Düğünde takılan altınlarımı evde tutuyordum yatak odamdaydı kaynanam bize geldi gittikten sonra evi temizlerken altınlarımın olmadığını fark ettim eşime söyledim annem almış dedi nasıl annen alır bana niye söylemedin dedim kavga ettik hala sinirden titriyorum kocamın diğer kardeşi evlenecek düğün yapacaklar altınları diğer geline vermek icin almış!!! Ve esimin herşeyden haberi varmış alacağını biliyormuş beraber planlamışlar!!! Ben simdi ne yapmaliyim ağlıyorum cok sinirliyim aptal yerine konuldum ve hakkım olan seyleri benim olani nasıl benden habersiz alır esim nasıl müsade eder anlamiyorum bu sene maddi durumlari pek iyi degil hos gör diyor bana yaa hırsız gibi calmis neyini hos görecegim!! Bana diyorki istersen ailemle iyi gecin yoksa sen kaybedersin gözlerinden düsersin diyor cıldıracagim ya kendi aileme söylemeli miyim ve nasıl geri alacagim lütfen yardim karakols gidip sikayet etmeyi düsünüyorum hırsızlık bu !!!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşin var ya tam bir andaval. Ailenin durumu kötü olabilir o zaman gelip insan gibi istesinler. Yardım et desinler, biz aileyiz beraber üstesinden gelelim yeni çifte de destek olalım size olduğumuz gibi sonra yine yerine koyarız desinler. Hırsız gibi gelip çalmış nasılsa oğlunun haberi var diye. Kocan da sen karşı koyama diye sen öğrenene kadar asla söylemiyor. Gel böyle herifle aynı yastığa baş koy. İfrit oluyorum böyle ana kuzusu yarım akıllılara
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKayınvalideniz sizden rica etseydi vereceğinizi düşünüyorum , ama maalesef her evlilikte bu gibi durumlar olabiliyor. Eşinizin onayıyla almış bile olsa altın gelinin hakkı. Böyle yapmaları çok ayıp olmuş. Hırsızlık demek istemiyorum sonuçta aile büyüğünüz fakat birinin odasından izni olmadan altın almak da ona giriyor. Ne de olsa düğünde altınları onlar takmış oluyor, kendi taktıklarını almışlar yanlış da olsa. Eşinizle ve kayınvalidenizle durumu düzgünce konuşun ki ileride bunun gibi sorunlar olmasın. Rabbim yardımcınız olsun , mal mülk için kavgaya değmez, sadece yanlış olduğunu ve kırıldığınızı anlatın. Bir süre sonra hatalarını anlayacaklardır.
00 Yorumla
Eşinin gerçekten yaptığı çok büyük saygısızlık. Söylenecek çok söz var ama yazmışlar zaten. O adamdan eş olmaz. Hayat arkadaşı olmaz. Hatasını anlayıp, özür dilemesi gerekirken "istersen ailemle iyi geçin yoksa sen kaybedersin."
Böyle bir insanla ömür geçer mi bilmiyorum arkadaşım...12 Yorumla
Soran+1 yılCokk cok üzgünümm yaptıklari terbiyesizligin yaninda hos görmemi bekliyorlar nasıl hos görebilirmkii eşim adam degilmis
- +1 yıl
Sende git taktı gelinden habersiz al
kaynanan eşinden gizli almamışsa bu eşinin haberi olduğunu gösterir belki eşin vermiştir altınları onlara. Yani bu konuda kaynananlara gerçekten suç bulma derim, asıl konuyu çözmen gereken kişi eşin olmalı,. Kaynananlara bahsetsen bu konuda içerleyebilirler bile. Belliki eşin doğru bir şey yapmamış ve bu konuyu onunla çözmelisin. Ama yapıcı şekilde çözmen daha iyi olur tabi. Yoksa olay boşanmaya kadar bile gidebilir..
02 Yorumla
Soran+1 yılEsimin haberi varmıs zaten beraber planlamıslar ikiside suclu ve yanlarina kalmayacak
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım çok ciddi bir durumu , seni önemsemeyerek başta eşin olmak üzere herkes hatalı..
Sana düzgün bir üslup ile söylenmiş olasıydı -sen kendin gönüllü olarak (borç) verir hem rızanla olurdu-hemde Burda kimse öfke nöbeti geçirmezdi
kayın validenin senin yatak odana kadar girip altınları almış olması-hırsızlığa girer çünkü eşin sana bunu söylememiş-sen farkettiğin için durum ortaya çıkıyor..
şu an bu yaşadığına sessiz kalırsan, ilerde daha başka sorunlar da yasarsın
yerinde olsam ,önce ailem ile konuşurum
pnların fikrini de Alman daha iyi..
Büyükler olarak belki onlar ne yapıcagını daha iyi bilir ,
şunu unutma tepki vermen, seni para/altın sevdalısı yapmaz ve göstermez..
sen , senin olana senden habersiz hüküm sürüldüğü için kıZgınsın ve vereceğin her türlü tepki de haklısın..32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım tepki vermemin sebebi beni yok sayması ve hakkım olanın rızasızca alınması bu saygısızlık ve aptal yerine konmak
Rica etseydi kızım bak böyle böyle diye gönüllü verirdim ama yok bu aksam aileme söyleyecegim sonuna kadarda hakkımı arayacsgim vermezse gider sikayet ederim- +1 yıl
Anlıyorum seni,
Ailenden gizleme zaten, değerler karşılıklıdır..
Sana mecburmuşsun gibi muamele yapılması hakkına gasp oluyor..
Buda onlara ders olur umarım
+1 yılYaptıkları gercekten ayıp.
Ama herşeyin oluş nedenini tetikleyen şeyin ne olduğunu düşünürüm ben her zaman.Şimdi ,- Kaynananız size bu durumu söylese ve rica etse o altınları verir miydiniz? ( bunu kendinize sorun ve kendinize cevap verin)
Altınları size alan zaten kaynananızdı bunu düğünün ilk günü alan kaynanalarda var. Bırakın verdiğini almak istiyorsa alsın.
Siz eşinizle huzurunuza , mutluluğunuza bakın. Bir kaç kuruş , mal mulk için canınızı sıkmayın.
Siz bu şekilde durursanız eşinizde gerçekleri daha net görür03 Yorumla
Soran+1 yılKaynanam sözünün eri dürüst biri olsaydı rica etseydi inanki verirdim çünkü bilirdimki beni zor durumda bırakmayacak ama resmen hırsızlık benden izinsiz alması ne demek ya
Altınları o takmış olabilir ama verdikten sonra artık benim malım inan canım pars pul değil aptal yerine konulmak zoruma gidiyor ve o altınlara ihtiyacimiz vardi bizim- +1 yıl
Anladım canım. Sabırlı ol ve kaynananla tartışmadan belirt durumu. Benden istesen verirdim beni hiç yerine koymana kırıldım anne de. Er ya da geç bunu yaptığına pişman olacaktır. Rabbim bir yuvanın kurulmasına vesile olan altınlarınızın yerine daha fazlasını versin size 🙏
Soran+1 yılCok tesekkür ederim canım benim 🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam 1 dakika o evde durmazdım polise giderdim eşinin herşeyi itiraf ettiğini söylerdim. Hatta sonrada boşanma davası açardım. Bu boşanma sebebidir! Bir insan eşine güvenemiyorsa neden aynı evde yaşasın? Ne zorunluluğu var? Beni dolandıran insanlara anne diyebilir miyim? Kusura bakma bu boşanma sebebidir hakkını ara. Karı kocalıktan çıkmış sizin iş. Gözlerinden düşmemde şahsen umrumda olmaz. O utanmıyor ben mi utanacam? Asıl siz benim gözümden düştünüz derim çıkar giderim. bir oğlunun yuvasını yaparken diğer oğlunjn yuvasını yıkmış olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Eger kendi ailen bu konuda sana destek olabilirse onlardan tabiki yardim iste. Polise gidip sikayette bulunun. Fakat bu olaydan sonra annesine yardim yataklik yapan ve seni ailemle iyi gecin diye zor durumda birakan adamla hala evli kalir misin bilemem..
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu hadise direkt boşanma sebebidir.. bu nasıl bir karaktersizliktir böyle yaa?
bu adamların karakterlerinin eksik olduğunu nasıl anlamazsınız da evlilik yaparsınız böyle kişliği oturmamış evinin kadınına mal muamelesi yapan eksiklerle..82 Yorumla
Soran+1 yılEvlenene kadar kendilerini öyle göstermiyorlarki gercek yüzleri sonradan cikiyor
Cevap sahibi+1 yıltek kelimeyle tek celse de boşanırım ben böyle bir eşten?
hadi diyelim öncesinde ya da başında anlayamadım böyle karakterleri olduğunu, ne zaman anlarsam o zaman biter bu iş..
+1 yılHepsi olmasa bile mehir diye bir şey var yanlış bilmiyorsam onu sana vermek zorunda şimdi durumu yoksa bile sonra mutlaka vermesi gerekiyor hepsini vermek istemiyorum derse senin hakkını gasp etmiş olur zaten senden gizli vererek sana ihanet etmiş sen hakkımı helal etmiyorum de Allah'a havale et ona da söyle allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz sen kendini üzme biraz vicdanı varsa o üzülsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla yasayan sensin ama bu durjmda ben resti cekerdim. Asil onlar senle iyi gecinsin. Esinde hanlis uapmis senden izin isteyebilirlerdi. Buna sesini ciksrmazsan tepene binerler iyice. Bu resmen hirsizlik. Mahkemeye versen hakli cikarsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar tamamen senin öncelikle konudan hemen babana annene bildir mahkeme onları tamamen sana veriyo hiç merak etme her türlü alırsın eşine şok oldum ondan direk ayrıl yıllarca seni üzer mafeder ailene bahset bitir
12 Yorumla
Soran+1 yıl😔 benim esim adam degilmis arkamda bile durmadı bosamakla tehtit etti bu aksam aileme söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle söyle bitir bu işi bide üste çıkıyor yüzsüz ya benim eşimde böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBencede hırsızlık öyle şeymi olur eşinde kusura bakma şerefsiz ne demek ailemle iyi geçin tehdit eder gibi korkma ailenede herşeyi anlat
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ş. refsiz iyi gecinmemi istiyorsa aileside bana saygi duycak kadın altınlarıma hırsız gibi dadansın sesimi etmiyim oh ne ala
- +1 yıl
Şikayet et al geri kocan olacak ite bile verme bankaya yatır
+1 yılAile olgusu bu mu ,, eşin ölünce seni istediklerine de verir bunlar ,, aile ne soyle,, tek başına kalma ,, eşine de soyle ,, sende benim. ailem ile geçin,, bu evlilik bitmiş
01 Yorumla- +1 yıl
Bu demet akalın haklı,,,
Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. sana sormadan bunu yapamazlar cunku onlar senin. karakola gitme bence aile icinde halledin cunku derin yaralar olusupta is kalmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılBasta söyleyecegim baktım vermiyor gidecegim bende o duruma düsmek istemem ama yapacsk birsey yok insanlari salak yerine koymamayı öğrensin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen yaptığın evliliği sorgula bence oda nasıl bir koca ya öyle bir şeye göz yumuyor bence sen o evden uzaklaş
10 Yorumla
+1 yılKaynanan altınlarını almamış, çalmış. Kaynanan hırsız. Kaynananı polise şikayet et.
11 Yorumla
Soran+1 yılVermezse gidip edecegim inan bildigin hırsızlık ya
+1 yılÇok zor durum okurken dehşete kapıldım.
