bileziğe karışamıyorum… sanki bana bizim verdiğimizi alacaksın ve ceneni kapatacaksın derler gibi hissediyorum….
maalesef bende inat edip direttim bu konuda çok gıcık olduğum için….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer