Çalışıyorum evin giderlerini ve masraflarını ben karşılıyorum
Sorumluluğu olmadığı için yapmış olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar
20-30 bin tllik altın yapıp kenara koymuştum geçen gün bakmak için yerini açtığımda altınlar yoktu ve eşim onları alıp satmış
Yaşı 27 acayip derecede bilgisayar bağımlısı ve bilgisayar oyunu olanvolarant hastalığı var ve hesabını satıp yeni hesap alıyor vs
altınları ne yaptın diye sorduğumda bitcoine yatırdığını para kazandığını vs söyledi çok sinirlendim ve asla onunla konuşmuyorum.
Kafam allak bullak sizce ne yapmalıyım?
Para kazanmış ya, kaç gram altın bozdurdu ise o kadar altınını sana iade etsin, kârı onda kalsın. Kazan kazan politikası gereği uzlaşın anlaşın herkes mutlu oldun. Kabul etmezse bu işte bir bit yeniği olduğunu anla ve ona daha ciddi bir ceza ver. Canını yak, acısın… Ambargo uygula, uzun bir düre cerme, uzak dur… 🤪😎
30.000 tllik bozdu ama altın arttı şu an ve ben zarardayım
Haklısın
Herzaman yapıcı konusmusumdur ama bu durum affedilemez altınlarını bozdurmasi değil mesele sorumsuz oluşu online kubar oyun bağımlıydi 15 sene çabaladım düzelir diye sakın bekleme asla düzelmez oynamuycam yapmiycam seni seviyorum yeminlere aldanma sen affedicen o tekrar tekrar özürler dileyip hatta büyük vaatlerde soyluycek ev araba vs a bu son diyecek hemen bisanmasan bile ben çocuk yapmamani tavsiye ederim ama biran evvel kurtul derim asalak hayat yaşayan biri asla düzelmez
Yaptığı çok saçma hırsızlığa girer bence hemen istemelisin o paraları onlar senin hakkın sonuçta kendi birikimini yani kim bilir senden habersiz daha neler yapmıştır hiç alttan almaya çalışma hakkını iste bugün bunu yapan yerin başka bir şey yapar ileride evin eşyalarını da satarım buzdolabı çamaşır makinesi falan da yok olur yani onların da yerlerini arada bir kontrol etmeyi unutma
Kusura bakma ama demişsin ki ben evin masrafını karşılıyorum oda bilgisayar bağımlısı ve sorumluluğu yok ve sana ait olan eşyaları resmen izinsiz satmış henüz çocukta yokken bu evliliği bitirmen daha iyi olur sorumsuz ve düşüncesiz bir erkekten hayır gelmez kendinede yazık etme çocuk olunca 2 kat daha çok zorlanacaksın
O da çalışıyor ama ben kira elektrik su vs ödüyorum
Altınları satma konusu ciddi bir sorun ve bilgisayar bağımlılıda aynı şekilde seni adam yerine koymuyorum demenin başka versiyonu şahsen boşanma sebebi ama sen bilirsin
Cevap
59Cevap
Bence bunu onunla konuşun
Konuştum ama yalan söylemeye devam ediyor ne yapıcam bilmiyorum
Evliligi bozan en kötü bagimliliklar, alkol/ uyusturucu, kumar, aldatma bagimliligi. Esiniz anlasilan bagimli, eger emin olursan vakit kaybetme ayril, yolun neresinden dönersen kardir. Bagimlilarin yeminine, sözüne inanilmaz, cünkü amaclarina ulasmak icin her türlü yalani söylerler, batakligin icerisine girmisse bir kere, kurtulmasi bir mucize
Sormadan alması munasebetsizlik yapmış.
Sorması lazımdı
Onunda sormadan almaması lazım gelir.
Calismamasi oyun oynaması hesap alıp satması hepsi gereksiz çocuksu işler
Adeta sen erkek o çocuk görevini yapıyor.
Zor ne denilirki Allah akıl fikir versin. Evlenmeden önce insanlar takılıyor konuşuyor indiriyo kaldırıyor bundan koca olur mu olmazmi diye hesap etmen lazımdı inşallah düzelir yoksa işin zor
Çalışıyor lakin sorumluluk bende
Sorry ama Halt etmiş
Boşanmak sebebidir. Kenara konulmuş ve birikim yapılmış para yalnızca acil durumlarda; sağlık, çocuk durumlarında kullanılmalı. Ekstradan bir mal ve mülk sahibi olmak adına para eksik çıkışıyorsa yine bu para değerlendirilebilir. Aksi durumlarda asla hoşgörü göstermemelisin ve direkt boşanma davası açmalısın.
Hakkını yediğini, hırsızlık yaptığını söyle ve altınları kuruşuna kadar yerine getirmezse dünya ahiret hakkını haram ettiğini söyle. Adam olmazsa da boşa valla, böyle ergen ruhludan koca hele bide baba olmaz.
O kadar haklısın ki
Çok kötü bir durum resmen ilerde arkandan iş'te çevirir böyle insanları nerden bulupta evleniyorsunuz hiç mi evlenmeden önce tanımaya çalışmıyorsunuz iğrenç bir olay. Sonuçta para senin paran ve böyle yapmaya asla hakkı yok belki sen o parayı daha önemli bişeye harciyacaktın. Çok düşüncesizce bu rahatlığı sevgiline vermemen gerekiyor bence..
Paralarını geri ödemeli bence yaptığı çok cirkince bir hareket.
Ay çok zor bi durum. Bitcoin ilk başta kazandırıyor gibi ama sonra kocaman borçla kalırsın. Ayrıca altın snein değil mi izinsiz alması çok ayıp. maalesef sıkıntılı bi evlilik. Nolur nolmaz sen güvenipte çocuk yapms. Sonunuzu iyi görmedim
Ne insanlar var dünyada arkadaş. Ben ev alırken 22500 eksik kaldı isteyemedim kendisi verdi utana sıkıla aldım her ay bir çeyrek ödemek şartıyla.
Ayrıl gitsin senden habersiz nasıl senin mallarına göz koyabilir ya ben şu an çok sinirlendim ayrıl al paranı ondan çık yeni hayat kur o nasıl bir koca kütük mü aldın yanlışlıkla naptın sen
yol yakınken uzaklaş derim çocukta yok çünkü sorumluluk sahibi değilse ömrünü bu adam için heba etme
Cidden b3n sinirlendim burada bi daha böyle bir şey yaparsa boşanacağını söyle çok ciddi bir bağımlılık bu
Tepki falan verme. Sadece sor. İlla ki bir bildiği ve nedeni vardır.
kızmalısın ama su sıra düşecek parayı al bekle derim aşağıdan alabilirsin:d
Ağzına yapman gerek. Onlar sizin ortak maliniz kafasına göre iş yapamaz.
O adamı acilen bırak.
Gelecek vadetmiyor.
Boşanma davası için yardımcı olurum
Çok ama çok boktan bir durum. Allah kolaylık versin.
Ben hayatımda af edersin ama slak adam görmedim çoluk çocuğun rızkını götürüp saçma şeylere veriyor.
Hem hırsız hemde dal. lama yanlış zamanda satmış aştın artmaya başladı ama o ne yaptı gitti batak bitcoine yatırdı. Ya altınlarım ya da boşarım de
O zaman kazandıysa senin paranı geri getirsin. Altınları almaya hakkı yok onlar kanunen senin
Siz nasıl ergen insanlarla evleniyorsunuz akıl sır erdiremiyorum bu duruma.
Evlenirken aklın nerdeydi? Jsjwmxm.
Bu adam bir gecede bu hale gelmedi, hep böyleydi?
Bundan olmaz kumar oynuyor bile olabilir hem evin giderlerini niye sen karsiliyorsun
E coine yatırdıysa gerçekten daha iyi göstersin hesaptan sana
Kumara basmıştır ya da oyun almıştır işte bu hırsızlık oluyo
Ayrıl.
Çünkü güvenilmez, saygısız birisinden eş olmaz.
Böyle bi koca ile neden evlenilir bsk sana tavsiyem boşa o adamı bir asalak gbi sırtında yük net
Tam bir boşanma sebebi kocanın yaptığı resmen hainlik ve hırsızlık yani madem para kazanmış ozaman aldığı miktarı söyle sana geri versin
Boşanma sebebi. Sen masrafı karşılıyorsun ve senin altını aldı. Bosan gitsin kocana paranı yedirme.
İzinsiz yapması hoş olmamış güven sorunu oluştu bir kere
Allah yardımcın olsun, yakışıklılığına kapılıp evlendim, bu kaderi kendin seçtin, çilesini de çekeceksin
Ne alaka yakışıklılık vs ilk defa böyle bir şey yaşadık ve bu tarafını hiç göstermedi
Burdakileri dinleme seni evinden yolundan ederler kocamdır deyip susacaksın ya da dul karı pozisyonuna düşeceksin ki herkes sana farklı gözle bakar
Sen saçmalıyorsun
Çocuk olmadan ayrıl böyle birinden baba olur mu
2 gün dırdır et ama bunu 3 gün yapma yoksa ya sen dayaktan geberecek veya eşin yeter diyip kalp krizi geçirecek veya boşanırsınız
30 binin dırdırı 2 gün mü a. mk
@uyumamlazim dimi
iğrenç o parayı ondan bir şekilde al ve bulamayacağı bir yere koy falan ha barışmaya çalışırsa kolay kolay affetme bu ne be
Bu parayı evi borcu ihtiyaç için almışsa sıkıntı yok ama oyun vs için almışssa adam olmaz
Oyun bağımlısı bi erkekten zekice bi hareket beklenmez onunla hayat bile geçmez ne tutkuyu tadarsın ne aşkı tadarsın sohbet edeceği konular bile kısıtlı olur öyle ineklerin
Bu yasak olarak suç din olarak zaten kocan cehennemlik
Git ağzına sıç net ol sana danışmadan böyle bir şey yapamaz.
Demekki sizde guven kalmamis bankada tut evde saklama
2-3 sene içinde bitcoin çok yükselecek sabret
yememiş en azından
Geçmiş olsun sadece sor nereye gitti bu altınlar diye yani neye harcamis
para kazandıysa senin altınları geri yerine koysun
Neden satmis? Kizmadan once o onemli
Çalışıyor
Neden evleniyorsunuz boyle adamlarla
Sonradan bu tarafını gösterdi
Sebebi ne olabilir bu da önemli
Nasıl yani
Yani eşine yalan söyleyecek kadar önemli bir nedeni olabilir belki
Biz hayat ortağıyız arada yalan olması ne kadar doğru
Evet öyle tabiki ama sen yine de sebebini bilmeden bir şey yapma bence
Keske bankada tutsaydin giden gitmis ama
Eşin sonuçta güveniyorsun bir şekilde
Senin eşin sorunlu işte sorun orada hala büyüyememiş benden daha beter ben de cok normal degilim ama bunlari da yapmam şimdi
Öğrenmiş oldum
Bu ne saygısızlık boşanma sebebi net..
Kaybetmiştir o altınları, yalan söylüyor sana
Kazandıysa geri alsın işte
Üzerine Bir bardak su iç
Kocan mı dolandırıcı mı belli değil
Kazandı ise yerine koysun. Almaya hakkı yok.
Evlilikte düzenbazlık varsa eğer, ayrılmalısın
senden izinsiz yapmamaliydi, ayni sekilde iste
Boşa gitsin. Terizekalı
Koca boşamak için harika sebep
Tekrar geri isteyebilirsin
iyi yapmışsın kocacım diycen
kanka yol yakinken ayril tazminat davasida ac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?