Kızım o kadar düşme ya bu seferde acınacak hallerde olursun sonra milletin içinde sağda solda söyler hediye veriyoruz oda gidip satıyor böyle bir karekterde der 3 kuruşluk şey adını çıkarır
Adı üstünde hediye, sen doğum günü Yahut özel bir günde verdiğin bir hediyeyi aran bozulduktan sonra ben sana şunu almıştım geri ver diyorsan zaten sorun sende demektir o yüzden verilen hediyeyi geri götürmek karşındaki insana hakarettir benim gözümde şahsen benim kız arkadaşım da aldıklarını geri getireceğim dediği zaman çöpe at ama bana getirme demiştim.
Aldığın hediye 1 t-shirtken geri istemiyorsa altın kolye olduğu zamanda geri istenmemesi lazım hediyenin maddi değerinden ziyade yüklediği anlam önemli eğer gerçekten pahalı bir hediye alayım sevgilime diye düşünerek aldıysa zaten kendisi geri ister.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ver gitsin 3 kuruşluk kolye için... Çıkar gelir kolyemi ver derse fena boxulursun
Desem ki bozdurdum ben çalışıp sana parasını veririm, ne der
Kızım o kadar düşme ya bu seferde acınacak hallerde olursun sonra milletin içinde sağda solda söyler hediye veriyoruz oda gidip satıyor böyle bir karekterde der 3 kuruşluk şey adını çıkarır
Of bilmiyorum ya napim ki
Sen sorunca aklıma geldi geçmişte bende tektaş yüzük hediye etmiştim ama istemedim hayatta da istemem belki seninkide istemez
Hımm
Verilen hediyeyi geri vermek mi saçmalama kendisi isterse verirsin.
Ya bende öyle düşündüm ama sonra bilmiyorum ya kararsız kaldım
Adı üstünde hediye, sen doğum günü Yahut özel bir günde verdiğin bir hediyeyi aran bozulduktan sonra ben sana şunu almıştım geri ver diyorsan zaten sorun sende demektir o yüzden verilen hediyeyi geri götürmek karşındaki insana hakarettir benim gözümde şahsen benim kız arkadaşım da aldıklarını geri getireceğim dediği zaman çöpe at ama bana getirme demiştim.
Ama işte aldığı kolye altın yani öyle basit bir şey değil ki baya hoş bir şey
Aldığın hediye 1 t-shirtken geri istemiyorsa altın kolye olduğu zamanda geri istenmemesi lazım hediyenin maddi değerinden ziyade yüklediği anlam önemli eğer gerçekten pahalı bir hediye alayım sevgilime diye düşünerek aldıysa zaten kendisi geri ister.
Anladım teşekkürler çekindiğim nokta ablası ister mi
Ablasına söz geçirmiyorsa o da onun sorunu senin sorunun değil ki ablası isterse ablasına verirsin sende.
Anladım ben vermem isterse veririm
Aynen öyle dilerim kararından pişman olmazsın iyi günler...
nasıl ayrıldığınıza bağlı. bir anlaşmazlık ve kin vb. varsa ver, ama güzel zamanlar geçirip dostça ayrıldıysanız kalsın anı olarak.
pek güzel bir ayrılık olmayacak gibi, benim takıldığım kısım ablası ilişkimizi biliyor ya gelip de ister mi
içine sinmeyen bir şeyler var galiba öyleyse ver, kötü hissettirmesin. ama benlik sorun yok diyorsan kalsın, isterse verirsin.
bozdurdum desem
Eğer altın kolyesini vermezsen arkandan atıp tutar. Adın paragöz çıkar.
Aynen laf gelsin istemiyorum öte yandan
Tabi verirsen iyi olur
Vermezsen ne düşünür
vermezsem*
Üzerine kondu gibi algılanabilir. Tabi aranızdaki ilişkiyi bilemediğim için fikir yürütüyorum
İsterse ver istemezse gerek yok
İster mi bilmiyorum o
ki*
İsterse ver
Ver şunları ya hırsızmısın.
Verrr bence
Çok beğendim ya ama
Ama olsun yapacak bir şey yok.
Ya da sor, ben bunu vermek istiyorum diye, kalsın derse kalır zaten, alırsa da alsın.
Verilmez. Verme
Vermicem sence ablası ister mi
ver tabi ganimet 4q
ay bilmiyorum ya kararsız kaldım
bana gönder hayrın olsun gubbani
Ver tabi ki.
Hayir tabiki
Vericeksin heralde.
Verme bozdur harca
Şimdi diyelim vermedim ona desem ki ben bozdurdum onu ne yapar ne der yani
O istedi mi
Ya daha ayrılmadım bugün ayrılacağım