Neler oluyor hayatta...
Hakkını sonuna kadar savun önce ailenle konuş.00 Yorumla
+1 yılKendi ailene anlat derim ve ben olsam o aptal yerine koyan kocadan da anasından da şikayetçi olurdum...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Mahkemeye ver o altınlar senin
madem hırsızlık yapmışlar bedelini ödemeleri lazım10 Yorumla
+1 yılBüyük saygısızlık sen nasıl katlanıyon bilmiyorum git şikayet et.
10 Yorumla
+1 yılşikayet et polise seniin altınların onlar ve bence boşan sen izin vermeden olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu resmen hırsızlıktır polise şikayet etsen hem eşin hem kaynanan tutuklanır onlar sana ait
00 Yorumla
+1 yılHırsızlık bu tabiki kocana şöyle altınlar geri gelsin yoksa karakola gidicem de çünkü hukuki yönden altınlar gelinindir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn nefret ettiğim şey eşimin benim adıma karar vermesi kesinlikle böyle bir durumda tahammül edemezdim
020 Yorumla- +1 yıl
Evlimisiniz hanımefendi
Cevap sahibi+1 yıl@Pinti_Panda evet evliyim
- +1 yıl
Bişy sormam lazm yazabilirmsn
Cevap sahibi+1 yıl@Pinti_Panda hayır yazamam
- +1 yıl
Korkmayn insan yemiyorm önemli sizde bana hak verecksinz sornca
- +1 yıl
Bekliyorm
Cevap sahibi+1 yıl@Pinti_Panda yazmak istemiyorum beyefendi boşuna beklemeyin sormak istiyosanız burdan sorun
- +1 yıl
Hanımefendi 2 dakika lütfen
- +1 yıl
Kaç çocugunz var
- +1 yıl
Ordamsn
Cevap sahibi+1 yıl@Pinti_Panda bir sal beni yaaa ne soracaksan git başkasına sor
- +1 yıl
Salmıyorm yazarsan salarm 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Pinti_Panda iyi yaz dur kendi kendine çünkü ben yazmıycam artık başkasımı yok anlamadım git kime soracaksan sor ama bana bişey sorma çünkü ben yazmıycam
- +1 yıl
Neden miş o
Soran+1 yıl@Pinti_Panda hanımefendiyi rahat bırak yeter amma uzattın!!!
- +1 yıl
Sana ne oluyor 🤣
Cevap sahibi+1 yılSoran hanfendi rica etsem yorumumu kaldırırmısınız
- +1 yıl
Ben bu hanımefendinn eşiyim 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Pinti_Panda ruh hastası
- +1 yıl
Çaktırma 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç ana kuzusu erkekler koca bebek gibiler ya evliliğin sorumluluğunu alamıyorlar eğer sorunu çözmek istiyorsan uzlaşmacı yaklaş diğer türlü boşanmaya kadar gider
00 Yorumla
+1 yılGidip dava açabilirsin. Hem hırsızlıktan ceza alır hemde sana faiziyle geri ödemek zorunda kalır.
00 Yorumla
+1 yılYuuuuuuhhh!
Eşin gel git akıllı mı? Bu ne saçmalık 🤦🏼♀️00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ailene söyle.
Ve de bana söyleseniz sanki izin mi vermeyecektim falan de
bu ne saçmalık lan00 Yorumla
+1 yılPolise haber ver, suç duyurusunda bulun, fezil olsunlar, ama kocanla aran açılır
10 Yorumlaİyi günler ben avukatlık okuyorum. İlk öncelikle eşinin yaptığı kesinlikle yalnış. Kayınvalidenden iste vermezse dava açacağını söyle. Dava açmanı öneririm kendi altının dışında daha fazla para vermesi gerekicek :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana çok pis kitlemisler. Gözünden düşsem ne olur hırsızın boşa o evlilik yurumez
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence de git şikayet et, sessiz kalma ileri de tepene binerler
00 Yorumlaİnsan en azından haber verir. Borç olarak verebilirdin. Dediğin gibi hırsızlık. Hakkını al.
00 Yorumla
+1 yılAileme söyle ve evine hain bir kocan var haberin olsun bu adamdan hayır gelmez
11 Yorumla
Soran+1 yılCok haklısın😔😔😔😔😔
Kocanla kaç yıl sevgili kaldın ve ailesini kaç yıldır ne kadar tanıyorsun acaba?
00 YorumlaHahahah sikayet etcekmis bak hele dul kalmaya meraklisin heralde
09 Yorumla
Soran+1 yılDul kocası ölene denir ! Koca meraklısı değilim cokta umrumda !!!
- +1 yıl
@lalafo a çok merak ediyorum da kadın erkeğe muhtaç mı da kaybetmekten korksun?
- +1 yıl
Sen önce git anadilini öğren. Milletin bekar-dul olmasına kafa yorma boşuna
- +1 yıl
Tek bir cümlede onlarca hatayı nasıl yapabiliyorsun? Bu bir yetenek. Ayrıca, boşanmak çok normal bir şeyken sizin gibilerin zihniyeti 4 kadına varıyor. O yüzden sen git önce yazmayı öğren
- +1 yıl
Soruyu soran ben bile değilim ama keyfin bilir
- +1 yıl
Yazdıkların kabahatler kanununca suçtur. Zihniyetin gibi düşüncelerinde pismiş. Şu saatten sonra her türlü şikayetçi olma hakkı doğmuştur
Gizli Üye(36-45)+1 yılO altinlar senin.. yargitay karari da var ama aile meselesi iste bosnmaya kadar gider sikayettci olursan
10 Yorumla
+1 yılVay be dunyada ne adamlar varmis.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSelam bu hesabin var mi yok mu bilmiyorum ama bendede benzer olay var şimdi ne yaptin merak ediyorum bende ne yapabilirim
00 Yorumla
+1 yılen tiksindiğim tipler
10 Yorumla
+1 yılAilene söyle ailenin evine git bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı. Tamam eşin hata etmiş ama sözünü al geri alacağına
00 Yorumla
+1 yılKarakola şikayet et.
Aklın varsa00 Yorumla
+1 yılAllah akıl fikir versin
00 YorumlaKaynanan ayıp etmiş dikkat et
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe hakla alır ya saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBosanmaya kadar git. O beyinsizden
01 Yorumla
Soran+1 yılSonumuz o olacsk bu gidisle
+1 yılGit konus kaynananla ver hakkımı de ne alaka yaa
00 Yorumla
+1 yılŞikâyet et kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılVay ya işe bak tüylerim diken gene 🤮
10 Yorumla
+1 yılAyrıl bence böyle olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHabersiz nasıl alır ya resmen çalmış
00 Yorumla
+1 yılSuç duyurusunda bulun o zaman açık ve net.
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 3 gün icinde vermezse bulunacagım net
- +1 yıl
Eşinin haberi var kaynanan altınları alıyor. Diğer geline veriyorlar. Sen nereye düşmüşsün be yavrum nasıl bir şirket bunlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygısızlık . ben olsam yanlarına bırakmam
10 YorumlaGit kaynandan al böyle terbiyesizlik olmamali
00 YorumlaBen şok altın bu
Altınlar sizin04 Yorumla
Soran+1 yılAilemi aksam arayıp söyleyecegim söylemezsem iyice tepeme cıkarlar babam mahveder onları
Geri verecek beni ilgilendirmiyor nasıl aldıysa öyle yerine koyacak
Boşan
00 Yorumla
+1 yılHırsız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yıliyi yaparsın
00 Yorumla resmen calmıs
00 Yorumla
+1 yılVay tırrek
00 Yorumla
+1 yılkendi ailene soyle
00 Yorumlaboşan
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kaynanam altınlarımı benden habersiz almış eşimle kavga ettim, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat