Güncellemeler
+1 yıl
32 yaşındayım arkadaşlar….
Güncellemeler
+1 yıl
Babası vefat etmiş annesi ve teyzesi var herşeyi yapan teyzesiydi ben kadınla en sonda kavga ettim olaylar böyle gelişti
Arkadaşlar düğüne 1 ay kala ailem istemiyo dedi şimdi altınlarımı ver diyor 10 senelik ilişkimde altınlarımın derdine düştüler onurum haysiyetim cabası ben ona senelerimi verdim geri alabilirlermi mahkeme yoluyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Geri alalamaz. Onlar senin hakkın. Nişanlında 💩 yesin. Bu kadar yüzsüz olan insana ilerde sakın geri dönmeyi düşünme. Aranızı açan o teyzeyide alsın başına çalsın.
@Kalpsiz34 olağanüstü derken kıyafet vs midir sadece kıymetli altın mıdır
haline münasip bir kıyafet olağanüstü bir eşya değildir buradaki esas kriter "haline münasip"'liktir.
Altın telefon gibi eşyaların hepsi olağanüstü hediye girer geri vermek mecburiyetiniz doğar dava açılırsa tabii dava masraflarını da ödeyeceğinizi unutmayın.
10 yıllık ilişkim olacak keyfi istemeyince Nisan atacak ben kesinlikle vermezdim versin mahkemeye
Nişanı erkek tarafı bozduğu zaman takılan bütün takılar kız tarafında kalır, erkeğin bir şey talep etme hakkı yoktur. Kanunende böyledir bu.
Kanunlarimiz adaleti tam tesis ediyor mu, ne dersin
Genel olarak bakıldığında adalet yerini bulmuyor o konuda diyecek lafım yok, ama bizim örf ve adetlerimize göre nişanı kız tarafı yapar diye bir konu var bu yüzden nişan erkek tarafı tarafından bozulduğunda kız tarafının yaptığı masrafların bir şekilde boşa gitmemesi için böyle bir durum söz konusudur, eğer bu adete uyulmamışsa her iki tarafta eşit sorumluluk alıp eşit masraf yaptıysa o zaman ne olur bilemem ama bu örf ve adet daha çoğunlukta olduğu için türk halkında takıların kız tarafında kalması ve kız tarafının yaptığı masrafların onları zor duruma sokmaması için böyle bir yola başvurulmuş diye düşünmekteyim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!