1 ay olcak evleneli kayınpederimin borcu vardı eşim geldi istedi altınlarımı kabul etmedim sonra annesi çağırdı gittim kahvaltı masasına altınlarımı istedim yine vermedim bütün gün evden dışarı çıkmadım sonra eşimle kendi evimize gelirken kayınpederım bn seni denedim aramızdakı güven bağını tartmak istedim dedi altınlarında gözüm falan yok dedi eve geldik eşim bunun üstüne beni haksız cıkrdı tartıştık falan biletimi kesip beni evime göndermeye calıştı yine ben özür diledim ne yapcağımı bilmiyorum berbat bir durumdayım evliliğim ailesi yüzünden cok kötü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEminim denemek için yaptı, gerçekten istedi, vermek zorunda değilsin ayrıca, o altınlar senin, asla da verme. Altınlarını vermedin diye eşin seni baba ocağına mı göndermek istiyormuş, iyi ya boşan kurtul, hazır çocuğun da yok, niye çekiyorsun bunları, vermemekle en iyisini yapmışsın, ana babasından etkilenip sana yol veren adamdan olmaz gülüm, kayınpederinin de dediği gibi aranızdaki güveni gördün, bu kişilerin nasıl bencil olduklarını, kendi kişisel çıkarlarını ön planda tuttuklarını, eşinin asla baba olamayacağını, ailesinden etkilenen ve ailesini senin önüne koyan basit bir adam olduğunu gördün , kayınpederin o borcu yaparken sana sormadı, yaptığı borcu senin hakkın olan takılarla ödeyemez, al altınlarını ben de senden boşanmak istiyorum de ve terket onu, kurtal kendini bu bencil aileden
13 Yorumla- +1 yıl
Sahip cıkan yokki elalem ne der diye yaşıyorum
- +1 yıl
O zaman kendine bir iş bul, çalış, kazan paranı, altınlarını asla kimseye verme, kimse seni tutmuyorsa da sen kendini tut, ev arkadaşın olsun kiralık ev tut, çocuğunun olmaması büyük bir artı ya da kadın sığınma evine git, takıların da senin yanında olsun, takılarını bozdurup bankaya atabilirsin.
Bankada altın hesabın olabilir, paran artsın, değerlensin , bankada altın hesabı oluyor mu tam bilmiyorum ama telefonuna mobil bankacılık indirip altın hesabı yapabiliyorsun, telefon yani internet üzerinden altın alışı yapabiliyorsun, konuyu derinlemesine öğren, bankayla uğraşmana da lüzum kalmaz böylelikle.
https://youtu.be/nz2b2Iti5D4
Altın hesabını vadesiz açmanı tavsiye ederim.
Kadın sığınma evine gidebilirsin, başında bir çatı olur, işe girersin,6 ay kadın sığınma evinde kalıp birikimini yaparsın, tek odası olan bir evde yaşayabilirsin kimseyi çekmeden. Bence kaç kurtal kendini, asla bu adamdan aile Reisi, baba olmaz - +1 yıl
Bnde byle yapmayı düşünüyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılAltın istemek ne ya sana ait bir şeyi isteme hakları yok göz dikmişler birde işi ceviriyor seni deneme gibi hakkı da yok vermek istememekte haklısın bir daha geri alamazsın birde baskı yapmalar falan öyle aile mi olur onların size vermesi gerekirken koca koca insanlar oğlunu oğlunun eşini kullanma peşinde
01 Yorumla- +1 yıl
Gerci evladının evinde hırsızlık yapanı duydum
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAy okurken sinirim tepeme çıktı. Ne demek “biletimi kesti aileme göndermeye çalıştı ve özür diledim”?
Sen onu evden kovacaksın kız. Ne demek seni göndermeye çalışıyor. Senden gelecek takılara mı güvenip borç yapmışlar? Başka hiçbir çıkış yolu yok mu?01 Yorumla
Nefret ediyorum şöyle durumlardan ya, böyle ailelerden özellikle. Neden versin ki? Ülkenin durumu orta da vermek de zorunda değilsin ayrıca. Sırf bunun için seni evine göndermeye çalışıyorsa o da onun ayıbı olsun. Gerçekten sevdiğin saygı duyduğun insanlar ile evlenmesi lazım insanların. Paranın pulun bu kadar evliliği bozmamalı ya
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende mahkemeye git o zaman. Mahkeme altınları buyuk ihtimal sana verir zaten. Ailenin alma hakki yok diye biliyorum. Benim gorusumce altinlar cekirdek ailede yani kari koca ve cocuklar arasinda ortaktir. Ama iş diger kisilere gelince ben olsam bende benim derim. Bunun icin mi evlendirmisler ogullarini? Borcun varsa gider adam akilli bir yolunu bulur ödersin. Ne oglundan, gelininden medet umuyorsun? Borcu yaparken gelinine mi sordun da ondan maddi destek istiyorsun. Sende ozur falan dilemeseydin keske. Biletini alsaydi da gitseydin evine. Madem esin icin bu kadar kolay ve onun gozunde degerin bu kadar. Turk erkekleri gerçekten koca olmayi bilmiyor ya. Her seferinde bunu görüyorum. Yani bir erkek karısını kendi ailesinin önüne nasil bu sekilde atabilir. Esine nasil bu sekilde davranabilir aklim almiyor. Ahiret cok cetin olacak, erkekler bunlarin hesabini nasil verecek, bu kadinlarin goz yaslarinin, canlarinin sıkılmasinin hesabini nasil verecekler bilmiyorum. Dinimizde kadinlara nazik davranin, onlar hassastir diyor. Bizim erkekler hat höt diye davraniyor. Hemde sadece normal zamanda degil. Hamilelik ve lohusalik gibi kritik durumlarda da dahil. Allah büyük ne diyelim. Altinlar aileye aittir gelinin ya da damadin ailesine degil. Oglu cok istiyorsa calissin, ek iş yapsin babasinin borcunu kapatsin bir taraflari yiyorsa, erkekse...
22 Yorumla- +1 yıl
Çiftlikleri var durumlarıda gayet iyi annesinin gözü altınlarımda kocamda annesi daha önce intar etmeye kalkıştığı için bişey demiyor annesine arada kalan benim bir ay olmadı daha evleneli ayrı evde oturacaktık güya sürekli ailesinin yanındayım hizmetci gibiyim sabahın 5 de kalkıp burdan ailesinin evine gidiyoruz orada hayvancılık yaptığı için kahvaltılarını hazırlıyorum bılaşıkşarını yıkyorum temizlik yapıyorum yemek hazırlıyorum kız kardeşi 12 yaşında hiç bir iş yapmıyor her yeri dağıtıyor arkasını bırakıp gidiyor eşim desem başta çok iyiydi evlendikten sonra cok deişti hiç vakit geçiremiyoruz kendi evimizde sürekli onlarda yatıp kalkıyoruz haftada bir evimize geliyoruz ondada eşim lavaboya giderken bile telefonla giriyor sürekli tiktok videoları izliyor bir film acıp izlemeye calışsak hemen uyuyor evliliğimin byle olcağını hiç düşünmezdim kimsem yok burada ailemede belli etmek istemiyorum üzgün olduğumu eşimden destek bekliyorum ama oda yok ailesiyle birlikte üstüme geliyolar haksız olsalar dahi
- +1 yıl
Onlara hizmet etmek zorunda değilsiniz eşiniz ailesinin delisi kuzusu evlilikle alakası yok ailesi ile birlik sana baskı uyguluyor hizmetci almışlar evlerine sizde köle olmuşsunuz tepkinizi koyun zorluk cıkartın ailenizede anlatmaktan çekinmeyin aile büyüklerin uyarmalı göz dağı vermeli kızımızı size köle hizmetçi olsun diye yetiştirmedim iyi bakamayacaksanız kullanacaksanız geri almasını da biliriz diye hatta ailenin yanına git değişmezselerde boşan gec olmadan
+1 yılişte bu yüzden evlenirken aileleri en ufak şeye bile dahil etmemek çok önemli. biz eşimle herşeyi kendi başımıza yaptık. babası zaten hayatta değil ama abilerinden de destek almadı. benim babam da sadece yapması gerekenleri yaptı tüm çeyizimi kendim dizdim. sonuç olarak evlenince de altınlar tamamen bize kaldı, kimse kalkıp biz borç yaptık sizin için, bize altınları verin demedi. altınlar zaten kadının hakkıdır. anneme verilen altınları bile annem bana verdi hiçbirine dokunmadılar olması gereken budur. erkekler daha tam birey olamadan evlenmeye kalkıyorlar. kendi maaşıyla ev kuramayacak ve ailesine muhtaç kalacaksa evlenmesin. taktığı altını geri aldıktan sonra neden taktı ki? aleme gösteriş olsun diye mi? benim bileziklerimi bile eşim tamamen kendisi yaptı o konuda çok şanslıyım
11 YorumlaAilenin sana sahip çıkmayacağını biliyorsa bundan sonra da sana hep öyle davranacak demektir. Diğer arkadaşların dediği ve ima ettiği gibi eşiniz yetersiz ve karaktersiz biri. Bundan sonra da pek düzeleceğini sanmıyorum. Onu düzeltmeyi düşünüyorsanız sizi çok çetin ve yıpratıcı bjr savaş bekliyor demektir. Oysa ki insanlar mutlu olmak için evlenirler. Değerinin bilindiği yerde olursan benim gibi genç yaşta yaşlanmaz ve mutlu olursun. Mutlu ve güçlü durmak için de her zaman bir erkeğe ihtiyacın yok. Senin en büyük yaran ailen ve senin böyle iğrenç bir aileye gelin gitmen de yine onların yüzünden. Bazen herkesi silip geride bırakmasını ve aklını başına almasını bilmeli. Hayatına aldığın insanlara herkesten daha çok dikkat etmelisin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
u +1 yılDinimize göre bile altınlar sizin hakkınız.
Özür dilemesi gereken kişi siz değilsiniz.
Eşiniz ve ailesinin sizden özür dilemesi gerekiyor.
Maddi kısmı bir yana resmen psikolojik şiddet uygulamışlar hepsi bir olup.
Eğer maddiyat için sizden ayrılmayı göze aldıysa zaten o evlilikten hayır gelmez.
Daha olgunlaşamamış biri ile evlenmişsiniz.
Çünkü eş olmak böyle bir şey değil.
O hala anne babasının boyunduruğu altında yaşayan bir yetersiz.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi yorumunda gördüm annesi intihar etmeye çalışmış sende aynısını yap demek ki bu adamın gözünde böyle değer sahibi oluyosun anahtarın var mı diye ara yok derse hakkını helal et sende ben dayanamıyorum artık akşam cenazemi çıkarmaya gelirsin de kapat sonrası sendee
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle aileler zaten yuvaları dağıtıyor ne demek test ettim parayla test olmaz o altınlar senin güvencendir... versen bayıla bayıla alacaklardı... evleneli daha bir ay olmuş senin altınlarına göz dikmişler inanma böylelerine...
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Size takılan altın sizindir ancak oğlan tarafı yahut kız tarafı farketmeksizin eğer bir taraf bu düğünü yapabilmek için aşırı borçlandıysa eğer ikinizin inisiyatifinde borçlarını ödeyecek kadarı verilebilir.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılTakılan altınlar size ait sorun yaratan Eşiniz Ailesi ne takılanlar bizim hakkımız demiyor sizden istiyor ilk sorunda dağılıyorsanız hiç durmayın Karar sizin biz dış kapının mandalıyız !
02 Yorumla- +1 yıl
Takılar daha ğöze batıyor baskı o yüzden olabilir Eşinize ve size ortak hesaptan haberleri olmayabilir
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar senin. Eğer boşanmaya kalksa almak istese yine alamaz üstüne düğünde takılan paralara kadar sana vermek zorunda kalır çünkü hepsi senin hakkın. Bu zorbalara karşı boynunu bükme
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAltınlar senin hakkın kimse senden isteyemez nokta. Biletini kesip annenin evine gönderecek kadar s.. fsiz bir adamsa kocan zaten kendin git annenin evine.. Ne b. k yediğini anlasın.
04 Yorumla- +1 yıl
Elalem ne der diye yaşamıyoruz. Elalem ne der diye nasıl insan evladını o konumda bırakabilir ya
- +1 yıl
Sonra şiddet ve cinayetler yaşanıyor işte.. Çok yazık..
+1 yılevliliğin kocan yüzünden kötü anası babası yüzünden değil
karısının arkasında durmayıp ezdiren adamdan KOCA olmaz tatlım11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılof ya şu ailelerin yüzünden yaşananlar nedir anlam veremiyorum? tamam düğündü nişandı vs masraf olmuştur ama gö*üne güvenen horona kalkar ben bunu bilirim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhata yapmışsın daha bir ay önce o altınlar onlarındı ve sen aç gözlü gibi benim demişsin
güzel denemişler seni
iyi olmuş04 Yorumla- +1 yıl
çingene olan sensin, bak ne güzel 3 kuruş para için yuvan bozuluyor
aç gözlüsün aç - +1 yıl
Onlar o kadar zengin olmalarına rağmen 3 kuruş demeden istemesini biliyorda aç gözlü olmuyor ben yarının öbür başıma ne gelceğini bilmeden mehir olarak aldığım 6 tane bilezikte gözü olanlara hayır dediğim için aç gözlü oluyorum bak işine koçum cahille tartışmaya girmek bile istemiyorum ama açın bakın islam dinine brz
- +1 yıl
işte senin atladığın ve küçük düşündüğün için kaybediyorsun
6 tane bilezik için 'o kadar zenginliği' elinle ittin
gerçi tarzından (koçum) anladığım kadarıyla o bile fazla sana
+1 yılDüğünü kim yaptıysa altınlar onundur şimdiden böyle olduysa bu evliliğin sonu Yok sakın çocuk felan yapma
01 Yorumla
+1 yılBir kadının altını mihirdir güvencedir. Kimse isteyemez. Kadın vermek istemiyorsa da böyle ısrar edemezler küsemezler. Pis maddiyatçı bir aile.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılSenet karşılığı ver o zaman madem güven deniyorlar. Ama altınlarla ilgili mesele açıldı ise onları senden alacaklardır
05 Yorumla- +1 yıl
vermeyeceksen bankada kiralık kasa tut oraya yatır gram karşılığı vs yatırma bankaya
- +1 yıl
Bankaya gidip ben kasa kiralamak istiyorum derseniz onlar size yardımcı olur. Kasa kiralayıp her şeyi oraya koyuyorsunuz size bir anahtar veriyorlar istediğiniz zaman gidip kasayı acabiliyorsunuz
+1 yılVerme altınlarını. Gerekirse ailenin evine dön ama verme. hem yasal olarak hemde dinen o altınlar senin. Asıl suç kocanda zaten.
03 Yorumla- +1 yıl
O evde mutlu da olamayacaksın. Hayatın zehir olacak. Ayrıl. Ailen yakınmı? elalem ne der diye düşünme. Mutsuz bir hayat seni hasta eder. elalem 3-5 gün konuşur. ayrıl derhal. Hangi şehirdesin?
+1 yılAltınlar senin ister verirsin ister vermezsin… ama vermemekle iyi yapmışsın , borcu varsa çalışıp ödesin , seni denemiş miş güzel kardeşim bak
01 Yorumla- +1 yıl
Seni denemiş miş ,,, ga…. Va … ta bak
Altınlar gelinde kalmalı. Bu böyledir. Onlar suçlu asıl
01 YorumlaBanane o zıtoıdan. Ayagını yorganına göre uzatsaymıs. Eşin de adam değil. Nasıl bi çukura düştün sen
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneden vereceksin ne kadar altının var bilemem ama onların hepsi senin. 🤷♂️ bileti kesip yollamak ne demekmiş sana blöf yapmış sen de yemişsin tamam kes de gideceğim de bakalım ne yapacak
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen iyi niyetli bir kızsın ama baştan hata yapıyorsun özür dileyerek onun senden özür dilemesi lazım biraz aklını kullan sonra haksız olduğu konular dahil her zaman senden özür bekler özür dilemenin de bir anlamı kalmaz ayağa düşen bir kelime olur
Cevap sahibi+1 yıldeğiş.🤷♂️
O altinlar senin. Verip kötü olcagina verme kötü ol bos ver..
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. Altınları al git babanın evine araba falan alırsın gezersin iş bul bi de kendine mis
01 Yorumla
+1 yılAyril kizim ayril. Guven bagini test etmek istemis mis sen kim kopeksin mkkkkkk
02 Yorumla- +1 yıl
Anakuzusu senin kocan
Gizli Üye(30-35)+1 yılaileler işin içine girince o evlilik boka sarıyor. en sevmediğim şey. bu sebeple karısını terk eden kocalar var ailesi yüzünden. kim kimle evli belli değil
01 Yorumla
+1 yılbiletini kendin kesip git evine kuzu kalma boyle bi adamin yaninda
03 Yorumla- +1 yıl
altinlarinla hayat kur kendine o zaman ne diyim
- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılVerme zaten onlar senin teminatın madem seni bir bilet ile göndermeye çalıştı altınlarını paranı pulunu al evini ayır boşan nafaka al yeni bir hayat kur. Ona da de kuze kere hadi eyvallah 😅
01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. onlar senin hakkın kimseye vermek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılSen çalışmaya basla. Paranı kazan. Biriktir. Altınları asla asla verme. Belliki bunlar seni kapının önüne koymaya hevesli. Biriktirdiğin para ile kendine hayat kurarsın. Başka şehirde ev tutarsın vs. Akıllı davran planlı ol
01 Yorumla
+1 yılKendi mesleğini yap, ayril. Bunlardan hayır gelmez sana.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılseninle altınlar için evlendiyse özür dileme bilet alıp dön evine
00 Yorumla Alyınlar senin mehrin vermeme hakkına sahibsin. Zorla kimse alamaz.
01 Yorumla
+1 yılSana takılan altınlar senindir kimse alamaz her konuda sen haklısın
02 Yorumla- +1 yıl
Şikayetçi olabilirsin sen haklısın
Haklısın sen altınları verme kayinpederin kendisi odesin
00 YorumlaBence bu karar ikinizin alacağı Bi karar aynı durum senin açından da olabilirdi
00 YorumlaAltınları vermek zorunda değilsin en iyisi boşan o adamdan kurtul 👍
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Verme kız senin hakkın onlar
02 YorumlaEşini cezalandir pişman et
02 YorumlaOnlar sana ve eşine ait kimseye verme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Esinin anlayışlı olmasi gerek
00 Yorumla
+1 yılKeşke bileti alip evine gitseydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerme bilet kesmek ne demek haysiyetsiz adamlarmış
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazıklar olsun böyle bir adama
Gizli Üye(18-24)+1 yılo altınlar senin kocanın ailesi pok yesin pokhğ
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsağol aşkımmmm💅
Gizli Üye(36-45)+1 yılşaşırdık mı
hayır
altınlar içindi her şey00 Yorumla
+1 yılNe biçim Koca bu be
16 Yorumla- +1 yıl
Nerenin cingeneleri bunlar desene?
- +1 yıl
Ya tamam il önemsiz her yerin iyisi kötüsü de var bu ne ama hiç mi görmemiş geçirmemişler pes. Sen nerelisn
- +1 yıl
Ah beee Van dan Çorum a aşırı kültür farkı. ama sorun esin tarafında işte en kötüsü görgüsüzler
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyril oylesinden
02 Yorumla- +1 yıl
Emin ol kimse duzelm3z ve asla kimseyi düzeltmek için ugrasma
+1 yılBence özür bile dilememeliydin bu arada
02 Yorumla- +1 yıl
Elalemi boş ver sana saygısızlık yapmış özür dilemesi gereken onlar
Yaa neyın denemesıymıs kı bu ne alaka
04 Yorumla
+1 yılmahkemeye git net.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka verme tabi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAltın senin hakkın
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVerme boş ver
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Altınlarımı kocamın ailesine vermedim diye suçlu oldum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler